herkese hayırlı cumalarrr..
burçin kıss maşallah ilerledin iyice. ay heyecan dorukta..
ay kıslar dün gece çok rahatsızlandım birden mide bulantısı baş ağrısı çok fenaydım. kızlara dedimki nolurr bugün sabahlamayın. ay insafa geldiler. annem cereni 1.30 da bende yareni 2 de uyuttum rekor kırdık. ilk kez saat 4 ü görmedik.. annelerine acıdılar yavrular
ay kıslar dün gece çok rahatsızlandım birden mide bulantısı baş ağrısı çok fenaydım. kızlara dedimki nolurr bugün sabahlamayın. ay insafa geldiler. annem cereni 1.30 da bende yareni 2 de uyuttum rekor kırdık. ilk kez saat 4 ü görmedik.. annelerine acıdılar yavrular
kayyyyraaa nasılsın canım anam senin yakınından var topikte benim hiç yok ya bi liyadora vardı oda banlanmaktan giremiyor tek izmirliiiii
sağolasın nefes canım sen nasılsın................ ayy anam kaçtı dalin de ....... aynı şehirde olan herkes birbirini ziyaret ediyor ....... bende bir arkadaş olsun dedim.............
sagol hayatım idare ediyorum canım sabaha göre daha iyiyim kocişim biraz evel aradı hazırlan gezmeye götüreyim seni biraz dedi canlandın anam gezme istiyormuşum ben bunaldım artık ama evin içinde .birazdaha gezeyimde bir ay sonra zorlanırım
evet burçincim biraz gergin daha evelde dr konusunda yazışmıştım ben onla ordan biliyorum hamilelik yapıyor hayatım anma oda inatla izmirlilermi güzel istanbullularmı topigine giriyor ne işin var sinirleniyorsun ben haziran annelerine bile girmiyorum nerde huzur oraya gideceksin .demi canım
kocaman öpüldünüzzz
canım bebeklerine maşallah inşallah hep böyle güzel haberlerle gel. tansiyonunu hamilelikten önce hiç ölçtürmüşmüydün. senin için normali kaçdı diye. çünkü benim normali 10 civarında doktor çok sağlıklı dedi çok iyi tansiyonun diyor diğer doktorlarda öyle demişti. ama senin yüksekken düşüyosa onu bilmiyorum tabi.
Medinecim kan yapıcı şeyler ye mesela pekmez falan sabahları ..
Kızlaar ben çok fazla yazamıyorum ama hep iş çıkışı pc başında burdayım. Bisim 21 + 6 haftamız, yaşadığım yerde hastane seceneği çok fazla değil bunun için bursa da düşünüyorus doğumu 2010 fiyatlarından haberi olan var mı. Bursa da doğum yapcak olanlar yada yapanlar bana yardımcı olur musunuuuuz ?????:
Mİsafİrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Çıksın ortayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?