Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

sağol cnm bnm..valla 19 kilo aldım, ellerim ayaklarım şiş..hiç bi yüzük vs olmuyo yani ama kollar bacaklar hala sıskacık..bakalım nolcak doğumdan sonra..bir de şu çatlaklar olmasaydı..

canım iki tane doguracaksın olacak okadar ben ilk oğlumda hiç çatlamadım ödüm kopardı çatlıcam diye ama biliyorum ki bunlarda kaçış yok napalım bikini deyilde mayo giyeriz yakında onada çözüm bulurlar

çok memnun olurum..inşallah bulurlar..

ayy bu arada kızlar kapı süsümüz de yeni geldi..şimdi aklıma geldi onu da koydum..
başka da bişicik kalmadı..
bi hastane çantamız var o kadar :))
inşallah bebişlerimi göstermek nasip olur bir dahaki sefere de..

Burcin hergün seni görmeyi umarak açıyorum forumu, aramızda 2 gün var çünkü:)

sen 35+3 müsün?
aaa benden hemen sonra sen varsın..biz de kayra abla var diye hesaplıyoduk..
nasılsın peki?ne durumdasın?son kontrolun ne zamandı?ne diyo dr?anlatsana birazcık :))

kapı süslerinde çok güzelllll deyişik geldi bana allahım zamanında sağlıkla gelsinler
canannın bebişlerini göremedik ama çogunuzun facebook var bende yok ondanda göremedim

merhaba kızlar ben geldim canancığımdaydım kuzumla oturduk maşallah kuzularıma
biran için küçük bebek bakımını özlediğimi hissettim ...çok güzel süt kokular maşallah annelerini üzmüyolar...oturduk sohbet ettik geldik hava berbattı
resimleri koyacam

Hosgeldin canım ohh sefanız olsun ...
Resimleri bekliyorum

nerocum ayaklarım çok ağrıyooo delircem sonundaa dayanamıyorummmmm

kaçıncı haftadasın cnm sen

kız ne güzel kayrada da sende de sadece göbüş var maşallah fazlalık yok hiç,kapı süsüne bayıldım çok şeker kuzum ya

sen 35+3 müsün?
aaa benden hemen sonra sen varsın..biz de kayra abla var diye hesaplıyoduk..
nasılsın peki?ne durumdasın?son kontrolun ne zamandı?ne diyo dr?anlatsana birazcık :))

Hersey yolunda görünüyor, doğum 15 subatta. Artık her hafta kontrole gidiyoruz. gecen hafta oğullarımız 2430 ve 2650 grlardı. 18 kilo aldım. Yerleri çok dar olmalı son bir hafta hareket hiç durmuyor, sıkıldılar ve gelmek istiyorlar besbelli.
Ağrım sancım uykusuzluğum yok çok çok şükür. geceleri 5 kez WC olayını saymazsak pek güzel uyuyorum şimdilik. Hatta inanmayacaksınız ama çalışmaya da devam :) Önümüzdeki hafta yani son haftamızda istirahatte olacağım. Böyle işte :)

kapı süslerinde çok güzelllll deyişik geldi bana allahım zamanında sağlıkla gelsinler
canannın bebişlerini göremedik ama çogunuzun facebook var bende yok ondanda göremedim

kaçıncı haftadasın cnm sen

kız ne güzel kayrada da sende de sadece göbüş var maşallah fazlalık yok hiç,kapı süsüne bayıldım çok şeker kuzum ya

kızlar çok sağolun..herşeyin en güzeli sizin ve minişlerinizin olsun inşallah..

selam kızlar nasılsınız ben bugün hastaneden çıktım ama eve yalnız geldim bebeklerim hala küvözde doğum yaptığım gece küvöze aldılar solunum problemi olduğu için tansiyonumdan dolayı bayağı bir riskli ameliyat geçti

maşallah canım..valla kıskandım seni..Allah ağzının tadını bozmasın inşallah..

Allah taz zamanda bebeklere şifa versin..bir an evvel gelsinler yanınıza..sen nasılsın?
nasıl oldu doğum?senin durumun nasıl?bebekler ve sen için ne diyor dr lar?

biv abla ALLAH bebeklerine şifa versin inş..
Onlar iyi olsun alırsın nasıl olsa yanına RAbbim yardımcıları olsun
Sen de iyisin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…