kızlar ii akşamlar herkese 2 gündür yazamadım dün akşam telaşlıydık.Dün akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle 10 dakikalık bi alışveriş dönüşü arabanın yanına gittikki arka camı patlatmışlar ve benim çantayı götürmüşler.arabamızda hemen marketin önündeydi.İşlek i cadde ki nasıl işlek anlatamam nasıl olduda kimse görmedi.Neyse polisti karakoldu derken geç geldik eve o anda gayet soğukkanlıydım ama eve gelince bi korku bastı beni..Uyuyamadım sabaha kadar.Çantada ne olmazki herşeyim içindeydi.Hemen kilidi falan değiştirdik sabah.Kimlikler içinde yarın gidicektim ama öğleden sonra karakoldan aradılar.Çantanız bulundu gelin alın die işyeri kimliğimden işyerimi aradılar.Akşam iş çıkışı gittik karakola aldım çantamı içini açınca şok oldum paramparça etmiş cüzdanımı çantanın gözlerini falan paraları alıp evraklara dokunmmamış kimliklerim banka kartlarım fgalan duruyo ama talan etmiş çantamı ..Neyseki fazla para yoktu üstümde aslında dün maaşımı öekecektim sıra var bankamatikte die vazgeçtim.Allah tan öekmemişim yoksa o da giderdi...Neyski böyle atlattık ..Allahım kimseye yaşatmasın...
slm kızlar nasılsınız,,ben yine uykusuz bir gece sabah 5 te uyudm kardan dolayıda araba çıkmadı işede gidemedim,,,nnnööööfffff çok sıkıcı
haftalar sonra ilk defa sadece 2-3 kere wc için uyandım ama bi güzel uyumuşum..yatmadan evvel ılık süt içmiştim..o iyi gelmiş olabilir..bu gece yine bi deneyeceğim..
dün "umut3" ü çok kıskanmıştım sositososito ben de uyuduuuummmmmmm zemuszemus
yok be burçinm süt bana çok gaz yapıyor bide onun sancısını çekemiyeceğm valla.c.tesi dr kontrolüm var söyleyeceğim bakalm bir çözüm varmı,yoksa zıvanadan çıkmak üzereyim yani bilmiyorumkismile
papatya çayı rahatlatabilir..biliyosun her bitki bize önerilmiyor ama acıbadem de doğuma hazırlık kursuna katılmıştım ben orada ıhlamur ve papatya çayının zararı olmadığı söylenmişti..ben de yarın soracağım doktoruma sen de bi sor bakalım..onun dışında yapılabilecek bişey var mı bilemiyorum..
ben de süt içemiyorum midemi bulandırıyor çok ama bi deniyim bakalım dedim işe yaradı sanırım..tabiki sade içemedim nesquik'le kandırdım kendimi :)) ama süt sonuçta..
Burcin bak bu sefer de ben uyuyamadım gördün mü:) Ama göbişden değil rüzgarın sesinden. Tam yatağımızın üzerinde tavan penceresi var, sanki çadırda yattım dün gece(((
deneyeyim cnm papatya çayını bir, aslında melisa çayıda rahatlatp uyku getirirmiş ama hamilelikte ne derece kullanılır.
hay Allah yaa..üzüldüm valla..
olsun bi kere ses olmuş ondan uyuyamamışın..sağlığın iyi ya uyursun bu gece inşallah..
hiiççç bilmiyorum canım..sakın doktoruna sormadan içme..nolur nolmaz..
vil canım çok geçmiş olsun canın sağ olsun
biv inşallah en kısa sürede atlatırsınız da bebeişler eve sağlıcakla gelir
yok kuzm içermiyim ben kahve delisi bir insan olarak 7 aydır ağzıma kahve değdirmedim valla,herşeyime çok dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış,,opuyorumnanaktan
bana doktor çay fazla içmemeye gayret et demiri emiyor ama kahve çok mümtelaysan 1 fincanı geçmeden içebilirsin dedi..ben hamileliğimin başından beri 15-20 fincan içmişimdir heralde..ama 3 gündür açık çay da içiyorum, sabah kalkınca çok iyi geliyor sıcak sıcak..
eylül gittinmi 2.düzey ultrasona şekerim,,,
ne yazık ki gidemedik canım sabah karlıydı yol arabayı parkettikten sonra yürümemiz lazım diye eşim aradı yarın gelicez dedi hava düzelir gibi inşallah yarın daha çok yağmaz da gideriz . insan merak ediyo ne olcak diye. çatlıycam meraktan :)))) gerçi gittik mi yarın da almayabilirler ama napalım.
ama cuma doktorumuza gidiyoruz bebişleri görcez:lepi:
sen nasılsın canım
kızlar ii akşamlar herkese 2 gündür yazamadım dün akşam telaşlıydık.Dün akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle 10 dakikalık bi alışveriş dönüşü arabanın yanına gittikki arka camı patlatmışlar ve benim çantayı götürmüşler.arabamızda hemen marketin önündeydi.İşlek i cadde ki nasıl işlek anlatamam nasıl olduda kimse görmedi.Neyse polisti karakoldu derken geç geldik eve o anda gayet soğukkanlıydım ama eve gelince bi korku bastı beni..Uyuyamadım sabaha kadar.Çantada ne olmazki herşeyim içindeydi.Hemen kilidi falan değiştirdik sabah.Kimlikler içinde yarın gidicektim ama öğleden sonra karakoldan aradılar.Çantanız bulundu gelin alın die işyeri kimliğimden işyerimi aradılar.Akşam iş çıkışı gittik karakola aldım çantamı içini açınca şok oldum paramparça etmiş cüzdanımı çantanın gözlerini falan paraları alıp evraklara dokunmmamış kimliklerim banka kartlarım fgalan duruyo ama talan etmiş çantamı ..Neyseki fazla para yoktu üstümde aslında dün maaşımı öekecektim sıra var bankamatikte die vazgeçtim.Allah tan öekmemişim yoksa o da giderdi...Neyski böyle atlattık ..Allahım kimseye yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?