Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok geçmiş olsun vil, sadece parayı aldıkları ve cantayı buldukları için çok şanaslısın canım.
allah bir daha göstermesin

bivcim sanada gecmiş olsun cok, umarım bebişlerinde biran önce iyileşip yuvalarına dönerler.

slm kızlar nasılsınız,,ben yine uykusuz bir gece sabah 5 te uyudm kardan dolayıda araba çıkmadı işede gidemedim,,,nnnööööfffff çok sıkıcı

haftalar sonra ilk defa sadece 2-3 kere wc için uyandım ama bi güzel uyumuşum..yatmadan evvel ılık süt içmiştim..o iyi gelmiş olabilir..bu gece yine bi deneyeceğim..
dün "umut3" ü çok kıskanmıştım sositososito ben de uyuduuuummmmmmm zemuszemus

yok be burçinm süt bana çok gaz yapıyor bide onun sancısını çekemiyeceğm valla.c.tesi dr kontrolüm var söyleyeceğim bakalm bir çözüm varmı,yoksa zıvanadan çıkmak üzereyim yani bilmiyorumkismile

papatya çayı rahatlatabilir..biliyosun her bitki bize önerilmiyor ama acıbadem de doğuma hazırlık kursuna katılmıştım ben orada ıhlamur ve papatya çayının zararı olmadığı söylenmişti..ben de yarın soracağım doktoruma sen de bi sor bakalım..onun dışında yapılabilecek bişey var mı bilemiyorum..
ben de süt içemiyorum midemi bulandırıyor çok ama bi deniyim bakalım dedim işe yaradı sanırım..tabiki sade içemedim nesquik'le kandırdım kendimi :)) ama süt sonuçta..

Burcin bak bu sefer de ben uyuyamadım gördün mü:) Ama göbişden değil rüzgarın sesinden. Tam yatağımızın üzerinde tavan penceresi var, sanki çadırda yattım dün gece (((

deneyeyim cnm papatya çayını bir, aslında melisa çayıda rahatlatp uyku getirirmiş ama hamilelikte ne derece kullanılır.

vil canım çok geçmiş olsun canın sağ olsun
biv inşallah en kısa sürede atlatırsınız da bebeişler eve sağlıcakla gelir

Burcin bak bu sefer de ben uyuyamadım gördün mü:) Ama göbişden değil rüzgarın sesinden. Tam yatağımızın üzerinde tavan penceresi var, sanki çadırda yattım dün gece (((

hay Allah yaa..üzüldüm valla..
olsun bi kere ses olmuş ondan uyuyamamışın..sağlığın iyi ya uyursun bu gece inşallah..

deneyeyim cnm papatya çayını bir, aslında melisa çayıda rahatlatp uyku getirirmiş ama hamilelikte ne derece kullanılır.

hiiççç bilmiyorum canım..sakın doktoruna sormadan içme..nolur nolmaz..

hay Allah yaa..üzüldüm valla..
olsun bi kere ses olmuş ondan uyuyamamışın..sağlığın iyi ya uyursun bu gece inşallah..

hiiççç bilmiyorum canım..sakın doktoruna sormadan içme..nolur nolmaz..

yok kuzm içermiyim ben kahve delisi bir insan olarak 7 aydır ağzıma kahve değdirmedim valla,herşeyime çok dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış,,opuyorumnanaktan

yok kuzm içermiyim ben kahve delisi bir insan olarak 7 aydır ağzıma kahve değdirmedim valla,herşeyime çok dikkat ediyorum gerisi rabbime kalmış,,opuyorumnanaktan

bana doktor çay fazla içmemeye gayret et demiri emiyor ama kahve çok mümtelaysan 1 fincanı geçmeden içebilirsin dedi..ben hamileliğimin başından beri 15-20 fincan içmişimdir heralde..ama 3 gündür açık çay da içiyorum, sabah kalkınca çok iyi geliyor sıcak sıcak..

bende başlarda içemiyodm çay ama bulantılarım geçince kahvaltılarda içiyorum yapamıyorum çaysız kahvaltı evet demiri alıyor ama sadece sabah içiyorum gün içinde başka çay kahve içmiyorum bolbol su içmeye dikkat ediyorum,,

eylül gittinmi 2.düzey ultrasona şekerim,,,

ne yazık ki gidemedik canım sabah karlıydı yol arabayı parkettikten sonra yürümemiz lazım diye eşim aradı yarın gelicez dedi hava düzelir gibi inşallah yarın daha çok yağmaz da gideriz . insan merak ediyo ne olcak diye. çatlıycam meraktan :)))) gerçi gittik mi yarın da almayabilirler ama napalım.
ama cuma doktorumuza gidiyoruz bebişleri görcez:lepi:

sen nasılsın canım

kızlar 19 haftada doktora gittik yarın da 21 olucak doktor 2 haftaya hissedersin dedi ama bende sadece hafif hafif kıpırdanmalar var elimi karnıma koyunca o kıpırdanmalar dışarıdan hissedilmiyo siz bu haftalarda hissediyomuydunuz sadece bi kere dışarıdan elimle hissettim o da üstteki bebeği. ay ben taktım bu konuya hergün başınızı ağrıtıyorum

iyi cnm ne olsun bende kardan dolayı işe gitmedim kayarım falan diye korktum,bende c.tesi gideceğm dr kontrole kuzularımı göreceğim inşallah,merak ettim bende gittinmi diye,,,bende 18-19 haftalarda hissetmiştim hareketlerini benimkilerin,,

meraba kızlar pek giremiyorum bu ara ruh sağlığım talan oldu yatıyorum mal gibi takılıyorum kimse kusura bakmasın atlarsam biv ablacım gelmiş gözü aydın Allahın izniyle alır yakında inşallah bebişlerini çok çok geçmiş olsun göbüşünü göremedim ablacım ama senin sıkıntıların bitsin telaşların azalsın bi rahata er gelir bebişlerini ısırırım artık
,vil canım sanada çok geçmiş olsun Allah bidaha göstermesin öptüm kızlar hepinizi

Canım cok geçmiş olsun ..
ALLAH korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…