Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydııııııııııın kızlar.................... ben bugün ikinci kez hala olacağım inşallah..................sabırsız ve heyecanlıyım..... orada olamadığım içinde çooook üzgünüzm çook

tatlım çok haklısın ama biliyosun ki bize en büyük düşman stres..
sakın sinir stres yapma..sakin olmaya çalış..olamıyosan da hiç bişey bebeklerden önemli değil de gerekirse ayrıl işten..dingin ruh hali lazım sana..

Selam arkadaşlar.........nasılsınız.......Bugün öyle bir ağırlık varki üstümde canım hiç bir şey istemiyor,miskin,miskin oturuyorum.
Kayracım gözün aydın canım.Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Burcin canım kontrolün varmış bugün hayırlı haberlerle gel inşallah.
Eşim rüyasında görmüş beni,32 haftalık doğum yapmışım ve 2 erkek yavrumuz olmuş,küvezede girmemişlerdi diyor.Yüzlerini bile net anlatıyor.Hayırlısı olsunda ya dedim ben ilk kızlrda 36+0 da doğum yaptım şimdi 32mi olacak,o da kızıyor ya bu rüyamda tek onumu çıkardın,insan bebişlerinin yüzünü sorar dyo.Ya ne yapıyım dimi ama aklımız fikrimiz zamnalı doğumda.

kızlar bu sabah ikinci düzey ultrason için çapaya gittim belki anlatmışımdır doktor çapa yada cerrahpaşaya git demişti ben de öyle yaptım ama artık eskisi gibi normal gebeliklerde 2. düzeyle bakmıyorlarmış sadece Allah korusun sorun olanlara bakıyoruz o yüzden size bakamıyacağız dediler ve bu uygulama bütün devlet hastanelerinde varmış ben de doktoru aradım söyledim özel bi yere gidiyim mi dedim doktor da herkesinki olmaz anca yine hastanelerin o konudaki uzmanlarına gitmen gerek o da pahalıdır sen bilirsin dedi .ama ben yine de gitmek istiyorum . ARVINLI canım geçen sen demiştin çapanın doktoru muaynehane de bakıyor diye sanırım böyle doktorlara sadece gidilebilir diğerleri uygun olmaz demek istedi. o zaman yarın zaten gelicem gelince konuşuruz tekrar dedim.

anacım benim kısmetse iki tane kızım olucak ben de oğlum olursa aynı senin dertten şimdiden muzdaribim o yüzden ben de aynılarını söylüyodum kızlarım olucak ama olsun ben damatları ma da yaparım bu zamanda böyle kaynana bulmak zor.o yüzden duyrulur kızlarım olucak kısmetsekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burçincim inşallah iyi haberlerle gel ayrıca lütfen erken doğumu aklına getirme son ana kadar bekle çünkü ben hep seni takip ediyorum senin yazdıklarını okumuştum senin de doğal yolla olmuştu sanırım o günden beri bakıyorum sana ne durumdasın . insan böyle piskopat oluyo işte neleri kıyaslıyorumopuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun inşallah bak sana ikinci kez yiğen veriyolar sen iki tane birden yiğen vericen kısmetse

canım cinsiyetleriniz belli mi gerçekten yoksa eşin mi öyle görmüş . lütfen artık kafana takma haklısın tedirgin olmakta ama ne erken doğuranlar var ne kadar sağlıklı benim yiğenim 1250 gr eve geldi parmakları abartısız kibrit çöpü kadardı ama şu an 8 yaşında nerdeyse bizim boyumuza yanaşcak tombiş tombiş . içini ferah tut tatlım

canım 36 haftayı bitirdik..şuan doğsalar biel bu erken doğum değil..prematüre sınırı 37. hafta başlıyo ki çok şükür geçtik o sınırı..ayrıca normal yolla, yani ilişki neticeli çoğul gebelikler genelde normal seyrediyo demişti bana dr..
o yüzden rahat ol..

Ah canım bizede nasip olsun inşaALLAH ..
Ama gercekten ben bu haftada zorlanmaya basladım doktora gittim bünyen cok küçük ne kadar zorlanacaksın böyle dedim seni bir 34 de iletelim dedi inşaALLAH
RAbbim herkese yardım etsin..

Hayırlı haberlerle dön canım

Ah be canım ne dolap silmesi ya valla sende kendine hiç acımıyosun he
Ne olucak az dursun az dikişlerin iyleşsin ilerde pişman olucan canım yaaa lmaz:

gözünüz aydın olsun abla.
Rabbim uzun ömürler nasip etsin...

Ah be canım istediklerin olur inşaALLAH
Benimde geldi van dedi burda duramıyorum dedi gitti sadece 20 gün kaldı onuda zehir etti kendinede banada bide dio istanbulda olsn bakarım istanbbulda olsam herkes bakar dedim ne bileyim ablam var iyki yanımda önemli olanda kötü günde yanında olmak iyi günde herkes ynımızda olmasa olur

ay ağzından bal damlıyo inşallah canım gerçi benim doktor da çok şükür sen de bebekler de sağlıklısın dedi herhangi bi sorun gözükmüyor Allah yardımcımız olsun . çok şükür canım geldin bu günlere artık rahat rahat doğumu bekleyebilirsin :)) senin normal mi sezeryan mı olucak

ya kızlar normal yolla baslayan gebelıkler ıkız gebelıkler yanı normal olur dıorsunuz ama kafam karıstı sımdı bende 8 haftalık ıkız anne adayıyım ama ben pko tedavısı gordum ılac kullandım tam tedavıyı bıraktım cunku sonuc alamadım klomen kullandım son ay ve catlatma ıgnemı olmadım sadec kloenle bır adet umurtam vardı gene tutmaz dıe tedavımı bırakmıstım ve bız ılıskı sonucu gebe kaldıgımı ogrendım ama klomen ıle yumurtladım sanırım tam bılemıorum fakat asılama tup bebek yok ılıskı sonucu genelık bnm gebelıgım normal sayılırmıkı :S

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben birkaç gündür üzgündüm ama şükür bugun birazdaha iyiyim annem kalp kırizi geçirdi geçen cuma şimdi iyi şükür Allahıma eşim kan bagışında bulunmuşdu geçen ay hastaneden aradılar kanınızda hastalık var diye kan alıp ankaraya gönderecegiz dediler ama burada da bakalım dediler bugun eşimi aramışlar şükür burdakiler temiz çıkmış inşallah ankaradakilerde temiz çıkar

Canım daha diğer kuzumun cinsiyeti belli değil,eşim öyle görmüş rüyasında.İnşallah canım sağlıklı olsunlarda ben her şeye razıyım.
Canım dr.neden öyle dedi acaba?sadece çapanın ve cerrahpaşanın dr.git 2.düzey için diye.Evat canım şişlide var çapanın dr.normalde özelde bakıyormuş ücreti aradım 400 dediler ikiz için.İstersen tel.verebilirim bakıp.

Canım çok çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin annene,eşininde hiçbirşey çıkmaz sonucunda inşallah.
Canım sen 2.düzey ultrasyona hiç girmedinmi,ilk 11.haftada sonrada 18,20.haft.bakılıyor.
Bebeklerin ayrıntılı bütün organlarına,kalplerine,vs. çok ayrıntılı bakılıyor.normal ultrasyonda tespit edilemiyen bir sıkıntı varsa orada belli oluyor.

sagolasın canım amin inşallah 19 haftalıkken tıp fakultesine gittim doktorlarım bana demedi ama ben gittim öylesine ordaki doktora dedim ayrıntılı ulrason ne diye oda detaylı inceleme dedi sagolsun yarım saat kadar baktı heralde o yoksa doktorlarım bana hiç bişey demedi ama her gidişimde işte kolları bacaklarına bacaklarına baktılar birde ben 12 haftalıkkendi galıba 4 boyutlu ultrasona girdim

Canım Allah şifa versin............. bir daha göstermesin böyle üzüntüler............. heleki anneciklerimizi başımızdan eksik etmesin güzel allahım

Artvinlim eylül cüm Medinem sağolun canlarım..darısı başımıza artık..................

Cok geçmiş olsun canım ya hepsi üst üstte gelmiş Rabbim saglık versin inş.
Eşinede cok geçmiş olsun canım inş diger yerdende sonuc temiz gelir sen sıkma canını

yok canım sezeryan tabi..ben çoğul gebelikte hiç normal doğum duymadım zaten..

canım benim doktorum ilişki sonucu oluşan gebeliklerin tümünü doğal yolla gebelik olarak değerlendirdiklerini söyledi..sonuçta bizim yumurtalarımız laboratuvar ortamında döllenmedi..

canım çok büyük geçmiş olsun..hem annen hem eşin için..Allah tez zamanda şifa versin..

Yeni gördüm canım kusura bakma iyiyim canım sen nasılsın

iyi cnm ne olsun çalışmaca işte hep aynı git gel,bu halimize şükür

hayır olsun ama sen doğurma tabii 32 de falan,aynen valla yat kalk vakitli doğum düşünür haldeyiz topluca deli gibidelikafaduldendelikafadulden

rose canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin anacığına,eşin içinde hayırlı haberler inşallah burada temiz çıktıysa ankara da da temiz çıkar

Cok geçmiş olsun canım ya hepsi üst üstte gelmiş Rabbim saglık versin inş.
Eşinede cok geçmiş olsun canım inş diger yerdende sonuc temiz gelir sen sıkma canını

.

canım çok büyük geçmiş olsun..hem annen hem eşin için..Allah tez zamanda şifa versin..

rose canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin anacığına,eşin içinde hayırlı haberler inşallah burada temiz çıktıysa ankara da da temiz çıkar

amin inşallah kızlar sagolun Allah razı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…