• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

Evet istanbul guzeldir.size haddinizi asmamanizi syledim. Her basimiza gelen olaydan kndimizi srumlu tutacaksak sizin neden bacaginiz yandi . Siz kimin hakkini yediniz. Ya lutfen bu ne sacmaliktir ya.konuma cevp yzmk zrunda hssetmeyin kndinizi mumkunse yzmayin

bilmem belki birinin hakkına girmişimdir farkında olmadan, ondan olabilir. bu arada konularımı deşmen hoşuma gitti, meraklılarım her daim oluyor :32: :21:

eşinin çeyiz parasına göz dikmesi büyük haksızlık, ama zaten sen de zamanında devlete ve bize karşı baya bir haksızlık yapmıştın ya ondan olabilir belki dedim. ee ne yapacaksınız şimdi? boşanacak mısınız ?

coook üzücü bir durum:50:
eşiniz çalısmıyormu??? :53:
neden o paraya göz koyuyor :20:
gitsin calıssın kadıncagızın 3kurusuna göz dikmesin:47:
eşine restini çekmişsin geri dönme!ezdirme kendini !:19:
hazır yiyici erkeklerden nefret ediyorummmm :47:

Hobaleyyyy konu saptırılmış yine.
İnsanları tanımadan nasıl yargılıyorsunuz? Yok harammış da bilmem ne.Siz burada vaaz veremezsiniz.Konu sahibi bunlara cevap verme,konu başka yerlere gitmesin.
Pelus arkadaşımız geçen 'Ne iş yapıyoruz,ne kadar maaş alıyoruz?' konusunda millete kıyasla kadar az maaş aldığından bahsetmişti.Eeee sana da Allah bunu münasip gördü demek ki:ssz:
Kardeşim benim annemden kalan ev niye icraya gitsin ya? Ki başka geliri de yok konu sahibinin annesinin. Ben böyle bir durumda 7 ceddimden boşanırım.Oldu mu? Eminim o duruma düşselerdi bu yargılayanlar da öyle yapardı.Onu yaşamadan konuşmak kolay.
Konu sahibi eşinize verdiğiniz okkalı cevap da çok iyi çok da güzel olmuş:46: Böyle devam edin.

Son düzenleme:
anneanneden kalan ev kocayla ortak mal olmuyor.
evlenmeden önce alınanlar da gayet ortak olmuyor.
neden hak yemek oluyormuş?
ne kadar abartıp bir de iyice üstüne gitmişsiniz konu sahibinin ya
ne kadar ağır sözler

eğer ortak mal değilse neden boşanmışlar o zaman?

işte devleti size göre kim soymuşsa ki bence bu tip insanlar en büyük soyanlar; işte onlarda aynı mantıkla soyuyo. amaaan devleti soyan soyuyo ben niye eksik kalayım hem bikaç yüz bin liranın devlete ne zararı olacak? amaaan devleti soyanlar soyuyo, ben şurdan iki tarihi eser kaçırmışım nolacak, devletin malı deniz nasılsa. eh bizim millette kendi çapında işini yürütüyor işte, fazla olsa fazla da yürütecek de; yok işte napsınlar ablası :52:
bi evden nolacak be, vur kazmayı beline :27:

ha sizin konuşma tarzınız, uslubunuz bu, anladım ben. e tabi o zaman fazla bir şey beklememek lazım. yalnız yazdığınız mükemmel mantık abidesi ! yazılar nedeniyle nutkum tutulduğundan arkadaş uyarana kadar farkedemedim. çok biliyorsunuz ya herşeyi, kul hakkı filan biz bilmiyoruz, sayenizde öğrendik ya. siz de öğrenin, ihtiyacınız olur belki. evlenmeden önce alınanlar ortak olmuyor, evlendikten sonra edinilen her şey ortak. yani o mükemmel hakkınızı yememişler, asıl yiyenlere bulaşabilirsiniz, keserse.

konu sahibi arkadaşım sen moralini bozma bunlarla, sen haklısın, hakkından dönme.

bilmem belki birinin hakkına girmişimdir farkında olmadan, ondan olabilir. bu arada konularımı deşmen hoşuma gitti, meraklılarım her daim oluyor :32: :21:

eşinin çeyiz parasına göz dikmesi büyük haksızlık, ama zaten sen de zamanında devlete ve bize karşı baya bir haksızlık yapmıştın ya ondan olabilir belki dedim. ee ne yapacaksınız şimdi? boşanacak mısınız ?[/QUO

Evet konularini destim terbiyeszligini ve sacma sapn dsuncelerinin seninde basina gelebilecegini anltmak icin. Malum algilmada problm var. Kocmla bsanirim bsanmam bu seni ilgilndren bi drum degil . Allh basina vermesin dedim de allh bildigi gibi ypsinnn seni

bence sende gayet farkındasın herşeyin. ev ilk başta annenin yahut babanın farketmez. evlenince ortak mülk sayılmıyor mu? hayatı bölüşüyorlar da borç oldumu onda mı ayrılıyorlar? o zaman ne güzel valla, hepimiz böyle yapalım. diyelim evlenmeden kocamın evi mi var. evlendikten sonra borca girdi ev elden mi gidecek, anaaaaaaaaaammmmm hemmmennn boşanak evi üstüme yapak ki devlet avcunu yalasın.
diyelim babam öldü maaşı bana mı kaldı, o zaman resmi nikah kıymayak be kocam; sen nassa kocamsın benim gözümde. bi yandan evli gibi yaşıyak bi yandan da babamın maaşını alam. ohhh devlet keriz nasulsa, hem çalıp çırpmayan mı var ayoooll. bi biz mi yapıyoz sanki hehe.

valla ne güzel istanbul be

Karışmayayım dedim duramadım
Evlenmeden önce edinilen mallar ortak mülk değildir boşanma esnasında mal kiminse onda kalır devlet bile bunu böyle yapmış 2 . kadından girdiniz kul hakkına geldiniz.

Karşınızdaki insan zaten zor durumda biraz daha özen lütfen

ha sizin konuşma tarzınız, uslubunuz bu, anladım ben. e tabi o zamoan fazla bir şey beklememek lazım. yalnız yazdığınız mükemmel mantık abidesi ! yazılar nedeniyle nutkum tutulduğundan arkadaş uyarana kadar farkedemedim. çok biliyorsunuz ya herşeyi, kul hakkı filan biz bilmiyoruz, sayenizde öğrendik ya. siz de öğrenin, ihtiyacınız olur belki. evlenmeden önce alınanlar ortak olmuyor, evlendikten sonra edinilen her şey ortak. yani o mükemmel hakkınızı yememişler, asıl yiyenlere bulaşabilirsiniz, keserse.

konu sahibi arkadaşım sen moralini bozma bunlarla, sen haklısın, hakkından dönme.

Oyle yapicm cnm. Ayrica ne frkttim bilionmu bu byanin esimin yaptigi terbiyeszliktn frki yok:-) tkmiyrum:-)

İnsanları tanımadan nasıl yargılıyorsunuz? Yok harammış da bilmem ne.Siz burada vaaz veremezsiniz.Konu sahibi bunlara cevap verme,konu başka yerlere gitmesin.
Pelus arkadaşımız geçen 'Ne iş yapıyoruz,ne kadar maaş alıyoruz?' konusunda millete kıyasla kadar az maaş aldığından bahsetmişti.Ee sana da Allah bunu münasip gördü demek ki:ssz:
Kardeşim benim annemden kalan ev niye icraya gitsin ya? Ki başka geliri de yok konu sahibinin annesinin. Ben böyle bir durumda 7 ceddimden boşanırım.Oldu mu? Eminim o duruma düşselerdi bu yargılayanlar da öyle yapardı.Onu yaşamadan konuşmak kolay.
Konu sahibi eşinize verdiğiniz okkalı cevap da çok iyi çok da güzel olmuş:46: Böyle devam edin.

evet Allah o kadar maaşı uygun görmüş, çok şükür Rabbime :16:

annesinin şimdi gül gibi geliri olacaktı nikahlı kocasının maaşı gibi. ama katakülli işlerine girdikleri için öyle eski bir evle kalakaldı ortada, yazık.

not: kocamdan değil bir külüstür ev için boşanmak; dünyanın malını üstüme yapacak olsalar nikahımı vermem. hele yalandan hiç vermem.

Haklısınız çok saçma üstelik eşinizin bu parada ne emeği nede hakkı var ayıp bence hiç oralı olmayın küserse küssün :20:

en baştakilerin soyduğu ispatıyla delilleriyle apaçık ortada değil; hal böyleyken iftiradan başka bişey değil şuan dediğiniz laf ama neyse size uyup siyasete girmeyeceğim.
yani dediğiniz doğru olsa bile, çalıp çırpma işi; öyle komik ki. demek herkes kendini camdan atsa sende kalkıp atacaksın :52::60::60::60:

Bu bosanip evi üstüne alma konusu seni niye bu kadar cildirtti ayiltti bayiltti anlamadim?

Gidin helal haram ahlak dersinizi başka yerde verin.. Siz kimsiniz ki burada ahlak dersi veriyorsunuz...

Hic sakinmadan haram olsun lafii kullanip birde edebiyat okuma... Zira helal haramdan sakinan agzindan cikanlari tartar..

Saygisizliginla küçülme daha fazla...

Pelus arkadaşımız geçen 'Ne iş yapıyoruz,ne kadar maaş alıyoruz?' konusunda millete kıyasla kadar az maaş aldığından bahsetmişti.Eeee sana da Allah bunu münasip gördü demek ki:ssz:

:-)hklisiniz ugrasmya degmez

Konu nasıl döndü dolaştı yine dine geldi hayret gerçekten. Hepimizin de milletçe maşallahı var din konusunda engin tecrübelerimiz var çok okuduğumuzdan olsa gerek ki önüne gelen fetva verebiliyor.

annesinin şimdi gül gibi geliri olacaktı nikahlı kocasının maaşı gibi. ama katakülli işlerine girdikleri için öyle eski bir evle kalakaldı ortada, yazık.

not: kocamdan değil bir külüstür ev için boşanmak; dünyanın malını üstüme yapacak olsalar nikahımı vermem. hele yalandan hiç vermem.

Bize ne senin nikahindan ?

Sana ne milletin nikahindan?

Pelus seni gri görmek gerçekten hoşuma gidicek :ssz:

Konu sahibi arkadaşım birazdan müdür gelir üzülme boşuna cevap verme kendisine sen sorununa odaklan madem ev senin kimin anasının evine gitmesi gerektiğini hatırlat kocana :34:

Bacm senin algilamada konusmalarda bi problemin var yazma konuma cik git srdan. Yoksa kotu olacak

Hayırdır?
Siyaset, kul hakkı, haram, günah vs vs herşey yüze vurulmuşta içerikteki önemli kısma temas edilmemiş.
Bize mi kalmış konu sahibesinin günah çetelesini tutmak.

Ya dine siyasete bulaşmadan, polemiğe girmeden, hakaret etmeden yorum yapın ya da, ya da'sı belli yazmaya gerek yok.

Bir girişirsem polemikten gidersiniz, toparlanın, uyarmadı demeyin.

Pelus seni gri görmek gerçekten hoşuma gidicek :ssz:

Konu sahibi arkadaşım birazdan müdür gelir üzülme boşuna cevap verme kendisine sen sorununa odaklan madem ev senin kimin anasının evine gitmesi gerektiğini hatırlat kocana :34:

Sagol cnm ya . Bnmde hosuma gidecek:-)

Back
X