Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar.bugün ayrıntılı ultrasona girdim,Şükürler Olsun herşey yolunda çıktı.ama doktor çok anormaldi bana ikiz gebeliklerin bir sürü riskini anlattı ve erken doğumla bebebiğini kaybetmiş hastalarını bana anlattı.neredeyse ikizlere hamileyim diye dövecekti beni.sanırım bilgilendirmek istedi ama tavrı çok korkunçtu.

bu arada 17+4 günlük hamileyim ve rahim ağzı boyum 49mm yani 5cm çıktı.sizce normal mi haftasına göre?

Canım nereye gittin 2.düzey için?.bende gidicemde bir iki haftaya kadar.
valla inan bende anlamıyorum bazen bu dr.çok gereksiz konuştuklarını düşündürttürüyorlar.
Rahim boyu hakkında hiç bir bilgim yok.ama yardımcı olan arkadaşlar olurlar.
BU arada aramızda 1 hafta varmış

aaaa kimmiş o dr niye öyle saçmaladıki

sevindim canım herşeyin yolunda olmasına .
bana dr bu konuda hiçbirşey söylemedi ama herşey yolunda dediyse bence iyidir .
dr riskleri anlatması normalde kaybedilen bebeklerden bahsetmesi garip zaten bizler yeteri kadar endişeediyoruz erken doğum korkuları yaşıyoruz dedigin gibi anormalmiş
biraz .

vil çok geçmiş olsun cnm ya allah yaşatmasın bidaha

biv canım Allahım tez zamanda kuzularını eve getirmeyi nasip etsin rabbim saglıklı sıhatli şekilde inşallah

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Canım gözün aydın.Umarım en kısa zamanda bebişlerin küvözden çıkar sende sağ salim kucağına alırsın.Rabbim yardımcınız olsun a.s.

biv geçmiş olsun arkadaşım bebişlerine tez vakitte kavuş inşallah ......

vil sanada geçmiş olsun ...stresi korkusu yetiyo zaten bu olayların..ama sen sakinlikle atlatmışsın şükür....

biv cnm rabbim tez zmanda şifasını vericek inşallah,

çok geçmiş olsun cnm benimde araba ile çantamı kapkaç yapmışlardı insanı çok etkiliyor,allahtan mala gelsiz zarar,,

vil canım çok geçmiş olsun canın sağ olsun
biv inşallah en kısa sürede atlatırsınız da bebeişler eve sağlıcakla gelir

Canım cok geçmiş olsun ..
ALLAH korumuş
kızlar çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın...

offff belim koptu yawwww sabah beri düzgünce oturamadım bi gece nöbetteydik zati 4.30 dan sonra nöbet benimdi kızlar çok karnım ağrıyo benim ve sanırım bendende bebeklere geçiyo ağrı sebebpsiz uyumuyolar çünkü gaz yok alt temiz karın tok ama uyumuyolar yatağıma koyuyorum dalıyo beşiğine alıyoz uyanıyo kabus gibiydik yani öğlen 12 de kalktık kız kardeşim bend eidi kahvaltımızı yaptık anneme geçti ve bende sonunda evimle başbaşa kaldım mutfağımı topladım evim çok fena küf olmuş kızlar ya 3 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl evim su almaya başladı dış cepheye bakan tüm duvarlarım ağlıyo mutfal dolabımın içi küf olmuş acayip canım sıkıldı bend emutfak dolaplarını sildim bugün ama tabi sılak kapakları açık burakıyom hep epey mutfakla uğraştım sildim süpürdüm bitirdim orayı ama bel koptu yarında banyo ile ilgilenirim artık sıra sıra yaparım bişiler şimdi kk yı açtım müsaifr geldi onlarla uğraştık felan filan gittiler

anneliğe gelinceee tabi biraz yorucu oluypoooooo ama o koku varyaaaa o koku çok güzel kokuyolarrrr çok güzel ağlıyolarrrr herşeyleri güzel hamileliğimde onlarla hiç konuşmuyodum ama şimdi devamlı onlarla konuşuyorum kızlarrr çok güzel çok güzel çok güzellll hayırlı vakitte sizlerde kavuşun göreceksinizzzz

dün dirimim geldi başkada kimse gelmedii (( demekki bemni seven yokmuşşşş ühühüh

kızlar geçmişi biraz okudum cevap yazamadım size kısa kısa tüm topiclere bakıp çıkıcam öpüyorum hepiniziii

canoooooooooooooooooooooooooo o dikişlere bişey olsun soracam sana kızım delimisin yaaaaaa

evinde küf kokusu yok gayet iyi dışarıısı soğuk ev sıcak ondan öle sen küf görmemişsin yaaa

canoooooooooooooooooooooooooo o dikişlere bişey olsun soracam sana kızım delimisin yaaaaaa

evinde küf kokusu yok gayet iyi dışarıısı soğuk ev sıcak ondan öle sen küf görmemişsin yaaa

CANAAAAAN valla dırıme katılıyorum çoooooook haklıvereliniortak.
Kızım sen doğum yaptın ve sezeryanla bunu sana birinin hatırlatması lazım hemde en kısa sürede.alsanaalsanasmile
Valla şimdi çok kızdım sana çooooooooook:mymeka:
Hayatım dikkat et kendine,tel.de ne dedim sana o bel ağrın asla geçmez sen böyle yaparsan,ya boşver ev koksun kirlensin,sen kendi ve yavrunun sağlıklarına bak.
Milletin 40 ı çıkar hala kırk nazla kalkar oturur sen daha on günlüksün maşallah herşeyi elden geçiriyon sanki evini mok götürüyor.
AY biri beni durdursun ya,çokmu kızdım ne.
Canım sakın yanlış anlama olurmu ben seni düşündüğüm için söylüyorum:1hug:

ARTVıNLı haklısın ama cananında bakma öle istediği gibi evini çekip çevirecek kimse yok...

insan çağresiz kalıyoo ...biri gelip kızım sen uyu hazır çocuklar uyuyo gece uyumuyolar madem
demesi gerek....canan uyurken evini silip süpürecek yemeğiini yapacak 3-4 saat uyutacak onu kaldıracak besleyecek hadi duş al diyecek...kiiiiiiiiiiiiiii rahat olsun

belki diyeceksiniz kim gördü ki diyeeeeee haklısınız en başta ben görmedim ölümden döndüm
neyseki şanslı kulumki dikişime bişey olmadı

ama ahtım var erken evlendirecem oğluşları gelinime bakacam

ayy o ultrasonu çeken doktorların geneli öyle bir garip oluyor..hatta beni kendi doktorum uyarmıştı takılma sakın olumsuz bişey duyarsan diye..takma sen de kafanı..
rahim boyun da gayet iyi..benim de çok uzun süre 5 - 4,9 - 4,6 aralığında gidip geldi hep..senin haftalarında 3ün altı pek iyi değil..sonra da 2 - 2,5 un altı iyi değil ama iyi değil dediysem bu kıpırdamadan yatacağın anlamına geliyor o açıdan iyi değil..bişey olmaz korkma emi tatlım??

canom gelmiiişşşşş..tüh yaa..ben kaçırdım seni..
sana en az 1500 kere "yapmaaaaa" demişimdir ama sen hiiçç dinleme emi canım benim..yap madem de inşallah hasta olma, aman dikkat et kendine ayaklarını falan sıcak tut emi kuzucum?

canım boşuna patlatma boğazını dinlemez..keçi o keçiiiiii..
ama bir iki hafta daha işler kalsa da adam akıllı iyileşse de bişey olmaz yani..sonra kalkınca yapsın tabiki..dinlemez ki benim tatlı keçim :))
şu oğlanları evlendirip geline bakma fikrine de bayıldım..bak hatırlatırım ona göre :))

ayy kızlar çizelgeme bakııınnnn..
36 yazıyo resmen yaa..bana o kadar uzaktı ve o kadar istiyodum ki bunu görmeyi anlatamam size..36. haftamız bitti inanamıyorum..en başından beri nolur 36+ lara gelelim öyle doğsunlar diyodum..Allah'ıma şükürler olsun..darısı herkesin hepinizin başınaaa..
bu arada saat 3te dr randevumuz var..inşallah çok güzel haberler alırım..bu hafta gıdama çok dikkat ettim inşallah kilolanmışlardır biraz daha..

burçin kuzu evet ahım var oğluşlarımın okuyup yada okumadan ama elleri ekemek tutsun
evlendireceğim erken anne baba olsunlar ve bende genç kayınvalide olmak istiyorum
hayırlı olanı versin rabbim ama çok istiyorum ...bir kız kardeşim yoktu anneciğim ezildi büzüldü hastanelerde kendi derdini unuttu....kaynanam ise ellerden beter geldi ziyaretime
şimdi bedavadan torun sahibi oldu...ben böyle olmak istemiyorum ...gücüm yettiği kadar olmak istiyorum
oğluma eşi dememeli annen ne yaptı?yada annem şöle böyle....kızım olsun bana bir gelsin bin gideyim istiyorum ...bu konuştuklarım komik çünki çokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman var ama rabbim nasip ederse göreceğiz ...inş.istediğim gibi nasip eder...

şimdi ben kaçar oğlanlar uyurken bende yatayım yarın dişciye gideceğim..
offfffffffffffff tırsıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

sende güzel haberlerle gel cnm o bebişler 37 görür cnm

Allah gönlüne göre versin tatlım..
bakalım inşallah görürler..37, ahhh ahh ne güzel geldi kulağıma birden..

günaydınlar kızlarrr,,,,

ah be kuzum dikkat et kendine daha çok yenisin bak herkez seni düşünüyor ne öle sil süpür falan allah korusun dikişlerin açılır,bu soğukta üşütürsün dikkat et kendine

alkisalkisalkis burcin cnm bende sabah öğlen akşam dua ediyorum 36 haftaları görürüm diye inşallah hayırısı ile,sende güzel haberlerle gel inşallah,,,,

canım ben samsundayım,orda gittim doktora.bu adam güya profmuş.adı tayfun alper.aslında biz ankaraya gidecektitk ama hava kötü diye gitmedik.ben tedavimi ankarada oldum.eğer samsuna yakınsan hiç tavsiye etmem bu doktoru.

Burçin,canım yorumun içi çok sağol.evet,doktor demeye bin şahit ister.ya kızlar adam müşteri diye bahsetti bizlerden,birde profmuş!

Burçin o zaman haftasına göre rahim ağzı boyum normal yani,öyle mi?çok mutlu oldum valla.bu arada 36.haftadasın,süperrrr!benim o doktora kapak olsun buaklinialirimsmile

ammaannnnn bırak böyle doktorları..hiiçç canını sıkma..değer mi hiçç..?
o doktora herşey kapak olsun..inşallah 37-38lerde doğur da alsın ağzının payını deli adam yaa..

Arkadaşlar Merhaba,
Allah hamilleliğimizi tamamına erdirsin. Gerçi ben daha kese görmedim ama doktorum çoğul gebelik olabilir dedi. Benim problemim önceki gebeliğimde ikiz beklerken 6.haftamda düşük yapmıştım.Şu an bel ağrılarım mevcut. Doktor rapor vereceğim dedi. Şu an yıllık izinden dolayı evdeyim. Acaba bu erken dönemde SSK anlaşmalı hastaneden alacağım rapor ile ssk dan paramı alabilecekmiyim. Benim durumda olupta istirahat eden oldumu.

ben hamileliğimin neredeyse başından beri yatıyorum canım..yani 9 aylık sürecin çok büyük bir kısmını istirahatle geçirdim..ama özel bir okulda görev yapmaktaydım..o yüzden istifa ettim ve bu sorduğun konuyla ilgili mevzuat ya da prosedür bilgim yok malesef..
Allah sağlıklı bir hamilelik ve vakitli bir doğum nasip etsin..

burcinn çok teşekkür ederim cevabın için. Amin Allah hepimize sağlık sihhatli doğumlar versin. Benim içinde her şey çok zor çünkü tüp bebek tedavisi mecburen yaptırmak zorundayız. Ve bu benim 6.denemem. hem manen hemde maddi olarak yıprandık. Zaten öncesindede çok yıpranmıştık. Ben çalışmayı çok sevdiğim için evde canım sıkılıyor. Ama işyerim çok stresli. Hırsların ön planda olduğu bir yer. Ayrıca maddi olarakda ihtiyacımızda var......Ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…