kızlar hepınıze ıyıgeceler bugun ıkızlerımın kalp atıslarını duyduk ılkdefa mukemmeldı.cok sukur ıkısıde canlanmıs.yanlız benım tıroıdım cıktı 4 olması gerekırken benım 8 cıktı.korkuyorum bıraz pazartesı gunu endokrın doktoruna gıdıcez.aranızda boyle bı sorun yasayan varmı varsa benı bılgılendırımısınız cook korkuyorum bısey olucak dıye...
iyi geceler hepinizi öpüyorum gece geç vakit ama anca girebildim.bugün çok rahatladım ikizlerimden hırsızler bebekler diye şüpelenmişlerdi daha evel yazmıştım şükür ayrı kesede aynı kilo boyda bir hafta ileri bile görünüyorlar biri erkek kesin ohh rahatladım şükür kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkisdelikafadulden
İzmir de hangi dr canım ? Maşallah..Kaç haftalıksın ?
irenbe canım refik keleş ondört ama on beş görünüyorlar.sen nereye gidiyorsun
ben kentte orçun beye başlayacağım..israil beyin hastasıydım..geçen sene 14 haftalıkken oğlumun 15 haftalıkken kızımın cinsiyetini söylemişti kadomerdeki levent bey...
israil aruhta eskiden irenbenin doktoruydu ama dahale ortagı .bende bundan beş yıl evel kentte israil beye gitmiştim tüp bebek için anlaştık dosya açıldı ama sekiz seneden sonra o ay kendi kendime hamile kaldım nasip doğrusu mucize. ultrason iyiyse o haftalarda mutlaka görüyorlar zaten
benim tüp bebekten başka seçeneğim yok..geçen sene de tüp bebekle ikizlere hamileydim.ama dr ihmali yüzünden 18 haftalık zamansız doğumla kaybettim..şimdi kardeşlerine hamileyim....
allahım saglıkla dünyaya gelmelerini nasipetsin canım allah onların ömrünü bunlara versin
doktor ihmali demişsin sakıncası yoksa nasıl bi ihmal ögrenebilirmiyim
sen de muhakkak rahim ağzını ölçtür dr una..ihmale çok getiriyor çoğu dr bunu
benim ilk hamileligimde böyle bir sorunum yoktu bide bakmışlardı ama ikincide farkedermi olurmu bilmiyorum. bide benimle iki doktor ilgileniyor refik bey esas doktorum ilk oğlumdada o ilgilendi ama irenbenin bi farkı var ufacık endişede kararsızlıkta başka doktorlarda bakıyor bu gün mesala soner diye bir doktor baktı yüksek ihtimalle riskli hamileliklerle ikiz üçüzlerle ilgileniyor çom bilgiliydi bu konuda hatta benim doktorumdan daha iyi ama alışmışım refik beye olsun paslaşıyorlar ya rahatım o konuda bide çok sık kontrollere çagırıyorlar.
İsrael bey de beni namık demire yönlendirdi ama randevuları dolu olduğu için orçun beye gideceğim.zaten ekip halinde çalışıyorlarmış kent hastanesinde..Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasib etsin inşallah..:Saruboceq:
amin canım ama kentte iyi bu konuda paracılar biraz ama olmayan hastanemi var ona bakarsan
bugün kimseler yok yawww
hymarry,wavy,artvinli,burcin,
kızlar hepınıze ıyıgeceler bugun ıkızlerımın kalp atıslarını duyduk ılkdefa mukemmeldı.cok sukur ıkısıde canlanmıs.yanlız benım tıroıdım cıktı 4 olması gerekırken benım 8 cıktı.korkuyorum bıraz pazartesı gunu endokrın doktoruna gıdıcez.aranızda boyle bı sorun yasayan varmı varsa benı bılgılendırımısınız cook korkuyorum bısey olucak dıye...
dırımcım senin alişle ömer ne tatlı çıkmışlar eşime gösterdim resimleri diyoki bunlar kötü kedi şerafettin gibi bakıyo her an bi haylazlık yapıcak gibiler süperlerkaydirigubbakcemile3bugün kimseler yok yawww
hymarry,wavy,artvinli,burcin,
canım ben kordonu hiç duymadım ama doktorlar da kız kendini genelde gizler diyolar belki de tespitin doğrudur Allah tamamına erdirsin bebeklerine sağlık versin maşallah onlaraMerhaba,ben kendimce birşey keşfettim ama, ne kadar doğru bilemem..Eğer ilerki haftalarda ultrason görüntülerinde bebeğin kordonu yukarı doğruysa ve bacaklarını açarak duruyorsa erkek,kordon biraz aşağı doğruysa ve bacakları kapalıysa kız...Tahminde yanılıyor olabilirim.....Ne dersiniz arkadaşlar ?
Melek kızım ve melek oğlumun video görüntülerine bakarak çıkardığım bir tahmin bu...
cenım inşallah sınavını verirsin kendine sitres yapmaKIzlar iyi geceler
Bana dua edin yarın ehliyet sınavım var gecemessem bidaha vana falan gelmek zorunda kalırım ki buda zor bir ihtimal...
Hepinizi öptüm...
çok geçmiş olsun ne yazık ki bilgim yok bana da düşük dediler bi daha ki ay tekrar sonuçlara bakıcaklar. 0,2miş önemlimi bilmiyorum gidince sorcamkızlar hepınıze ıyıgeceler bugun ıkızlerımın kalp atıslarını duyduk ılkdefa mukemmeldı.cok sukur ıkısıde canlanmıs.yanlız benım tıroıdım cıktı 4 olması gerekırken benım 8 cıktı.korkuyorum bıraz pazartesı gunu endokrın doktoruna gıdıcez.aranızda boyle bı sorun yasayan varmı varsa benı bılgılendırımısınız cook korkuyorum bısey olucak dıye...
nefescim çok sevindim canım ben de seni merak ediyoıdum çok güzel bi haber buiyi geceler hepinizi öpüyorum gece geç vakit ama anca girebildim.bugün çok rahatladım ikizlerimden hırsızler bebekler diye şüpelenmişlerdi daha evel yazmıştım şükür ayrı kesede aynı kilo boyda bir hafta ileri bile görünüyorlar biri erkek kesin ohh rahatladım şükür kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkisdelikafadulden
canım benim şimdiye kadar hiç böyle bişey yapmadılar 15. haftadayım tehlike olunca mı bakıyolar yoksa herkezde yapılması gerekior mu kaç haftada bakılıyor kisen de muhakkak rahim ağzını ölçtür dr una..ihmale çok getiriyor çoğu dr bunu
canım temizlik için muhakkak yardım edecek birileri vardır heralde yoksa cidden yorgunluk oluyo ben evi toplamayı süpermeyi bile zor yapıyorum . o gün akşam sanki taş taşımış gibi uyuyorum. yoksa benim tembelliğimden mi daha şimdidenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar yarın bende temizlik var..kapı cam açılınca üşüyorum kadınla canım da sıkılıyor..öğlene doğru Allah kısmet ederse Kevserime uğrayacağım..sonra da anneme gidip yarın orada yatacağım..beni merak etmeyin akşama gelirim büyük ihtimal..hepinizi öptüm ve şimdiden özledim.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?