Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Hayırlı cumalar demeyi unuttum..herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Dırımcım progesteron hormonu yüzünden çok fazla uyuyorum ve eskisinden daha az giriyorum nete...

zaten bu ikiz gebeliği çoğu dr bilmiyo sanki gibi geliyo bana dırımcım yaa..
benimde tüp bebek doktorumla görüştürdüm telefonda ona göre ayarlama yapıldı diyet değil aslında düzenli beslenme daha doğru olur benim yaptığım ama yinede herşeyi tüp bebek doktorum telefonla müdahele ederek ayarladı sağolsunnn

yoksa banada tekrar test yapcaz bilmemne filan diyolardııı

Dondurma eskidenmiş sadece yazın yenilir kuralı..Burada her mevsim yeniyor..:asigim:

ooooh yarasın bakalım,bana eşim yasakladı şimdilik,bademciklerim çok kötü malesef,hemen şişer yersem sonra antibiotik,riske girmeye gerek yokmuş.:umursamaz:

Hayırlı cumalar demeyi unuttum..herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Dırımcım progesteron hormonu yüzünden çok fazla uyuyorum ve eskisinden daha az giriyorum nete...

hay allah ya,banada bu progesteron hormonu ters tepdi galiba,benim uyku düzenim bozuldu,eskisi gibi uyuyamıyorum:1no2:.bende artık net.uzak duruyorsun diye düşünüyordum,hani zararlı diye.

evet cnm bilmiyolar kuzum yaaa ...işte prof öle dedi...sen sağlıklı beslen yinede

benimde bebekler önden geiliştiği ve test sonuclarım sınırda çıktığı için yaptım

ooooh yarasın bakalım,bana eşim yasakladı şimdilik,bademciklerim çok kötü malesef,hemen şişer yersem sonra antibiotik,riske girmeye gerek yokmuş.:umursamaz:

hay allah ya,banada bu progesteron hormonu ters tepdi galiba,benim uyku düzenim bozuldu,eskisi gibi uyuyamıyorum:1no2:.bende artık net.uzak duruyorsun diye düşünüyordum,hani zararlı diye.

Aman dikkat o zaman canım.Benim bademciklerde bişey yok.

Çok uykum geliyor ya da tansiyonum düşüyor uzun süre pc başında olunca..Zaten genellikle yatıyorum..

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize valla iyiki varsınız dert ortaklarım benim :) pek üşütmekle alakası yok doktorum bebeklerden birinin mideme baskı yaptığını söyledi oğlanı yukarda taşıyorum mideme baskı kızı aşağıda taşıyorum alta baskı devamlı çiş durumu ne olacak halimiz :)))

sağol cnm iyice araştırayım benopuyorumnanaktan

kızlar bu sabah kabus gibiydi.. hamileliğimin ilk aylarında böyle kusmuyodum ya bir kaç gündür sabahları ne yesem çıkarıyorum çok kötü (

cnm ya çok kötü bu kusma işi insanın bütün günü altüst oluyor,sonrasındaki ağrısına başka bir sıkıntı,geçmiş olsun tez zamanda inşallah

aşkım ben okmeydanında oturuyorum şark kahveside d,yebilirim cemal kamacı spor kompleksi var bilirsin o taraftayım sen de yakınsan gelsene kız tanışalımmmm dertleşelimmmm
canancım sen bana yakınmışsın komşu sayılırız

dırımcım çok güzel bi bilgi vermişsin çok saol aklımızda bulunması iyi oldu benim de şekeri ilk gittiğim doktorlardan biri işaretlemiş bana bişey dememişti ama bunu baz alarak değerlendirmek lazım

selaaam kızlar ...nasılsınız............. biv cim geçmiş olsun canım...hamileliğin son dönemlerinde normal....hatta geçici reflü bile olabiliyor..ağzına ekşi ekşi su gelir...arada oluyor benim.... rahimle mide sığamıyor içeri ................ ben gene bu gece sabahladım.... ne kendim uyudum ne kocamı uyuttumm.... aşağısı çoook acıyo....

Umarım kısa sürede gecer kayra. Dün Dr kontrolüm vardı bebeklerden biri 1800 gr 'ı gecmiş diğeri 1600 lerde, hemen paniğe kapıldım tabi, normal dedi Dr.
30. haftadayım, hiçbir sancı ve kasılma yok henüz, açıklıkta 4,9 cm çıktı, çok iyiymiş bu haftadaki ikiz gebelik için. Erken doğum riskin yok deniyor, umarım öyle olur.

kayracım rabbim yardımcın olsun.neden ağrı oluyor dr.sordunmu;?birde bacak arana ince bir yastık koysan rahatlarmısın acaba denedinmi?

maşallah canım yavrularına,30.haftada hala çalışabiliyorsan maşallah,ama bence izin alman gerek artık,malum ikiz olunca erken doğum riski,bol bol dinlenmen lazım.birde 4.5 cm.açıklığı anlamadım,nerede açıklık var?

Artvinli ben yanlış ve eksik yazmışım anlamamakta haklısın. Serviks uzunluğu diye tanımlıyorlar. ikiz bebeklerde hızlı kısalma erken doğumun sinyali gibi kabul ediliyor, bulunduğun haftaya göre kısalmanın tedbirini bazen rahim ağzına dikiş atarak önlüyorlar. Sanırım benim haftamda 3,5 cm e kadar endişelenilmiyor. Bende nerdeyse hiç kısalma yok çok şükür.. Hamile kaldığımda 5 küsür cm di zaten.

canım 4,9 açıklık olsa doğurur Allah korusun ve sancısı kasılması olur..
umut sanırım 4,9 derken rahim boyunu kast etti..

evet canım bizlerin rahim boyu diye tabir ettiği şey o ve 30. haftada 4,9 harika..
bebeklere de maşallah onların da kiloları faz fazla iyi..
bana da dr 3 ve altına düşerse endişeleniriz demişti..hatta 2-2,5 civarında hastanede istrirahat önerilebiliyor..
senin herşey yolunda ama her an herşey olabileceğini unutmayıp artık dinlenmeye geçmeni öneririm ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…