burcinn çok teşekkür ederim cevabın için. Amin Allah hepimize sağlık sihhatli doğumlar versin. Benim içinde her şey çok zor çünkü tüp bebek tedavisi mecburen yaptırmak zorundayız. Ve bu benim 6.denemem. hem manen hemde maddi olarak yıprandık. Zaten öncesindede çok yıpranmıştık. Ben çalışmayı çok sevdiğim için evde canım sıkılıyor. Ama işyerim çok stresli. Hırsların ön planda olduğu bir yer. Ayrıca maddi olarakda ihtiyacımızda var......Ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum.
kayra doudou nasılsınız kızlar,,,,
anacım benim kısmetse iki tane kızım olucak ben de oğlum olursa aynı senin dertten şimdiden muzdaribim o yüzden ben de aynılarını söylüyodum kızlarım olucak ama olsun ben damatları ma da yaparım bu zamanda böyle kaynana bulmak zor.o yüzden duyrulur kızlarım olucak kısmetsekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ARTVİNLİ haklısın ama cananında bakma öle istediği gibi evini çekip çevirecek kimse yok...
insan çağresiz kalıyoo ...biri gelip kızım sen uyu hazır çocuklar uyuyo gece uyumuyolar madem
demesi gerek....canan uyurken evini silip süpürecek yemeğiini yapacak 3-4 saat uyutacak onu kaldıracak besleyecek hadi duş al diyecek...kiiiiiiiiiiiiiii rahat olsun
belki diyeceksiniz kim gördü ki diyeeeeee haklısınız en başta ben görmedim ölümden döndüm
neyseki şanslı kulumki dikişime bişey olmadı
ama ahtım var erken evlendirecem oğluşları gelinime bakacam
burçincim inşallah iyi haberlerle gel ayrıca lütfen erken doğumu aklına getirme son ana kadar bekle çünkü ben hep seni takip ediyorum senin yazdıklarını okumuştum senin de doğal yolla olmuştu sanırım o günden beri bakıyorum sana ne durumdasın . insan böyle piskopat oluyo işte neleri kıyaslıyorumopuyorumnanaktanayy kızlar çizelgeme bakııınnnn..
36 yazıyo resmen yaa..bana o kadar uzaktı ve o kadar istiyodum ki bunu görmeyi anlatamam size..36. haftamız bitti inanamıyorum..en başından beri nolur 36+ lara gelelim öyle doğsunlar diyodum..Allah'ıma şükürler olsun..darısı herkesin hepinizin başınaaa..
bu arada saat 3te dr randevumuz var..inşallah çok güzel haberler alırım..bu hafta gıdama çok dikkat ettim inşallah kilolanmışlardır biraz daha..
günaydııııııııııın kızlar.................... ben bugün ikinci kez hala olacağım inşallah..................sabırsız ve heyecanlıyım..... orada olamadığım içinde çooook üzgünüzm çook
Selam arkadaşlar.........nasılsınız.......Bugün öyle bir ağırlık varki üstümde canım hiç bir şey istemiyor,miskin,miskin oturuyorum.
Kayracım gözün aydın canım.Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Burcin canım kontrolün varmış bugün hayırlı haberlerle gel inşallah.
Eşim rüyasında görmüş beni,32 haftalık doğum yapmışım ve 2 erkek yavrumuz olmuş,küvezede girmemişlerdi diyor.Yüzlerini bile net anlatıyor.Hayırlısı olsunda ya dedim ben ilk kızlrda 36+0 da doğum yaptım şimdi 32mi olacak,o da kızıyor ya bu rüyamda tek onumu çıkardın,insan bebişlerinin yüzünü sorar dyo.Ya ne yapıyım dimi ama aklımız fikrimiz zamnalı doğumda.
burçincim inşallah iyi haberlerle gel ayrıca lütfen erken doğumu aklına getirme son ana kadar bekle çünkü ben hep seni takip ediyorum senin yazdıklarını okumuştum senin de doğal yolla olmuştu sanırım o günden beri bakıyorum sana ne durumdasın . insan böyle piskopat oluyo işte neleri kıyaslıyorumopuyorumnanaktan
ayy kızlar çizelgeme bakııınnnn..
36 yazıyo resmen yaa..bana o kadar uzaktı ve o kadar istiyodum ki bunu görmeyi anlatamam size..36. haftamız bitti inanamıyorum..en başından beri nolur 36+ lara gelelim öyle doğsunlar diyodum..Allah'ıma şükürler olsun..darısı herkesin hepinizin başınaaa..
bu arada saat 3te dr randevumuz var..inşallah çok güzel haberler alırım..bu hafta gıdama çok dikkat ettim inşallah kilolanmışlardır biraz daha..
offff belim koptu yawwww sabah beri düzgünce oturamadım bi gece nöbetteydik zati 4.30 dan sonra nöbet benimdi kızlar çok karnım ağrıyo benim ve sanırım bendende bebeklere geçiyo ağrı sebebpsiz uyumuyolar çünkü gaz yok alt temiz karın tok ama uyumuyolar yatağıma koyuyorum dalıyo beşiğine alıyoz uyanıyo kabus gibiydik yani öğlen 12 de kalktık kız kardeşim bend eidi kahvaltımızı yaptık anneme geçti ve bende sonunda evimle başbaşa kaldım mutfağımı topladım evim çok fena küf olmuş kızlar ya 3 yıldır bu evde oturuyorum bu yıl evim su almaya başladı dış cepheye bakan tüm duvarlarım ağlıyo mutfal dolabımın içi küf olmuş acayip canım sıkıldı bend emutfak dolaplarını sildim bugün ama tabi sılak kapakları açık burakıyom hep epey mutfakla uğraştım sildim süpürdüm bitirdim orayı ama bel koptu yarında banyo ile ilgilenirim artık sıra sıra yaparım bişiler şimdi kk yı açtım müsaifr geldi onlarla uğraştık felan filan gittiler
anneliğe gelinceee tabi biraz yorucu oluypoooooo ama o koku varyaaaa o koku çok güzel kokuyolarrrr çok güzel ağlıyolarrrr herşeyleri güzel hamileliğimde onlarla hiç konuşmuyodum ama şimdi devamlı onlarla konuşuyorum kızlarrr çok güzel çok güzel çok güzellll hayırlı vakitte sizlerde kavuşun göreceksinizzzz
dün dirimim geldi başkada kimse gelmedii(( demekki bemni seven yokmuşşşş ühühüh
kızlar geçmişi biraz okudum cevap yazamadım size kısa kısa tüm topiclere bakıp çıkıcam öpüyorum hepiniziii
günaydııııııııııın kızlar.................... ben bugün ikinci kez hala olacağım inşallah..................sabırsız ve heyecanlıyım..... orada olamadığım içinde çooook üzgünüzm çook
burçin kuzu evet ahım var oğluşlarımın okuyup yada okumadan ama elleri ekemek tutsun
evlendireceğim erken anne baba olsunlar ve bende genç kayınvalide olmak istiyorum
hayırlı olanı versin rabbim ama çok istiyorum ...bir kız kardeşim yoktu anneciğim ezildi büzüldü hastanelerde kendi derdini unuttu....kaynanam ise ellerden beter geldi ziyaretime
şimdi bedavadan torun sahibi oldu...ben böyle olmak istemiyorum ...gücüm yettiği kadar olmak istiyorum
oğluma eşi dememeli annen ne yaptı?yada annem şöle böyle....kızım olsun bana bir gelsin bin gideyim istiyorum ...bu konuştuklarım komik çünki çokkkkkkkkkkkkkk uzun zaman var ama rabbim nasip ederse göreceğiz ...inş.istediğim gibi nasip eder...
canım 36 haftayı bitirdik..şuan doğsalar biel bu erken doğum değil..prematüre sınırı 37. hafta başlıyo ki çok şükür geçtik o sınırı..ayrıca normal yolla, yani ilişki neticeli çoğul gebelikler genelde normal seyrediyo demişti bana dr..
o yüzden rahat ol..
canım cinsiyetleriniz belli mi gerçekten yoksa eşin mi öyle görmüş . lütfen artık kafana takma haklısın tedirgin olmakta ama ne erken doğuranlar var ne kadar sağlıklı benim yiğenim 1250 gr eve geldi parmakları abartısız kibrit çöpü kadardı ama şu an 8 yaşında nerdeyse bizim boyumuza yanaşcak tombiş tombiş . içini ferah tut tatlım
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben birkaç gündür üzgündüm ama şükür bugun birazdaha iyiyim annem kalp kırizi geçirdi geçen cuma şimdi iyi şükür Allahıma eşim kan bagışında bulunmuşdu geçen ay hastaneden aradılar kanınızda hastalık var diye kan alıp ankaraya gönderecegiz dediler ama burada da bakalım dediler bugun eşimi aramışlar şükür burdakiler temiz çıkmış inşallah ankaradakilerde temiz çıkar
Canım çok çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin annene,eşininde hiçbirşey çıkmaz sonucunda inşallah.
Canım sen 2.düzey ultrasyona hiç girmedinmi,ilk 11.haftada sonrada 18,20.haft.bakılıyor.
Bebeklerin ayrıntılı bütün organlarına,kalplerine,vs. çok ayrıntılı bakılıyor.normal ultrasyonda tespit edilemiyen bir sıkıntı varsa orada belli oluyor.
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben birkaç gündür üzgündüm ama şükür bugun birazdaha iyiyim annem kalp kırizi geçirdi geçen cuma şimdi iyi şükür Allahıma eşim kan bagışında bulunmuşdu geçen ay hastaneden aradılar kanınızda hastalık var diye kan alıp ankaraya gönderecegiz dediler ama burada da bakalım dediler bugun eşimi aramışlar şükür burdakiler temiz çıkmış inşallah ankaradakilerde temiz çıkar
ay ağzından bal damlıyo inşallah canım gerçi benim doktor da çok şükür sen de bebekler de sağlıklısın dedi herhangi bi sorun gözükmüyor Allah yardımcımız olsun . çok şükür canım geldin bu günlere artık rahat rahat doğumu bekleyebilirsin :)) senin normal mi sezeryan mı olucak
ya kızlar normal yolla baslayan gebelıkler ıkız gebelıkler yanı normal olur dıorsunuz ama kafam karıstı sımdı bende 8 haftalık ıkız anne adayıyım ama ben pko tedavısı gordum ılac kullandım tam tedavıyı bıraktım cunku sonuc alamadım klomen kullandım son ay ve catlatma ıgnemı olmadım sadec kloenle bır adet umurtam vardı gene tutmaz dıe tedavımı bırakmıstım ve bız ılıskı sonucu gebe kaldıgımı ogrendım ama klomen ıle yumurtladım sanırım tam bılemıorum fakat asılama tup bebek yok ılıskı sonucu genelık bnm gebelıgım normal sayılırmıkı :S
Yeni gördüm canım kusura bakma iyiyim canım sen nasılsın
Selam arkadaşlar.........nasılsınız.......Bugün öyle bir ağırlık varki üstümde canım hiç bir şey istemiyor,miskin,miskin oturuyorum.
Kayracım gözün aydın canım.Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Burcin canım kontrolün varmış bugün hayırlı haberlerle gel inşallah.
Eşim rüyasında görmüş beni,32 haftalık doğum yapmışım ve 2 erkek yavrumuz olmuş,küvezede girmemişlerdi diyor.Yüzlerini bile net anlatıyor.Hayırlısı olsunda ya dedim ben ilk kızlrda 36+0 da doğum yaptım şimdi 32mi olacak,o da kızıyor ya bu rüyamda tek onumu çıkardın,insan bebişlerinin yüzünü sorar dyo.Ya ne yapıyım dimi ama aklımız fikrimiz zamnalı doğumda.
Canım Allah şifa versin............. bir daha göstermesin böyle üzüntüler............. heleki anneciklerimizi başımızdan eksik etmesin güzel allahım
Artvinlim eylül cüm Medinem sağolun canlarım..darısı başımıza artık..................
Cok geçmiş olsun canım ya hepsi üst üstte gelmiş Rabbim saglık versin inş.
Eşinede cok geçmiş olsun canım inş diger yerdende sonuc temiz gelir sen sıkma canını
.
canım çok büyük geçmiş olsun..hem annen hem eşin için..Allah tez zamanda şifa versin..
rose canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin anacığına,eşin içinde hayırlı haberler inşallah burada temiz çıktıysa ankara da da temiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?