Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(