Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Biv bebekler tez zamanda yuvalarında olsunlar inşallah. 3 kilo gibi doğduklarını okudum, çabulk çıkar tosuncuklar inşallah.

biv gelmiş kaçırmışım yaaaaaaaaaaaaaaa.............. ayy merak ettim şimdi..... girmemişlerdi küveze nolduki sonradan.............

geçmiş olsun canım .

Saolun kızlar fizik tedaviye gittim bayağı bir muayene etti parmaklarımda sinir uçları şişmiş, ağrı kesiciler geçiriyormuş ben içemediğim için b vit ve el bileği için atel önerdi, umarım geçer bazen dayanılmaz oluyor

iii akşamlar kızlarrr
nero cum ben 24 + 3 günlük canımmm

biv canımmm inşallah tez zamanda çıkar bebişlerinnnn haklarında hayırlısı olsunnn

kızlar ii akşamlar herkese 2 gündür yazamadım dün akşam telaşlıydık.Dün akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle 10 dakikalık bi alışveriş dönüşü arabanın yanına gittikki arka camı patlatmışlar ve benim çantayı götürmüşler.arabamızda hemen marketin önündeydi.ışlek i cadde ki nasıl işlek anlatamam nasıl olduda kimse görmedi.Neyse polisti karakoldu derken geç geldik eve o anda gayet soğukkanlıydım ama eve gelince bi korku bastı beni..Uyuyamadım sabaha kadar.Çantada ne olmazki herşeyim içindeydi.Hemen kilidi falan değiştirdik sabah.Kimlikler içinde yarın gidicektim ama öğleden sonra karakoldan aradılar.Çantanız bulundu gelin alın die işyeri kimliğimden işyerimi aradılar.Akşam iş çıkışı gittik karakola aldım çantamı içini açınca şok oldum paramparça etmiş cüzdanımı çantanın gözlerini falan paraları alıp evraklara dokunmmamış kimliklerim banka kartlarım fgalan duruyo ama talan etmiş çantamı ..Neyseki fazla para yoktu üstümde aslında dün maaşımı öekecektim sıra var bankamatikte die vazgeçtim.Allah tan öekmemişim yoksa o da giderdi...Neyski böyle atlattık ..Allahım kimseye yaşatmasın...

biv canım Allahım tez zamanda kuzularını eve getirmeyi nasip etsin rabbim saglıklı sıhatli şekilde inşallah

geçmiş olsun canım

maşallah canım sanada bebişlerede

bivcim tez zamanda bebişlerin eve gelir inşallah sen içini rahat tut maşallah kilolarıda iyimiş .allahaemanet canım

gelmiş geçmiş olsun canım .okadar kalabalık yerde ne cesaret allah bir daha göstermesin.
biz bir ara hırsızlarla ahpap olmuştuk benim işyerime ikikere eşimin işyerine birkere çantamı bir kere kaptırdım içi para dolu bayram hasılatı vardsı içinde çalınan ayakkabılarımın sayısını bilmiyorum valla artık kendimi sorgulamaya başladım harammı yedik diye bide okadar dikkatederiz eşimde bende ama işte oldumu oluyor allah islahetsin bu insanları

vil canım çok geçmiş olsun.
biv canım tek sorun solunumsa tez zamanda yavruların allahın izni ile yanınd< olur beninkişlerde de kan şekeri düşüklüğü ve solunum sıkıntsı vardı 6 gün küvezde kalıp çıktılar . allahım tez zamanda kavuşmanızı analı babalı büyümelirini nasip etsin

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Canım gözün aydın.Umarım en kısa zamanda bebişlerin küvözden çıkar sende sağ salim kucağına alırsın.Rabbim yardımcınız olsun a.s.

günaydınlar kızlar bu sabah erkenciyim alişim erken yatınca kalktık sonra herkesi işe yolladık
ömeri besledim uyudu alişide uyuttum yatırayım ....bugün kahvaltıdan başlayan bir misafir durumumuz varr

herkese günaydın...

vil canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

biv seninde gözün aydın,Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi size bağışlasın inşaallah tez zamanda evlerine dönerler..

biv geçmiş olsun arkadaşım bebişlerine tez vakitte kavuş inşallah ......

vil sanada geçmiş olsun ...stresi korkusu yetiyo zaten bu olayların..ama sen sakinlikle atlatmışsın şükür....

ayy canıııımmmm..çoookk geçmiş olsun..
bişey olsa da olmasa da korkusu yeter bilirim..Allah beterinden korusun..nazar çıkmış nazar..

günaydınlar kızlar bu sabah erkenciyim alişim erken yatınca kalktık sonra herkesi işe yolladık
ömeri besledim uyudu alişide uyuttum yatırayım ....bugün kahvaltıdan başlayan bir misafir durumumuz varr

yahu bu kadar karlı bi günde ne misafiri yahu..
yapın çayınızı kahvenizi, geçin kaloriferin sobanın dibine keyif yapın yaw..
şaka yapıyoruuuummmm :))
kolay gelsin kuzucumm..

biv cnm rabbim tez zmanda şifasını vericek inşallah,

çok geçmiş olsun cnm benimde araba ile çantamı kapkaç yapmışlardı insanı çok etkiliyor,allahtan mala gelsiz zarar,,

slm kızlar nasılsınız,,ben yine uykusuz bir gece sabah 5 te uyudm kardan dolayıda araba çıkmadı işede gidemedim,,,nnnööööfffff çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…