Hoşgeldin canım topiğimizea.s.
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin yavrularını kucağına.
Benimde ilk haftalarda iç kanamam olduğunu söylemişti dr.Ama çamaşırımda hiç kanama görmedim,sende nasıl oldu?
İkizler erken geliyor evet en erken 15 ağustos gibi gelirler,sağlıkla gelsinler kucağına inşallah.
canım teşekkürler. benim kanamam cok şiddetli olmuştu,resmen pantolonumun üstünebile cıktı biz hastaneye gidinceye kadar. dr. hasteneye yatırdı . 5 gün kaldım 10 şişe serum yedim. iğnelre, ilaçlar yatışımın 2, günü kesildi kanamam. ama içte hala varmış. sürekli evdeyim ve yatıyorum,
senin ne kadarlık hamileliğin?
merahaba kızlar,nasılsınız?bugü korkudan ölüyordum nerdeyse.idrar tahliliyle ilgili sonucumu göstermek için doktora gidecektim.sabah kalktım karnım çok sert,normalde akşama doğru midemin baskısıyla sertleşirdi.neyse doktora gittim,nasılsın sorun var mı diye sorunca bende karnımın sertleştiğini ve iki üç kez kasılma gibi birşeyler hissettiğimi söyledim.hemen ultrasona aldı,bebekler yukarda ve rahim ağzın kapalı sorun yok dedi.birde NTS denilen birşeye bağladılar.ağrımda çıkmadı Şükürler Olsun.çarşamba günki kontrolümde magnezyuma başla demişti,ben ilaca başlamamıştım.hemen içtim bugün.ama hala karnım çok sert.sebebini anlayamadık.
çıktım canım..yemeğimi yedim geldim ama yorulmadım desem yalan olur yani..sözde bugün kevsere uğramak istiyodum ama anca eve gelip pijamalarımı giyip attım kendimi yatağa valla..eşim de dükkana gitti..annemler uğrayacak birazdan onları bekliyorum..canım artık bişey kalmadı biz geliyoruz annecim senin misgibi kokunu almaya diyorlar .
inşallah agrısız sancısız gidersin canım şöyle fönlü bakımlı .bana berkte nasip olmamıştı
zamansız olunca ama sağlıklı gelsinlerde hiç birşey önemli deyil zaten onların yüzünü görünce saçın başın yüzün aklına bile gelmiyor .
canım maymun iştahlılık deyil agırlıktan oher adımın on adım gelir şimdi sana ama çık hayatım uzun bir süre arıyacaksın bu günleri şöyle güzelce hava al yemegini ye ohhh ne güzel valla yarın bende iyi olursam dışarı çıkacagım bayıldım evde oğluşumda gezsin biraz hem
geçmiş olsun canım..bende de olmuştu hem paçalarımdan akmıştı..ödüm kopmuştu..çok şükür geçti ama ben o kadar korktum ki ya bir daha olursa diye o zamandan beri evde dinlendim hep ve çok şükür 38. haftamıza kadar geldik..kısmetse en geç haftaya kucağımda olacak kuzularım..darısı başına inşallah..doktorunun sözünden çıkma, güven ve bol bol dinlen..ben de 9 haftalık ikizlere hamileyim. iç kanamadan dolayı 15 gündür sürekli yatıyorum.sanırım cok yatmaktan sersemlik ve sürekli bir uyku halinden başka bir şikayetim yok cok şükür. pzt. kontrolümüz var inşallah iyidir artık durumum. bence ikiz annesi olmak cok özel ve ayrıcalıklı birşey. ama zaman zaman içimi bir korku ve mutsuzluk da kaplamıyor değil. ama hormonlardandır sanırım. tahmini doğum tarihi 15 eylül ama sanırım ikizler biraz aceleci oluyorlar ya bakalım artık....
korkma canım bir çok şey neden olabiliyo sertleşmeye..ama magnezyum gibi önemli bi ilacı içmeyi de neden atladın anlayamadım..ihmal etme..ben bırakalı 10 gün oldu artık nefes alamıyorum kasılmalardan valla..çekilir mi o sıkıntı canım?ne gerek var..iç ilaçlarını düzenli..merahaba kızlar,nasılsınız?bugü korkudan ölüyordum nerdeyse.idrar tahliliyle ilgili sonucumu göstermek için doktora gidecektim.sabah kalktım karnım çok sert,normalde akşama doğru midemin baskısıyla sertleşirdi.neyse doktora gittim,nasılsın sorun var mı diye sorunca bende karnımın sertleştiğini ve iki üç kez kasılma gibi birşeyler hissettiğimi söyledim.hemen ultrasona aldı,bebekler yukarda ve rahim ağzın kapalı sorun yok dedi.birde NTS denilen birşeye bağladılar.ağrımda çıkmadı Şükürler Olsun.çarşamba günki kontrolümde magnezyuma başla demişti,ben ilaca başlamamıştım.hemen içtim bugün.ama hala karnım çok sert.sebebini anlayamadık.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün kayra hiç giriş yapmamış haberi olan varmı
cnm onun bugün kontrolu vardı sonra da annesine gidecekti..dün merak etme dedi bana ama ben size demeyi unuttum(
Çok geçmiş olsun canım.rabbim tekrar yaşatmasın.Neyseki atlaşmışsın çok şükür.
Bizde bugün 18.haftamızı bitirdik çok şükür.DR.birine erkek dedi ama diğeri göstermedi hayırlısı bakalım birdahaki kontrolde öğreniriz belki.
Fridos sen kaç haftalıktın cnm.Neyseki kötü birşey çıkmamış,bazen gazdanda karın çok sert oluyor.DR.dinle ve magnezyumunu içmeye başla olurmu.
canım ben önce senin gibi tek içerken sabahları kahvaltıdan sonra içiyodum, sonra 2ye çıktı bi de akşam yemeğinden sonra içtim..10 gündür içmiyorum artık..ben şimdilik iyiyim şükür..Allah bugünlerimizi aratmasın..burçincim aslında ilacı çarşama verdi,bende dün aldım.ama üstünde aç mı tok mu yazmadığı için kontrolde sorarım diye bugünü bekledim.bugün ilkkez içtim ama genelde hangi öğün içeyim sence?
birde 5 gündür hep evin içindeyim,dünde stresli bir gün geçirdim ve gece hiç uyuyamadım.belkide o yüzden sertleşti karnım bilmiyorum.birde bu magnezyum hemen etki göstermiyor sanırım,hala aynı şekilde sertlik var.
burçin sen nasılsın canım,her sabah buraya bakarken sen aklıma geliyorsun acaba doğum oldu mu diye:)
ben geldim ama biraz geç geldim sanırım........ doktordan sonra anneme geçtim...... bebkler 2.400 gr olmuşlar..... 11 marttan önce almam diyor doktor.... 38 haftayı beklemeye kararlı...bir sorun yok neden alalım diyo...ama benim kasıklarım acıyor dedim...normal sadece bebekler 5 kilo yapar ağırlıktan basıdan diyo...26 gün var nasıl geçer yaaaaaaaaaa.
ben geldim ama biraz geç geldim sanırım........ doktordan sonra anneme geçtim...... bebkler 2.400 gr olmuşlar..... 11 marttan önce almam diyor doktor.... 38 haftayı beklemeye kararlı...bir sorun yok neden alalım diyo...ama benim kasıklarım acıyor dedim...normal sadece bebekler 5 kilo yapar ağırlıktan basıdan diyo...26 gün var nasıl geçer yaaaaaaaaaa.
merhabalar çok yorgunum ,çok hastayım.ama morelman çok bozuğum çokkk o kadar sıkıntılıyımki
kendimi kuytu köşede kalmış gibi hissediyorum
kocamın ve halamın özele gitme çocuk iyi olur ikigün ilaç vermekle geçmez demelerine aldırış etmeden
hastaneden doktorumuzdan randevu aldım hemen yola çıktım
ömerin 3 gecedir ateşler içinde ve gündüzleri gözünü açamıyor....
hastaneye gittik daha kapıda soydular çocuğumu ateş 38.8 di
muayne oldu acilde iki iğne yapıldı kan alındı
akciğer filmi çekildi....çocuk iğneden sonra tabi rahatladı uyudu....tahliller temiz çıktı
akciğer filmi dışında broşit dedi ama öle ilerlemiiş bişey yok dedi...
nefes için dedi ilaçlı oksijen vereceğiz dedi...1 saat oldu geleli yemek yedim ömerimde uyuşturucu almış gibi uyuyor....
doktorda ağlamaya başladım ben bakamıyormuyum dedim....doktor güldü ..
kendine ve bu oğluna bakamıyorsun dedii...sadece öteki oğluna bakmışsın dedi
bazı çocuklar virüsleri nezle ve girp olarak atlatır bazılarıda böyle olur dedi
bunu oğlunuzun vücudu yapıyor dedi..
o oksijeni alınca nefesi acıldı deliksiz uyuyor...ben çok fenayım ama
kaynımı aradım yarın anneni bize getir dedim...c.tesi pazar ömerin iğnesi var aliye bakar en azından
ama işlerin hepsi bana bakıyor bakalım vücudum ne kadar dayanacak
annem sağolsun bu durumda afrası tafrasını yaptı ...bugün hastaneye gelmek için istiyorsa geleyim diye halamla haber yolluyor yaaa..............ve ben hastayım çocuklar hasta demedi kızım gelin bize diye...
aynen cnm aynen bende sürekli var bu ağrı ama dnden beri arada birde sancı olarak giriyor,bıçak saplaması gibiKızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile
Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa
burçin canım yemekleri yiyip gelmişsin. afiyet bal şeker olsun bebeklerine yarasın .
çarşamba gidiyormuşsun dr. bende çarşamba gidecegim .ikinci dr. kontroledecek bir sorun varmı yokmu diye doktorum soner beyde okey verirse artık gelişimlerine kilolarına bakacagız bundan sonra dedi inşallah herşey yolundadır bide malum şu plasenta sorunu onada bakacak kendi dr inşallah yukarıya çıkmış içim birazdaha rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?