arkadaşlar iş yerindeki amirlerim akşm çaya gelicek evlilik tebriki için ne yapsam:(

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar 4 aylık evliyim mutfak konusunda pratik ve çok çeşit bildiğim söylenemez.iş yerindeki arkadaşlarım müdürlerim evime gelmek istediler yaklarşık 15-20 kişi olacaklar ne yapsam şaşırttım kaldım
pazartesi gelecekler önerilerinizi söylerseniz çok çok mutlu olurum...

Şimdi sen çalışıyosun ve vakit senin için çok önemli;öncelikle iş çıkışımı yoksa hafta sonumu gelecekeler bilemiyorum ama bir iki fikir verebilirim :34:
böyle zamanların muhteşem kurtarıcısı milföyle başlayalım
milföy börek yapabilirsin yada muhallebili milföy tatlısı var oda olabilir istersen tarif ederim,
önceden yufkadan sigara veya güül şeklinde börek sarıp buzluğa atarsın zamanı gelince çıkar pişir oda hazır,böyle kalabalık toplantıların olmazsa olmazı yoğurtlu makarna salatası 1 paket makarna haşla içine garnitür,mısır.kornişonla hemen hazırlanır birde yanına patates salatası yaparsın iş çıkış geleceklerse akşamdan patatesi haşla yeşilliği doğra zamanı gelince sosla karıştır oda hazır,
tatlı olarak ıslak kek olabilir birgün önceden yaparsın hem tadı oturmuş olur yada börek için alacağın yufkayı biraz fazla al yufkayı yay üzerine tahin,şeker ve ceviz serp rulo yapıp dilimle,pişir nefis oluyor yanınada hazır kurabiye alırsın çeşit olur şöyle bir toparlarsak kalabalık olacağı için açık büfe tarzı yaparsın masaya;
milföy börek (sosisli,kaşarlı olabilir)
sigara böreği
makarna salatası
patates salatası
ıslak kek
kurabiye
cips,çerez maksat göz doldursun
vaktin olursa atıştırmalık kanepe

sana kolay gelsin sorun olursa cevaplarım başka öneri istersen filan yazarım yine :34:

Pazartesi iş çıkışı gelecekler derinciğimm
ceylin nazım makarna salatasını ve ıslak keki akıl edememiştim Hay Allah razı olsun :52:
önerinlerin çok içime yattı bu akşmdan yufkamı sarayım atayım dolaba pazardanda ıslak keki yaparım makarna salatası milföy yeter :) çok çok öpüyorum hepinizi:21:

Pazartesi iş çıkışı gelecekler derinciğimm
ceylin nazım makarna salatasını ve ıslak keki akıl edememiştim Hay Allah razı olsun :52:
önerinlerin çok içime yattı bu akşmdan yufkamı sarayım atayım dolaba pazardanda ıslak keki yaparım makarna salatası milföy yeter :) çok çok öpüyorum hepinizi:21:

Tatlım biz sigara böreğini 3 çeşit yapıyoruz. Peynirli, patatesli, kıymalı...
Çok hoş oluyor misafir için...
Tavsiye ederim...
Gül böreği de olur Ceylin'in dediği gibi...

Back
X