valla ben o kaarını bile yapmıyorum vallla hiiiiiiiiiiiçte yapamam. eğer onlarda yemek yediysek o zaman sofrayı toplayıp bulaşıkları yıkıyorum ama yok yemeğe gitmemişsem bulaşıklar orda dağ gibi olsun elimi sürmem ben yıkayayım diye mi bekletiyoD:
............
kız kızma merak etme öylede bulaşık bekletmiyo zaten bulaşık kaldığında da hatun ya msn başından kalkamadığı için kalmış olur o bulaşık yada evi öyylece bırakıp gezmeğe gittiği için...dolayısıyla yapmam. accık gezmeyi versin. ama ööle bi komşusuna gitti falan değil gezme keşke öle olsa şehir şehir gezen biri kocayı bırakır tek başına oğlu der gitmeyeceksin anne babam yeni ameliyat oldu adam yatıyo rahatsız sen nereye gidiyorsun diye çıkışır annesi yok oğlum zaten kesin değildi gitmem. sonra ertesi gün bi öğreniyoz kadın toplamış bavulu gitmiş
ama neden dusmesin anlayamadim...bir bakima haklisiniz....bende bekarken yurtdisindan gelinimiz gelirdi aklima o geldi...dogru durust birsey yaptigini gormedim...cocugun bezleri bile ortada gezerdi....buda ayip bence görumce var diyede bu kadar olmaz....birde anasina ciscisina alir doldurur surda birde bekar görumcem var deyip cöpünu gormedim...cok ayip bu bence...ben ne alirsam esimede aynisi yaparim....Allah kim ne ediyorsa kendide aynisi görsun.........ben çalışan biriyim,
kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorum,
yemmemiz içmemiz beraber,
kızıma kayınvalidem bakıyor, (gelde temizlik yapma)
kızım kayınvalideme pek iş yaptırmaz zarzor yemek yapıyor kadın
az çok evin işine yapıyor
ama bayram temziliğinde ve misafir geleckse eğer
temizliğini yapar evi toparlarım
eğer ev çok batmışsa içim rahat etmez hemen süpürüm zaten her gece bulaşığı ben yıkıyorum
Bu yaptıklarımı kızım doğdukdan sonra yaparoldum 2,5 yıldır
normalde sadece bulaşık yıkar otururdum:
zaten ozaman bekar (şuan evli )bir görümcemde de vardı evde de oturuyordu bana düşmezdi temzilik yapmak diye düşünüyorum
aman benim kaynanada gezerken ağrımaz biz eve girince heryeri ağrır hasta olur. bende eşime çıkışıyorum bu durumda kızına giderken iyiydi neymiş kızına misafir gelecekmiş miş şimdi hiç bana şuram ağrıyor demesin diyorum.boşver gezmeyi biliyorlar yapsınlar işlerini
ama canim suda var...mustafa karatastan dinledim...Allah rizasi yapilan iyilik sadaka Allahin garantisi altindadir.....hayiflanmamak lazim sonucta bosa gitmeyecek...ama sINIRLARI bilmiyorum....sonucta insan kendini saydirmalida amaaaan ben birsey anlamiyorumki zaten........ay seninki en azında kızına gidiyomuş yardıma bizimki ona da gitmiyo. kızı kaza geçirdi ayağına dikiş attılar en az 1 hafta yatmalısın dediler ayak olduğu için dikiş zor tutuyormuş yük ayaklara bindiğinden birde ufak çocuğu var. kadın yakında oturduğu halde gidip bakmadı kızına görümcem 9 yaşındaki oğluyla aç aç oturdular. ben işten erken çıkıp görümceme gittim yemeğini yaptım kahvaltıya görümceme gittim temizlikte yaptım ayağının üstüne basamıyor diye. anasıda akşam güya yardıma geliyo geldiğinde zaten yemek hazırlanmış oluyodu yiyip kalkıyodu. kocasıda evde bekler hanımı gelsinde yemek yesin diye
bi tuhaf kadın düşüncesiz ve anlayışsız...
hakedene yapacaksın yoksa hiiiç yaptığın verdiğin emeğin bi hayrı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?