Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım teşekkürler. benim kanamam cok şiddetli olmuştu,resmen pantolonumun üstünebile cıktı biz hastaneye gidinceye kadar. dr. hasteneye yatırdı . 5 gün kaldım 10 şişe serum yedim. iğnelre, ilaçlar yatışımın 2, günü kesildi kanamam. ama içte hala varmış. sürekli evdeyim ve yatıyorum,
senin ne kadarlık hamileliğin?

merahaba kızlar,nasılsınız?bugü korkudan ölüyordum nerdeyse.idrar tahliliyle ilgili sonucumu göstermek için doktora gidecektim.sabah kalktım karnım çok sert,normalde akşama doğru midemin baskısıyla sertleşirdi.neyse doktora gittim,nasılsın sorun var mı diye sorunca bende karnımın sertleştiğini ve iki üç kez kasılma gibi birşeyler hissettiğimi söyledim.hemen ultrasona aldı,bebekler yukarda ve rahim ağzın kapalı sorun yok dedi.birde NTS denilen birşeye bağladılar.ağrımda çıkmadı Şükürler Olsun.çarşamba günki kontrolümde magnezyuma başla demişti,ben ilaca başlamamıştım.hemen içtim bugün.ama hala karnım çok sert.sebebini anlayamadık.

Çok geçmiş olsun canım.rabbim tekrar yaşatmasın.Neyseki atlaşmışsın çok şükür.
Bizde bugün 18.haftamızı bitirdik çok şükür.DR.birine erkek dedi ama diğeri göstermedi hayırlısı bakalım birdahaki kontrolde öğreniriz belki.

Fridos sen kaç haftalıktın cnm.Neyseki kötü birşey çıkmamış,bazen gazdanda karın çok sert oluyor.DR.dinle ve magnezyumunu içmeye başla olurmu.

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün kayra hiç giriş yapmamış haberi olan varmı

çıktım canım..yemeğimi yedim geldim ama yorulmadım desem yalan olur yani..sözde bugün kevsere uğramak istiyodum ama anca eve gelip pijamalarımı giyip attım kendimi yatağa valla..eşim de dükkana gitti..annemler uğrayacak birazdan onları bekliyorum..
çık çık sen de çık..sonra ağırlaşınca zulüm gibi geliyo çıkmak bile valla :))
geçmiş olsun canım..bende de olmuştu hem paçalarımdan akmıştı..ödüm kopmuştu..çok şükür geçti ama ben o kadar korktum ki ya bir daha olursa diye o zamandan beri evde dinlendim hep ve çok şükür 38. haftamıza kadar geldik..kısmetse en geç haftaya kucağımda olacak kuzularım..darısı başına inşallah..doktorunun sözünden çıkma, güven ve bol bol dinlen..
korkma canım bir çok şey neden olabiliyo sertleşmeye..ama magnezyum gibi önemli bi ilacı içmeyi de neden atladın anlayamadım..ihmal etme..ben bırakalı 10 gün oldu artık nefes alamıyorum kasılmalardan valla..çekilir mi o sıkıntı canım?ne gerek var..iç ilaçlarını düzenli..

19+1 olduk canım bugün.çok korktum valla,İnşallah sabaha eski halime dönerim.

burçincim aslında ilacı çarşama verdi,bende dün aldım.ama üstünde aç mı tok mu yazmadığı için kontrolde sorarım diye bugünü bekledim.bugün ilkkez içtim ama genelde hangi öğün içeyim sence?

birde 5 gündür hep evin içindeyim,dünde stresli bir gün geçirdim ve gece hiç uyuyamadım.belkide o yüzden sertleşti karnım bilmiyorum.birde bu magnezyum hemen etki göstermiyor sanırım,hala aynı şekilde sertlik var.

burçin sen nasılsın canım,her sabah buraya bakarken sen aklıma geliyorsun acaba doğum oldu mu diye:)

ben geldim ama biraz geç geldim sanırım........ doktordan sonra anneme geçtim...... bebkler 2.400 gr olmuşlar..... 11 marttan önce almam diyor doktor.... 38 haftayı beklemeye kararlı...bir sorun yok neden alalım diyo...ama benim kasıklarım acıyor dedim...normal sadece bebekler 5 kilo yapar ağırlıktan basıdan diyo...26 gün var nasıl geçer yaaaaaaaaaa.

canım ben önce senin gibi tek içerken sabahları kahvaltıdan sonra içiyodum, sonra 2ye çıktı bi de akşam yemeğinden sonra içtim..10 gündür içmiyorum artık..ben şimdilik iyiyim şükür..Allah bugünlerimizi aratmasın..

olsun ablam bak kiloları süper..tosuncuk olsunlar iyice ne güzel..

Kayra abla maşallah ya,senin kuzulara,Marta kadar kesin 3 kilo olurlar seninkiler.
Allah kolaylı versin zor haftalardasın,ama 26 gün kalmış ya ne güzel darısı bana inşallah
Sabır sabır sabır diyorum başkada birşey diyemiyorum.

Burcin oh ne güzel yemeğe gitmişsiniz eşinle,moral olsun yarasın valla.
İnşallah 1 hafta sonrada kuzularınla gidersin yemeklere.

maşallah kayracım.inşallah dr. dedigi gibi olur 38 lerde gelir bebişler ne güzel kilolarıda çok iyi sen biraz zorlanıyorsun ama ona üzülüyorum çok zor olmalı ben 21 haftamda yerimden kalkarken zorlanıyorum çogu zaman 85 yaşında ananem var aynı onun gibi kalkıyorum agrıdan seni hiç düşünemiyorum .az sabır canım az kaldı allaha emanet olun canım :Saruboceq:

burçin canım yemekleri yiyip gelmişsin. afiyet bal şeker olsun bebeklerine yarasın .
çarşamba gidiyormuşsun dr. bende çarşamba gidecegim .ikinci dr. kontroledecek bir sorun varmı yokmu diye doktorum soner beyde okey verirse artık gelişimlerine kilolarına bakacagız bundan sonra dedi inşallah herşey yolundadır bide malum şu plasenta sorunu onada bakacak kendi dr inşallah yukarıya çıkmış içim birazdaha rahatlar.

günaydın kızlar,,,,,,,,,,iyi pazarlar,,,,,,,,,,,,sevgililer gününüz kutlu olsun canlar,,,,,,,,,

bende hala feci grip devam ediyor 3 gündür gece burun tıkanıklığındar uyuyamıyorum çok keyifsizim,,,herkez iyidir inşallah,,,,

sen çok çok iyi bir annesin bunu unutma sakın klava:

Kızlar kaburgamı cıkarsam dogumdan sonra yerine koysam ne olur boshayallersmile aklinialirimsmile

Sacmalıyorum hehe ya agrıdan ölücem yaaa
aynen cnm aynen bende sürekli var bu ağrı ama dnden beri arada birde sancı olarak giriyor,bıçak saplaması gibi

maşallah kayracğm kuzularına ah bizde görürüz inşallah 38 haftaları,,

nefescim sağolasın canım...evet zorlanıyorum ama sabredeceğim inşallah.....

nero cum geçmiş olsun canım yaaa. çok zor bilmezmiyim daha yeni atlattım...... burnuna tuzlu su çek...ve bol bol ıhlamur iç canım..ben günde 5-6 bardak içiyordum... çok fayda ediyordu.... rabbim tez zamanda şifa versin...

sağolasın canım..evet dayanırsa bu kuzular 3 gün daha çarşamba gidicez doktora bakalım o gün mü yollar hastaneye, cumaya falan mı gün verir bilinmez..hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim..

inşallah çarşamba sen de iyi haberlerle gelirsin..canını sıkan her ne varsa hepsi geçip bitmiş olsun bi daha da gelmesin inşallah..

kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun..! :asigim:
ben gündüz evdeyim büyük ihtimal ama yatıp dinlenmem lazım bu sabah hafif bi kasık ağrısıyla uyandım da..akşamüstü de anneme gidicem bu gece orda kalacağız..eşimin dükkanda işleri var gece 3ten sonra anca gelebilecek..o yüzden gelmezsem falan beni merak etmeyin..doğurucak olsam en azından birinizi arayıp buraya haber yollatırım merak etmeyin..
öpüyorum sizi çoookkkk opuyorumnanaktan

merhabalar kızlarrr..........bu gece kuzum kalkmadı...ömer kalktı su verdim uyuttum yattı babası ile
sabaha karşıda babannesi almış bunları oynamış bende 10 kalktım.........aksamdan kalma bulaşıkları makinaya attım ...kaynanam bulaşıkları çıkarıyordu çıkarma dedim
herşeyi abuk sabuk yerelere koyuyor...süzgeci tencerelerin yanına ,fincanları başka yere vs.vs.
koyma anne ben yarleştiririm diyorum yine yapim diyo...
neyse şimdi kalkacağım heryer heryerde evi toplayacağımmm...

herkesin sevgili günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…