Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

rose canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

.

rosecum çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin inşallah..
.

merhaba kızlar

şöyle bakındım gördüğüm kadarıyla

Rose çok geçmiş olsun canım inşalalh temiz çıkar.

amin inşallah kızlar Allahrazı olsun

canım geçmiş olsun

kızlar bu arada ben bugun doktora gittim kızlarımın biri 800 gr biriside 670 gr olmuşlar doktor iyiler dedi Allahıma şükürler olsunki iyilermiş ama kızlarımın birinin böbregi biraz büyükmüş ama dogumdan sonra geçer dedi doktor yarın şeker yükleme yapılacak Alla nasip ederse inşallah oda iyi çıkar

kızlar merhsaba nasılsınızzz.....biz biraz daha iyiyiz sanırım gittikçe büyüyüyoruz ondan sığamıyor kuzularım içeriii

ayy evet valla bozuluyorum artık..yazın falan görsen burayı süperdi..şimdi insanlar 1 soru sorup cevabını alınca gidiyo..sık gelenler de haftada 1-2 kere geliyo..inşallah bizim yazınki gibi sık sık gelenler olur da siz de rahat edersiniz..
maşallahhhh onlara daaa sana daaaa..Allah bağışlasın sizi..
kızlar merhsaba nasılsınızzz.....biz biraz daha iyiyiz sanırım gittikçe büyüyüyoruz ondan sığamıyor kuzularım içeriii
aferin size..büyüyün büyüyün bakalım :))

Burçincim seni gibi haftaları görmeyi hedefliyoruz bizde inşalalh bizde görürüz 36-37 leri zemuszemus

amin inaşallah canım Allahım hemizin evlatlarını bagışlasın inşallah
amin canım inşallah..
Burçincim seni gibi haftaları görmeyi hedefliyoruz bizde inşalalh bizde görürüz 36-37 leri zemuszemus
inşallahh tatlım..baksana tek gebelikler bile bu haftalarda doğumla bitebiliyo..çok şükür hayalini kurduğum günleri haftaları yaşıyorum..darısı hepinizin başına inşallah..
inanın dualarım sizlerle..

maşallah rose cnm kızçelerine,bende yarın gidiyorm dr bakalım benimkiler nasıl,

iyigeceler amanın kimseler yok yine iyice uğuşuklaştık valla .
ben bu gün bebişlerimle güzel güzel gezdim kordon sefası yaptık ğüneşten yandık ilk başlarda ama ğüneş gidince bebişlerimde bende dondum.adamlar iyi akıletmiş polar şallar koymuş sandalyelere isteyen üstüne alıyor biraz ısındık onlarla ama güneşin batışını seyretmeye deyerdi.anlıyacagınız biraz üşüyerek güzel bir gün geçirdim. arıyacagım yakında bu günleri .
ama en güzel gün yarın kardeşim geliyor kuzumu çok özledim sabahı sabah ederim artık .ben çok sinirliyim ama adamlar 10 gün tatil vermiş millet 15 gün yapar neyse artık bunada şükür diyeyim.
kocaman öpüyorum hepinizi ben yarın buralarda olamam aman kimsede doğurmasın aceleetmesin bebişler opuyorumnanaktan

kızlar hepinize iyigeceler bugün doktordaydık kızlarım iyi çok şükür . bir iki hafta içinde ayrıntılı ultrasona girmemiz gerek onu halletmeye çalışıyoruz. inşallah kolay yoldan hallederiz de o da biter. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

selam canlar, evde temiizlik var ben de arada gelip dağınık topluyorum, kızlar kaynanamda, annem de geldi orada 4 kişiler ancak haklarından gelinio, bu gaz sancısı korkunç bişi ya, sabah 7 gece 1 nöbetteyiz.. bir de 20likdişim azdı mı kızlar antibiyotiğe başladım ölüom ölüom ağrıdan sizlerdene var ne yok, geçmişi okuyamıom, dolaplarımı düzeltmem lazım anneler evdeydi ya hep kim nereye denk gelirseoraya bişiler sokşturmuş

herkese günaydınn....
eylülcüm kızlarının iyi olmasına çok sevindim.ayrıntılı ultrasonda sorunsuz hallolur inşaallah.ayrıntıda tam olrak nelere bakıyorlar.bu arada bende dün bebişlerimi gördüm.benimde kızlarım olacak Allah nasip ederse..

kevsercim sanada hem kolay gelsin hem çok geçmiş olsun canım.artık bebişlerle yalnızmı olacaksın?

MasaALLAH
ALLAH nazarlardan saklasın cok güzel kiloları
Şeker yüklemesi ne canım ben doktor bahsetmedi bile boshayallersmile

kimseler gelmemiş merhaba hatunlarr...
biz kardeşimin sevgülşüsü gelecek hazırlık yapıyoz
bugün çok mutlu oıldummmm eşim güzel bir zam almış bekliyorduk ama böyle iyi olacağını düşünmüyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…