• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

ecelik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
185
11
18
35
Antalya
Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(

çeyiz parası babanın emekli olmasından ötürü anladığım kadarıyla..
yani eşinin tek kuruş emeğinin hakkının olmadığı bir para. zaten en başında annene verecğini söylemişsin neden istiyor ki
annenin durumu olsa zatn sen versende almaz eminim.. bence haklısın verme canım eşinin ne hakkı varki o parada medet umuyor

KESİNLİKLE HAKLISIN
RESTİNİ ÇEKMİSSİN ZATEN ASLA GERİ ADIM ATMA

EŞİNİN DÜŞÜNMESİ LAZIM HATTA EKSTRa DESTEK OLMANIZ LAZIM

çok üzüldüm.. annen şimdi nasıl geçiniyor. para bitince ne olacak... nasıl geçinecek.

aslında evlenmedende konuşmuşsun. neden böle birşey yaptı ki eşin....

Annenizin neden nikahı yoktu. Biraz açarsanız, belki eşinizin tepkisi başka konularadır.

Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
Ben olsam kocamın lafını dinler anneciğimin evine giderdim.
Anneciğime vereceğim paraya göz koyan adamla da benim işim olmazdı.(şahsi fikrim)

çeyiz parası babanın emekli olmasından ötürü anladığım kadarıyla..
yani eşinin tek kuruş emeğinin hakkının olmadığı bir para. zaten en başında annene verecğini söylemişsin neden istiyor ki
annenin durumu olsa zatn sen versende almaz eminim.. bence haklısın verme canım eşinin ne hakkı varki o parada medet umuyor

Cnm ilk verdgim ceyiz parasinda esime iki milyr para verdi tkstler gecmisti ode diye ztn annm verio ki kndini dsunmeden bizim huzrumuzu dsunuyo cok kirildim

Çok haklısın
Eşine de daha önce söylemişsin zaten
O para da onun lkuruş kadar hakkı yok ve söylediği sözler çok çirkin

çok üzüldüm.. annen şimdi nasıl geçiniyor. para bitince ne olacak... nasıl geçinecek.

aslında evlenmedende konuşmuşsun. neden böle birşey yaptı ki eşin....

Ceyz parasindan kalan parayla gecnmeye calusio iste ayrica dugunumde bi suru sey aldi onun tkstlerinide oduyo ayrica esimin ailesi tek para hrcamadi biz odyruz dugun borcunu

ben de aynen katılıyorum. özellikle para meselelerinde hele de böyle sert bir tepki hiç doğru olmamış bence. daha 6 aylık evlilikte bu ne hırs?...

seninleopara içinmi evlenmş hiç hakkı olmayan para için seni ananın evine göndereck oluo ben bu yeni neslin erkeklerini anlamadm gitti biride bnm basımda sen haklısın hiç geri adım atma ne demk ya parayla seni degişio erkegm die dolasmasn

Esin babanin kazanip emek ettiği para hakkında ne konusuyor?

Yani hic utanmamis mi bu lafi etmekten yuzu kizarmadan birde kavgasini ediyor....

Hic mi vicdani akli mantigi yok? O na ne oluyormuş?

Yemin ederim içim sizladi... Kendi annesi olsa sen bunu desen neler yapardi allah bilir..

Umarim o parayi annenize verirsiniz bir kuruşuna dokunmadan....

Ben olsam kocamın lafını dinler anneciğimin evine giderdim.
Anneciğime vereceğim paraya göz koyan adamla da benim işim olmazdı.(şahsi fikrim)

Dedimki bn gtmem sen beni gnderemezsin sen git burasi bnm evim dedim gtmek istersem bn giderim ztn sana srmam sen git dedim

kocan tam anlamıyla terbiyesiz.şimdi böyle diyen adan sonra nelerle çıkar karşına.senin adına çok üzüldüm oysa neler çekmişsin şu hayatta.Allah yardımcın olsun.

Annenize çok üzüldüm,şuanda hiç mi geliri yok?
ne yiyecek ne içecek,eşiniz büyük düşüncesizlik yapmış bence.
anneniz adına üzüldüm.

sizin annenize yardım etmesi gerektigi halde ona yapacagınız yardımı mı engelliyor :53::53: çok büyük bir borcu olsa da onu ödemezse ölecek olsa belki affedilir ama onun dışında hiç bişey bu yaptıgı şeyi haklı çıkarmaz :20: kocanızın sözünü dinleyin ve gidin annenizin evine bi burnu sürtsün bakalım paşanın :47:

Back
X