sağol cnm bnm..valla 19 kilo aldım, ellerim ayaklarım şiş..hiç bi yüzük vs olmuyo yani ama kollar bacaklar hala sıskacık..bakalım nolcak doğumdan sonra..bir de şu çatlaklar olmasaydı..
canım iki tane doguracaksın olacak okadar ben ilk oğlumda hiç çatlamadım ödüm kopardı çatlıcam diye ama biliyorum ki bunlarda kaçış yok napalım bikini deyilde mayo giyeriz yakında onada çözüm bulurlar
Burcin hergün seni görmeyi umarak açıyorum forumu, aramızda 2 gün var çünkü:)
ayy bu arada kızlar kapı süsümüz de yeni geldi..şimdi aklıma geldi onu da koydum..
başka da bişicik kalmadı..
bi hastane çantamız var o kadar :))
inşallah bebişlerimi göstermek nasip olur bir dahaki sefere de..
merhaba kızlar ben geldim canancığımdaydım kuzumla oturduk maşallah kuzularıma
biran için küçük bebek bakımını özlediğimi hissettim ...çok güzel süt kokular maşallah annelerini üzmüyolar...oturduk sohbet ettik geldik hava berbattı
resimleri koyacam
nerocum ayaklarım çok ağrıyooo delircem sonundaa dayanamıyorummmmm
ayy bu arada kızlar kapı süsümüz de yeni geldi..şimdi aklıma geldi onu da koydum..
başka da bişicik kalmadı..
bi hastane çantamız var o kadar :))
inşallah bebişlerimi göstermek nasip olur bir dahaki sefere de..
resimler ikizler albümünde
sen 35+3 müsün?
aaa benden hemen sonra sen varsın..biz de kayra abla var diye hesaplıyoduk..
nasılsın peki?ne durumdasın?son kontrolun ne zamandı?ne diyo dr?anlatsana birazcık :))
kapı süslerinde çok güzelllll deyişik geldi bana allahım zamanında sağlıkla gelsinler
canannın bebişlerini göremedik ama çogunuzun facebook var bende yok ondanda göremedim
kaçıncı haftadasın cnm sen
kız ne güzel kayrada da sende de sadece göbüş var maşallah fazlalık yok hiç,kapı süsüne bayıldım çok şeker kuzum ya
Hersey yolunda görünüyor, doğum 15 subatta. Artık her hafta kontrole gidiyoruz. gecen hafta oğullarımız 2430 ve 2650 grlardı. 18 kilo aldım. Yerleri çok dar olmalı son bir hafta hareket hiç durmuyor, sıkıldılar ve gelmek istiyorlar besbelli.
Ağrım sancım uykusuzluğum yok çok çok şükür. geceleri 5 kez WC olayını saymazsak pek güzel uyuyorum şimdilik. Hatta inanmayacaksınız ama çalışmaya da devam :) Önümüzdeki hafta yani son haftamızda istirahatte olacağım. Böyle işte :)
selam kızlar nasılsınız ben bugün hastaneden çıktım ama eve yalnız geldim bebeklerim hala küvözde doğum yaptığım gece küvöze aldılar solunum problemi olduğu için tansiyonumdan dolayı bayağı bir riskli ameliyat geçti
selam kızlar nasılsınız ben bugün hastaneden çıktım ama eve yalnız geldim bebeklerim hala küvözde doğum yaptığım gece küvöze aldılar solunum problemi olduğu için tansiyonumdan dolayı bayağı bir riskli ameliyat geçti
maşallah canım..valla kıskandım seni..Allah ağzının tadını bozmasın inşallah..
Kıskanma :) seninde çok güzel geciyor takip ediyorum. Belki sadece uykuda avantajlıyım o da uykumun ağır olmasından büyük ihtimalle. Bende hazırlıkta sınıfta kalıyorum, mobilyaları bebeklerden 2-3 gün önce gelecek, perdelerini secmedik bile, hala bakıcı arayışına giremedim. sadece acil kılık kıyafeti aldık o kadar, Sizin odayı, süsleri görünce ben de çok kıskandım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?