Bu arada ben hala çalışıyorum, sizler hep istirahattesiniz herhalde, acaba ben de dinlenme moduna gecmeli miyim?
canım 4,9 açıklık olsa doğurur Allah korusun ve sancısı kasılması olur..
umut sanırım 4,9 derken rahim boyunu kast etti..
burcincim bende anlamadım o yüzden,dedim o kadar açılma varsa nasıl normal oluyor.normal ama benim kafa yerinde değilki.
selaaam kızlar ...nasılsınız............. biv cim geçmiş olsun canım...hamileliğin son dönemlerinde normal....hatta geçici reflü bile olabiliyor..ağzına ekşi ekşi su gelir...arada oluyor benim.... rahimle mide sığamıyor içeri ................ ben gene bu gece sabahladım.... ne kendim uyudum ne kocamı uyuttumm.... aşağısı çoook acıyo....
kızlar cumanız mubarek ols....................herkes ıyı sanırım sıra kımde...........ben sıramı aceleden savdım sızımı beklıcektım ya................wavy yı kaswayı kıskandım o hafta.............neyse saka bı yana cok sukur kızlarım azda olsa toparladı ınş bı sıkıntı olmazda alırım kucama...........ıyı bakın kendınıze...........hymary kızın nasıl oldu...............dırım olusların nasıl.......burdakı herkes tabı ıyı bakın kendınıze............dogum yapanlar ve tebrık etmeyı ıhmal ettıklerım alınmasın kafam cok dagınık................bebışlerle guzel bı omur ols ınş hepımıze
ne istirahati umut evde sabah kusuyorum sonra işe gelip çalışmaya devam arkadaşım
bende yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek ona göre sanırım bende 1 ocak itbariyle izine çıkarım gibi geliyorİşe gelip gidiyorum ama pek iş çıkarıyorum sayılmaz, hele bu hafta ilk kez heyecan bastı beni, artık sabırsızlanıyorum onları görmek için. Pazartesi günü doğum öncesi raporumu aldım ssk dan, ama evde sıkılacağım gibi geliyor. Sanırım Ocak 1 itibarıyla evdeyim.
canım cok sagol rabbım razı ols ve kabul ets ınş duanı..........sende ınş tamamına er hayırlısıyla valla ılerlemıssın gormeyelı masallah............gırıyorum bakıp cıkıyorum bazn ..........ınş rabbım guzel gunler nasıp etsın hepımızeAblacım cuma günü dualar kabul olurmuş,yavrularına dua ettim,rabbim tez zamanda sağlıklla annelerinin yanına gewlmelerini nasip etsin.Artık seni göremiyoruz burda ya,özlüyorum valla,yoğunluktanmı gelemiyorsun,başka sıkıntılarınmı var.herşey gönlünce olsun.kaydirigubbakcemile3
ınş ınş canım ıyı olur buluşmalar yaparız yetrkı saglık ools.............dış cıkarma zamanları zordur ya..........her donemın ayrı zorlukları oluyo..........rabbım kolaylık versın...........yerım onlarııı ...........ablacığım cnm benim inş.kızlarını kucağına alıp bana geleceksinizzz
benim oğluşlarım fena sayılmaz ablam yaa diş için uğraşıyoruzzz
yok kızlar doktora sormadım......kasılmam yok ağrım da yok...çooook nadir belime ağrı giriyor oda ayakta kalınca.... benim acılarım ağırlaşmaktan ... yatakta dönemiyorum.... bacak aram acıyor ... yastık koyuyorum evet iyi geliyor....tavsiye ederim...
Merhaba,ben kendimce birşey keşfettim ama, ne kadar doğru bilemem..Eğer ilerki haftalarda ultrason görüntülerinde bebeğin kordonu yukarı doğruysa ve bacaklarını açarak duruyorsa erkek,kordon biraz aşağı doğruysa ve bacakları kapalıysa kız...Tahminde yanılıyor olabilirim.....Ne dersiniz arkadaşlar ?
Melek kızım ve melek oğlumun video görüntülerine bakarak çıkardığım bir tahmin bu...
bilmem bana mantıklı gelmedi tesadüfen öyle olmuştur bence çok pozisyon değiştiriyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?