rose canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
.
rosecum çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah..
.
merhaba kızlar
şöyle bakındım gördüğüm kadarıyla
Rose çok geçmiş olsun canım inşalalh temiz çıkar.
ay kıslar dün gece çok rahatsızlandım birden mide bulantısı baş ağrısı çok fenaydım. kızlara dedimki nolurr bugün sabahlamayın. ay insafa geldiler. annem cereni 1.30 da bende yareni 2 de uyuttum rekor kırdık. ilk kez saat 4 ü görmedik.. annelerine acıdılar yavrular
maşallah rose cum sana ve bebişlerine.....................
ayy evet valla bozuluyorum artık..yazın falan görsen burayı süperdi..şimdi insanlar 1 soru sorup cevabını alınca gidiyo..sık gelenler de haftada 1-2 kere geliyo..inşallah bizim yazınki gibi sık sık gelenler olur da siz de rahat edersiniz..Selam kızlar.....ya yine kimsecikler yok,bugün ev gezmesindeydik benim kuzucuklarla valla çok iyi oldu.
Burcin sana katılıyorum canım bende sinir oluyorum hiiiiiiiiiç kimsecikler yok.
Sen şurda bir hafta sonra doğurursun,yavrularınla zaman geçer.olan bize daha çok sıkılıcaz
maşallahhhh onlara daaa sana daaaa..Allah bağışlasın sizi..kızlar bu arada ben bugun doktora gittim kızlarımın biri 800 gr biriside 670 gr olmuşlar doktor iyiler dedi Allahıma şükürler olsunki iyilermiş ama kızlarımın birinin böbregi biraz büyükmüş ama dogumdan sonra geçer dedi doktor yarın şeker yükleme yapılacak Alla nasip ederse inşallah oda iyi çıkar
aferin size..büyüyün büyüyün bakalım :))kızlar merhsaba nasılsınızzz.....biz biraz daha iyiyiz sanırım gittikçe büyüyüyoruz ondan sığamıyor kuzularım içeriii
amin inaşallah canım Allahım hemizin evlatlarını bagışlasın inşallahmaşallahhhh onlara daaa sana daaaa..Allah bağışlasın sizi..
:))
amin canım inşallah..amin inaşallah canım Allahım hemizin evlatlarını bagışlasın inşallah
inşallahh tatlım..baksana tek gebelikler bile bu haftalarda doğumla bitebiliyo..çok şükür hayalini kurduğum günleri haftaları yaşıyorum..darısı hepinizin başına inşallah..Burçincim seni gibi haftaları görmeyi hedefliyoruz bizde inşalalh bizde görürüz 36-37 leri zemuszemus
kızlar bu arada ben bugun doktora gittim kızlarımın biri 800 gr biriside 670 gr olmuşlar doktor iyiler dedi Allahıma şükürler olsunki iyilermiş ama kızlarımın birinin böbregi biraz büyükmüş ama dogumdan sonra geçer dedi doktor yarın şeker yükleme yapılacak Alla nasip ederse inşallah oda iyi çıkar
kızlar merhsaba nasılsınızzz.....biz biraz daha iyiyiz sanırım gittikçe büyüyüyoruz ondan sığamıyor kuzularım içeriii
kızlar bu arada ben bugun doktora gittim kızlarımın biri 800 gr biriside 670 gr olmuşlar doktor iyiler dedi Allahıma şükürler olsunki iyilermiş ama kızlarımın birinin böbregi biraz büyükmüş ama dogumdan sonra geçer dedi doktor yarın şeker yükleme yapılacak Alla nasip ederse inşallah oda iyi çıkar
kızlar merhsaba nasılsınızzz.....biz biraz daha iyiyiz sanırım gittikçe büyüyüyoruz ondan sığamıyor kuzularım içeriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?