Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay kıslar dün gece çok rahatsızlandım birden mide bulantısı baş ağrısı çok fenaydım. kızlara dedimki nolurr bugün sabahlamayın. ay insafa geldiler. annem cereni 1.30 da bende yareni 2 de uyuttum rekor kırdık. ilk kez saat 4 ü görmedik.. annelerine acıdılar yavrular

herkese hayırlı cumalarrr..
burçin kıss maşallah ilerledin iyice. ay heyecan dorukta..

ayy sorma..minnoşlarım gelmemekte ısrarlı..maşallah kilo alımları da durmadı..biz de dün doktorumuzla keyifleri gelene kadar beklemeye karar verdik..bakalım hakkımızda hayırlısı ama sorma bi heyecan ki ne heyecan..

ahh kuzulaarrr..afferiiinnnnn onlaraaa..kocamaaannnn affeeeeerriiinnnnnn..
sana da büyük geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın?
ben de diyorum ki yavrularım acıyo bana..azıcık daha büyüyelim bari deyip onlar da sıkıyo dişlerini..Allah bütün kuzuları anacıklarına bağışlasın..

amin burçincim.. şimdi daha iyiym gece neydi o anlamadım. heralde yediğim bişey dokundu önüme geleni yiyom ondan sanırsambilmiyorumkismile
allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin canım kuzular hiç üzerlermi analarını. ah yavrularım azcuk daha sıksınlar dişlerini az kaldı analarına kavuşmaya..

geçmiş olsun hayatım .canım benim oyyy kuzucuklarım annelerinide düşünüyorlarmış allahım büyüdüklerindede hayırlı evlatlar olsunlar hep bir gözleri kulakları analarının babalarının üerinde olsun

amiiiiiiin güzelim seninde................. dalin26 hemşerim gel kııııııııııııııııııız....bu istanbullularla ankaralılar bursalıar beni kıskandırıyorlar...bacım gel sende topiğeee......................

kayyyyraaa nasılsın canım anam senin yakınından var topikte benim hiç yok ya bi liyadora vardı oda banlanmaktan giremiyor tek izmirliiiii

sağolasın nefes canım sen nasılsın................ ayy anam kaçtı dalin de ....... aynı şehirde olan herkes birbirini ziyaret ediyor ....... bende bir arkadaş olsun dedim.............

kayyyyraaa nasılsın canım anam senin yakınından var topikte benim hiç yok ya bi liyadora vardı oda banlanmaktan giremiyor tek izmirliiiii

ayy hakkaten..neden o devamlı banlanıyo ki?
gerçi bi baktım mesajlarına biraz stresli sanırım..ondan mı acaba?

sağolasın nefes canım sen nasılsın................ ayy anam kaçtı dalin de ....... aynı şehirde olan herkes birbirini ziyaret ediyor ....... bende bir arkadaş olsun dedim.............

sagol hayatım idare ediyorum canım sabaha göre daha iyiyim kocişim biraz evel aradı hazırlan gezmeye götüreyim seni biraz dedi canlandın anam gezme istiyormuşum ben bunaldım artık ama evin içinde .birazdaha gezeyimde bir ay sonra zorlanırım
evet burçincim biraz gergin daha evelde dr konusunda yazışmıştım ben onla ordan biliyorum hamilelik yapıyor hayatım anma oda inatla izmirlilermi güzel istanbullularmı topigine giriyor ne işin var sinirleniyorsun ben haziran annelerine bile girmiyorum nerde huzur oraya gideceksin .demi canım
kocaman öpüldünüzzz

al benden de o kadar.. vereliniortak
bize sakinlik, dinginlik lazım..stresten uzak yaşamak gerek.. zemuszemus

geçmiş olsun wavy cnm ah o baş ağrısı bende migren var düşman başına vermesin allahım çok kötü,kuzular hissetmiştir annelerinin rahatsızlığını yerim onları:1hug:

Kızlaar ben çok fazla yazamıyorum ama hep iş çıkışı pc başında burdayım. Bisim 21 + 6 haftamız, yaşadığım yerde hastane seceneği çok fazla değil bunun için bursa da düşünüyorus doğumu 2010 fiyatlarından haberi olan var mı. Bursa da doğum yapcak olanlar yada yapanlar bana yardımcı olur musunuuuuz ?????:

Cok saol canım ALLAH herkese nasip etsin inş
Yok tansiyonum aslında ölçtügünde 10 a 6 cıkıyo ama ben dısarıya falan cıkınca nedense düşüyo sanırım buda kansızlıktan oluyo die düşündüm ben zaten suanda mide bulantısından ölüyorum hala devam ya :sinifsinif:

Medinecim kan yapıcı şeyler ye mesela pekmez falan sabahları ..

Canım ben hiç sevmiyorum tatlı seyleri eşim almıs oda dolapta duruyo yazık yahuu uff gercekten midem bulanmasa ben hiç birini bırakmam da

canım sayfa 2214'te yazmışsın ilk kez ve 2218'de sana cevabım var..bir daha gelmemişsin hiç..şimdi yine gelmişsin bak..sadece sorun olunca değil her zaman gel..soru ve sorunlarına daha çabuk cevap bulursun..
şimdiki soruna gelince ben acıbademde yapıcam doğumumu..2010 fiyatı 5000 liraya yakın sanıyorum 4600 ama emin değilim..jimer de 2000 lira civarı sanıyorum..bunları gidip görüşerek ya da arayıp sorarak öğrenebilirsin..
bu arada şehrinde bursa yazılı, doğumu bursada yapıcam demişsin de sen nerede yaşıyosun onu anlamadım?

Selam kızlar.....ya yine kimsecikler yok,bugün ev gezmesindeydik benim kuzucuklarla valla çok iyi oldu.
Burcin sana katılıyorum canım bende sinir oluyorum hiiiiiiiiiç kimsecikler yok.
Sen şurda bir hafta sonra doğurursun,yavrularınla zaman geçer.olan bize daha çok sıkılıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…