Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

rose canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

canım devlet hastanesi olsun diye dedi bugün tekrar aradım onlar artık bakmıyolarmış dedim özeli tavsiye eder misiniz dedim etmiyor özele gideceksen bile böyle doktorlar olmalı konunun uzmanı olmalı diyor. uzmanlık dalını söyledi ama unuttum neydi . herkes bakamaz dedi bu yüzden özeli önermiyormuş yarın kontrolde ayrıntılı konuşucam inşallah
yok canım sezeryan tabi..ben çoğul gebelikte hiç normal doğum duymadım zaten..
canım ben iki tane duydum tanıdıklardam

maşallah nazar değmesin bebişlerine
canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeklerine

canım bebeklerine maşallah inşallah hep böyle güzel haberlerle gel. tansiyonunu hamilelikten önce hiç ölçtürmüşmüydün. senin için normali kaçdı diye. çünkü benim normali 10 civarında doktor çok sağlıklı dedi çok iyi tansiyonun diyor diğer doktorlarda öyle demişti. ama senin yüksekken düşüyosa onu bilmiyorum tabi.

rosecum çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah..
Kayracım hayırlı olsun yeğenin...
Burçincim gözün aydın tosuncuk olmuşlar maaşallah..

dırımcım geçmiş olsun bende dedvar dişçi fobisi eyvahedigeldismile

Medinecim kan yapıcı şeyler ye mesela pekmez falan sabahları ..

Canancımm da gelmişş güzel tavsiyelerin için sağol arkadaşım..Ama yinede çok yorma kendini bırak pis desinler aslında seni ii anlıyorumm

kızlar bende iki gündür daha ağır hissediyorum kendimi kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ayağa kalkınca normalmi sizce doktorumu mu arasam yoksa ?

merhaba kızlar

şöyle bakındım gördüğüm kadarıyla

Rose çok geçmiş olsun canım inşalalh temiz çıkar.
dirimim geçmiş olsun canım

canancımda gelmiş ohh canım maşallah toparladın. tavsiyelerindie okudum bende :) yanlız şuna takıldım neden emzirmiyorsunda sağo,ıyorsun emzirdikçe dahada artıyor süt. ben sağmadım hiç. yetmeyecek diye bişey yok emzirdikçe geliyor stres yapmassan . önemli olan fırsat buldukça emzirmek rabbim veriyor rızıklarını meleklerimizin opuyorumnanaktan

vilcim sanada geçmiş olsun ağrı konusu hafife almamak gerek elbette yaşadık bizde ama sen yinede bence git bi nst çekil ultrasona gir bide yorma kendini sıcak tut ..

burçin canım çok şanslısın ne güzel bişey bu ya hadi Allah akvuştursun kavuşturmuştur bile opuyorumnanaktan

bu arada anlatmayı unuttum.

biz özgeyle tesadüfen burda tanışmıştık hamileyken aynı sitede oturuyormuşuz sağolsun o hep geldi ziyaretime vel hasıl ben gidememiştim. bugün arayınca aniden gitmeye karar veridm hep meleklerini görürüm hem bizede değişiklik olur diye. apar topar koydum bebekleri pusetlerine. aman Allahım öyle zorlandımki minmacık yol beni öyle yorduki hala kollarım ağrıyor akannehir iki çocukla çıkmak ne zormuşşşşş bebek arabamız olsa kolay olurdu belki. neyse velhasılı gördük minik kelebekleri.çok eşkerler binkere maşallah bonibonlarımda gezmiş oldular bende yorulmuş oldum sempatiksalakcinni

ah cnm arkadaşlık böyle işte benim en yakın arkadaşım transfer sonrası sabah 10 akşam 4 hergün geldi yardıma bana bakmaya sağolsun

o kadar güzel bi duygu ki anlatamam..gerçi anlarsın sen baksana senin de çok fedakar bir arkadaşın varmış..ne mutlu bize olumunekankayizsmile

evet valla sıktım dişimi doğurmuyorum ben doğurmadıkça kayra da bekliyo :))
sağlık olsun da erken-geç takmıyorum artık..Allah'a şükür 36yı devirdik ya başka bişey istemiyorum..
rosecum çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah..
Kayracım hayırlı olsun yeğenin...
Burçincim gözün aydın tosuncuk olmuşlar maaşallah..
çok şükür canım..büyüyoruz işte yavaş yavaş..bu işin sırrı tamamen protein..ben bi haftadır yumurta ve etle beslenip bol bol yoğurt ve süt tüketiyorum..

evet valla kavuştuk çok şükür..çok garip bi duygu yokken çok özlüyorum geldiğinde sanki hiç gitmemiş gibi..ne garip dimi..

kızlar bu göğsümn altındaki ağrı gittikçe şiddetleniyor sizde de oldumu dr sordunuzmu hiç,sanki etimi parçalıyolar ya ne bu böyle anlamadım yatarken otururken hep ağrı hep ağrı

benim doktorum bebegimin basinin orada oldugundan o aciyi duydugumu soyledi ve 30. haftada gecti allaha sukur cok berbat bisiydi agri desen degil etim parcalaniyor diyordum herkese

kızlar bende iki gündür daha ağır hissediyorum kendimi kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ayağa kalkınca normalmi sizce doktorumu mu arasam yoksa ?

haftalarimiz ayni bence normal bu agrilar benim ek olarak dizlerim vucudumu tasimiyor oturup kalkarken cok zorlaniyorum yasli ve cok kilolu teyzeleri cok iyi anliyorum

benim doktorum bebegimin basinin orada oldugundan o aciyi duydugumu soyledi ve 30. haftada gecti allaha sukur cok berbat bisiydi agri desen degil etim parcalaniyor diyordum herkese

aynen canım benimkinin ayakları var ama daha aşağıda 30 haftalarda geçti demek benimde en kısa sürede geçer inşallah,,

herkese hayırlı cumalar kızlar rabbım vakıtlı dogumlar versın ınşşşşşş

İnşallah canım.

günaydın herkese.kızlar birşey sorucam bu konuda kafam çok karşık.bir sürü yazı okudum ama inanın anlamadım.şimdi ben bugün tam 18 haftalık hamileyim.yani aslında 18 bitti 19 a girdim ama biten söyleniyor sanırım.şimdi ben ay olarak 4,5 aylık mıyım yoksa 5 aylık mı?çok karışık bir konu ya.

herkese Hayırlı Cumalar.

ay hesabıyla hafta hesabı tutmuyor canım..
9 ay = 36 hafta
10 gün = 1,5 hafta
9 ay 19 gün = 36,5 hafta
ama bu hesapta bazı ayların 4 bazı ayların 5 hafta olduğu gözden kaçabiliyor..
o yüzden ya ay ya hafta hesabı tutmak en güzeli..haftayı aya çevirmeye uğraşma bence..ve en sağlıklısı hafta hesabı tutmak..
hafta hesabına gelince..mesela 18+3 günlüksün diyelim..bu 18 haftanın bittiği ve 19. haftanın 3. gününde olduğun anlamında..yani 18+3'te 19. haftanın içinde oluyosun..
19+0'da 19. haftan bitmiş oluyor..anlatabildim mi?

ben mesela bugün 36+1'im yani 36. haftam bitti ve bugün 37. haftamın ilk günü..

kızlar merabalar..artık herkes nerede? alsanaalsanasmile hem merak ediyorum, hem kızıyorum ama haberiniz olsun mafoldumben

neyse cuma saati kırmıyım kalbinizi..herkese hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel günde..

günaydın kızlar ay bugece sersem sersem uyudummm çok kalktıar yaaaa püffff

herkese hayırlı cumalarrr

Herkese hayırlı cumalar kızlar.
Rabbim bugün açılan elleri,edilen duları geri çevirmesin inşallah.
Tüm hamile annelerimiz vakitli,sağlıklı,hayırlı ve uzun sağlıklı ömürlü evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşalllah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…