rose canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben birkaç gündür üzgündüm ama şükür bugun birazdaha iyiyim annem kalp kırizi geçirdi geçen cuma şimdi iyi şükür Allahıma eşim kan bagışında bulunmuşdu geçen ay hastaneden aradılar kanınızda hastalık var diye kan alıp ankaraya gönderecegiz dediler ama burada da bakalım dediler bugun eşimi aramışlar şükür burdakiler temiz çıkmış inşallah ankaradakilerde temiz çıkar
canım devlet hastanesi olsun diye dedi bugün tekrar aradım onlar artık bakmıyolarmış dedim özeli tavsiye eder misiniz dedim etmiyor özele gideceksen bile böyle doktorlar olmalı konunun uzmanı olmalı diyor. uzmanlık dalını söyledi ama unuttum neydi . herkes bakamaz dedi bu yüzden özeli önermiyormuş yarın kontrolde ayrıntılı konuşucam inşallahCanım daha diğer kuzumun cinsiyeti belli değil,eşim öyle görmüş rüyasında.İnşallah canım sağlıklı olsunlarda ben her şeye razıyım.
Canım dr.neden öyle dedi acaba?sadece çapanın ve cerrahpaşanın dr.git 2.düzey için diye.Evat canım şişlide var çapanın dr.normalde özelde bakıyormuş ücreti aradım 400 dediler ikiz için.İstersen tel.verebilirim bakıp.
canım ben iki tane duydum tanıdıklardamyok canım sezeryan tabi..ben çoğul gebelikte hiç normal doğum duymadım zaten..
maşallah nazar değmesin bebişlerinekızlaaarrrrr ben şimdi geldim eve..çok şükür herşey yolunda..bebekler 2650 civarı olmuşlar maşallah..doktor ultrasondan başka muayene de etti açılma falan var mı diye ama çok şükür hiç açılma falan yokmuş..şuan herşey yolunda gözüküyor dedi..eğer ekstra bişey olmazsa 38 haftayı görcez gibi gözüküyor dedi..herşey yolunda giderken de gebeliği sonlandırmanın hiç bir anlamı yok diyor ki haklı bence de..ama şuan bile gelseler küveze girmezler merak etme dedi.. vs vs vs vs
çok şükür iyiyiz yani kızlar..hep diyorum ya darısı başınıza inşallah..
canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeklerinekızlar merhaba ..ben hastane ve ev arasında mekık dokuyorum..gece gunduz bırbırını karıstı..hala bebeklerım hastanede 4 gundur normal yatakdalar;emmelerı tam gelısmedıgı ıcın doktor bırakmıyor...bana gayet ıyı gozukuyolar..bazen dıyorum para ıcın mı tutuyolar dıye..bebeklerımı artık eve getırmek ıstıyorum...
canım bebeklerine maşallah inşallah hep böyle güzel haberlerle gel. tansiyonunu hamilelikten önce hiç ölçtürmüşmüydün. senin için normali kaçdı diye. çünkü benim normali 10 civarında doktor çok sağlıklı dedi çok iyi tansiyonun diyor diğer doktorlarda öyle demişti. ama senin yüksekken düşüyosa onu bilmiyorum tabi.Bende doktora gittim kıızlar bu arada bebekler cok iyi dedi
Kızım 800 gr Oglumda 750 olmuş şükür olsun ..
Vitamin magnezyum kan ilaçi verdi kand egerim cok düşük cıktı yahu 10larda falanım eger böyle giderde ialçlar kullanmassam sonu senin için zor olur dedi ee tansiyonun aniden düşmeside bundan sanırım 56 kilo olmusum 1 kilo almısım 1 ayda bebekler bana bişi bırakmıyo sanırım...
ah cnm arkadaşlık böyle işte benim en yakın arkadaşım transfer sonrası sabah 10 akşam 4 hergün geldi yardıma bana bakmaya sağolsun
evet valla sıktım dişimi doğurmuyorum ben doğurmadıkça kayra da bekliyo :))burçincim güzel haberleirni duymak beni çok sevindirdiiii vallaha ben kendim için 40 ı bulurum dedim ama bulamadım sen benden iyi çıktın dr bıraksa 40 a kadar gideceksin sanırımm sağlıcakla gelsin ayşenur bebek ve emir bebek dört gözle bekliyorum senin doğumunu şekerrrrr
burçin kayraa güzel haberlerinizin takipçisiyimmmm
çok şükür canım..büyüyoruz işte yavaş yavaş..bu işin sırrı tamamen protein..ben bi haftadır yumurta ve etle beslenip bol bol yoğurt ve süt tüketiyorum..rosecum çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah..
Kayracım hayırlı olsun yeğenin...
Burçincim gözün aydın tosuncuk olmuşlar maaşallah..
merhaba kızlar
şöyle bakındım gördüğüm kadarıyla
Rose çok geçmiş olsun canım inşalalh temiz çıkar.
dirimim geçmiş olsun canım
canancımda gelmiş ohh canım maşallah toparladın. tavsiyelerindie okudum bende :) yanlız şuna takıldım neden emzirmiyorsunda sağo,ıyorsun emzirdikçe dahada artıyor süt. ben sağmadım hiç. yetmeyecek diye bişey yok emzirdikçe geliyor stres yapmassan . önemli olan fırsat buldukça emzirmek rabbim veriyor rızıklarını meleklerimizin opuyorumnanaktan
vilcim sanada geçmiş olsun ağrı konusu hafife almamak gerek elbette yaşadık bizde ama sen yinede bence git bi nst çekil ultrasona gir bide yorma kendini sıcak tut ..
burçin canım çok şanslısın ne güzel bişey bu ya hadi Allah akvuştursun kavuşturmuştur bile opuyorumnanaktan
kızlar bu göğsümn altındaki ağrı gittikçe şiddetleniyor sizde de oldumu dr sordunuzmu hiç,sanki etimi parçalıyolar ya ne bu böyle anlamadım yatarken otururken hep ağrı hep ağrı
kızlar bende iki gündür daha ağır hissediyorum kendimi kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ayağa kalkınca normalmi sizce doktorumu mu arasam yoksa ?
benim doktorum bebegimin basinin orada oldugundan o aciyi duydugumu soyledi ve 30. haftada gecti allaha sukur cok berbat bisiydi agri desen degil etim parcalaniyor diyordum herkese
herkese hayırlı cumalar kızlar rabbım vakıtlı dogumlar versın ınşşşşşş
İnşallah canım.
günaydın herkese.kızlar birşey sorucam bu konuda kafam çok karşık.bir sürü yazı okudum ama inanın anlamadım.şimdi ben bugün tam 18 haftalık hamileyim.yani aslında 18 bitti 19 a girdim ama biten söyleniyor sanırım.şimdi ben ay olarak 4,5 aylık mıyım yoksa 5 aylık mı?çok karışık bir konu ya.
herkese Hayırlı Cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?