Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaaarrrrr ben şimdi geldim eve..çok şükür herşey yolunda..bebekler 2650 civarı olmuşlar maşallah..doktor ultrasondan başka muayene de etti açılma falan var mı diye ama çok şükür hiç açılma falan yokmuş..şuan herşey yolunda gözüküyor dedi..eğer ekstra bişey olmazsa 38 haftayı görcez gibi gözüküyor dedi..herşey yolunda giderken de gebeliği sonlandırmanın hiç bir anlamı yok diyor ki haklı bence de..ama şuan bile gelseler küveze girmezler merak etme dedi.. vs vs vs vs
çok şükür iyiyiz yani kızlar..hep diyorum ya darısı başınıza inşallah..

inşallah canım maşalllah kuzularına rabbim anasına babasına bagışlasın inşallah darısı başımıza inşallah

burcin cnm ne güzel haberler çok sevindim,ne kadar çok kalsalar göbüşde o kadar iyi,opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ..ben hastane ve ev arasında mekık dokuyorum..gece gunduz bırbırını karıstı..hala bebeklerım hastanede 4 gundur normal yatakdalar;emmelerı tam gelısmedıgı ıcın doktor bırakmıyor...bana gayet ıyı gozukuyolar..bazen dıyorum para ıcın mı tutuyolar dıye..bebeklerımı artık eve getırmek ıstıyorum...

kızlar bu göğsümn altındaki ağrı gittikçe şiddetleniyor sizde de oldumu dr sordunuzmu hiç,sanki etimi parçalıyolar ya ne bu böyle anlamadım yatarken otururken hep ağrı hep ağrı

iyide cnm küvesde değilseler neden tutuyolar,zaten emme fonksiyonu yavaş yavaş gelişmiyormu,,CADIARZU

MAŞALLAH canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.AMİİİİİİİİİN hepimize inşallah darısı.

Canım rabbim en kısa sürede yavrularının yanına gelmesini nasip etsin.Hangi hast.doğum yaptın canım.?

Canım ne kadar sevindim anlatamam masaALLAH kilolalarına annesi 38 haftayı bulmasıda cok güzel RAbbim hiç bir aksilik yaşatmadan hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin..
Amin güzel duan için bizde görürüz inşaALLAH...
Bende normal yollu gebelik yasıyorum inş senin gibi olur az biraz minyonum işte cocuklar sıgmaz taşıyamam die endişesi var inş görürüz

bebeklerinin iyi olmasına sevindim canım inşallah biran önce gelirler yanına saglıklı sıhatlı şekilde

kızlar bu göğsümn altındaki ağrı gittikçe şiddetleniyor sizde de oldumu dr sordunuzmu hiç,sanki etimi parçalıyolar ya ne bu böyle anlamadım yatarken otururken hep ağrı hep ağrı

canım agrın kaburgandamı benimde kaburgamın özellikle biri daha çok sancıyor sanki etim kaburgama takılmışda yırtılıyor gibi o yüzde sagıma fazla yatamıyorum

Bende doktora gittim kıızlar bu arada bebekler cok iyi dedi
Kızım 800 gr Oglumda 750 olmuş şükür olsun ..
Vitamin magnezyum kan ilaçi verdi kand egerim cok düşük cıktı yahu 10larda falanım eger böyle giderde ialçlar kullanmassam sonu senin için zor olur dedi ee tansiyonun aniden düşmeside bundan sanırım 56 kilo olmusum 1 kilo almısım 1 ayda bebekler bana bişi bırakmıyo sanırım...

Canım benim oglumun tarafı acayip baskı yapıyo kaburgama o yüzden agrıyo doktor magnezyum versi doktoruna danıstın mı?

Canım ALLAH en kısa zamanda yavrularına kavustursun ama gercekten dedigin gibi olabilir bazı hastaneler bir tuhaflar

inşallah canım maşalllah kuzularına rabbim anasına babasına bagışlasın inşallah darısı başımıza inşallah

burcin cnm ne güzel haberler çok sevindim,ne kadar çok kalsalar göbüşde o kadar iyi,opuyorumnanaktan
sağolun kızlar..darısı herkesin başına inşallah..

canım çok az kaldı inşallah sağlıkla gelecekler evinize..azıcık daha sabır..

cnm yaa çok normal ama sanırım sende biraz erken başladı..doktorunla görüştün mü?o ne diyor asıl??

hemde ne erken bende nerdeyse 2 aydır var bu ağrı,magnesıum alıyorum ama hiçbir halta yaradığı yok c.tesi gidcm inşallah değiştrisin başka bişey versin,işyerinde masada oturamıyom evde oturamıyorum yatarken ağrıyor

kızlar bu akşam pek gelemeyebilirim ben...

en yakın arkadaşım amerikada yaşıyor benim ve sağolsun doğum için eşini, evini bırakıp hem de 1 aylığına buraya geldi..dün bursadaydı dinlendi..şimdi eşimle beraber bize geliyorlar..o yüzden gelemeyebilirim..çok şükür bi sıkıntı yok hatta çok mutluyum tahmin edersiniz büyük fedakarlık yaptı, çok duygulandım.. olumunekankayizsmile

merak etmeyin diye yazıyım dedim.. kaydirigubbakcemile3

ah cnm arkadaşlık böyle işte benim en yakın arkadaşım transfer sonrası sabah 10 akşam 4 hergün geldi yardıma bana bakmaya sağolsun

burçincim güzel haberleirni duymak beni çok sevindirdiiii vallaha ben kendim için 40 ı bulurum dedim ama bulamadım sen benden iyi çıktın dr bıraksa 40 a kadar gideceksin sanırımm sağlıcakla gelsin ayşenur bebek ve emir bebek dört gözle bekliyorum senin doğumunu şekerrrrr

beni düşünen tüm arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum ama dirimin dediği yapan olmayınca iş başa kalıyo ve maalesef yapmak zorunda kalıyosunuz 10 gün 15 gün pis kalsın diyemiyosunuz çünkü sürekli gelen giden oluyo gelen giden ameliyatlı demiyo evin sağına soluna bakıyolar maaleseff biri yat ben senin tüm işini yaparım dese hiç itiraz etmem inannınki

ben nasılım fena değilim bel ağrılarım hafifledi ama hala devam ediyo dikişlerimde ağrı var maalesef ama daha iyiyim yavaş yavaş toplanacağım bebeklerim nasıl daha iyiler yavaş yavaş onlarda toplanıyo sanki biraz kiloda aldılar kızım çok şirin kızlar yaaa oğlumda çirkin ama büyüyünce çok şeker bi oğlan olacak heheheh kızım geceleri bizi nöbete tutuyo 12 de uyanıyo 2.5 a kadar ayakta tutuyo bizi oğlum daha iyi ama bugün kayranın tavsiyesini dinleyerekten 10 da uyandıracağım 12 de uyutacağım becerebilirsem tabi çünkü uyutmak kadar uyandırmakta zor oluyoooo

kızlar tekrar söylüyorum doğumdan ve doğum sonrasından korkmayın bakın ben misafir olmadıkça hergün geliyorum sakın gözünüzde abartmayın tek tavsitem öncelikle çocuklarınıza karşı sakinliğinizi koruyun mesela acıktı ağlıyo eliniz ayağınıza karışmasın ağlasın bişi olmaz mesela hazoırda sütüm yoksa hemen mama yapıyorum suyu kaynatmış olarak hazırda tutuyorum sürekli acıktıkları zaman hafif ısıtıyorum pratik oluyo sütümüde genelşde hazırda tutuyorum sağıp koyuyorum şimdilik sütüm yetiyo gibi günde bir yada2 kere mama veriyorum ama tabi büyüdükçe yetmeyecek bunuda sıkıntı yapmayın gayet normal yetmemesi 2 bebeğe bunun dışında doğumdan sonra süt hemen gelmeye bilir panik yapmayın canınızı sıkmayın süt isterseniz gelir kızlar hastanedeyken hemen sağın mesela ben öyle yaptım sütüm hemne gelsin diye inanın 2 göğsümden sadece 7 damla geldi ama geldi o koyu kıcamlı sarı süt azda olsa verdim çocuklarıma ve sağa sağa çoğalttım

stres yok kızlarrr doğuracaksınız ve herşey çok güzel olacakkk öpüyorum siziii

burçin kayraa güzel haberlerinizin takipçisiyimmmm

canom gelmiş hoşgelmişşş

bende dişcideydim öğle gibi burcinle msn den canlı yayın konuşma yaptık
sonra hazırlandım...
süslendim püslendim gittim ....dolgum oldu
gebelikte dişlerime hiç bakamadım...hep kusutuğumdan fırçalamadım bile
ama diş eti kanaması olmadı.....
doktorum kontrol etti...taş yok dedi biraz temizlenmesi gerek ama istersen dedi...onun dışında ufak bir çürük var dedi..oda yeni başlamış istersen yapalım dedi..ama ben bir ayda birkere yeter dedim...
neysem halamlar var şimdi çokk öptüm siizii

Maşallah Canan, güle güle büyüt bebişlerini... Allah sana güç kuvvet versin, keyifle bak bebeklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…