arkadaşlar lütfen akıl

Babanıza sahip çıkmanız ne kadar güzel. Eşiniz rahatsız olmuyorsa göndermeyin sakın annenizin yanına yazık hasta adam.
Bu arada ben olsam kayınvalideme mahcup olmamak için annemin borcunu kendim öderdim, biliyorum çok sinir bozucu. Sıkı sıkı da tembih ederdim bir daha sakın verme diye.

çok ilginç, insanın böyle karakter değiştirmesi, peki parayı ne yapıyor... psikolojik bi rahatsızlığı olmasın

Ah canım kaç kere götürdüm almıyor kadın senin cebinden çıkmış bana gelmiş aynı diyor. Kadın paraayıda istemiyor ve kadın parada demiyor fakat kendisine açıklama yapmadığı için annem ve parayı almadan önce sürekli giderdi cuma msjları vs vs herşeyi yapardı. Ama parayı aldı dostluk bitti. Kesinlikle allah rızası için olmalı bu işler insanın canı kanı çok saol

Arkadaşlar allah razı olsun o kadar yazan olmuş toplu cevap vereyim dedim.
6 aydır parayı ben ödemeye çalışıyorum fakat kadın sen ben aynı kese senden çıkmış bana girmiş aynı şey diyor ve almıyor o kdar psikolojik skıntı çektim ki bu tüm olaylardan beni psikoloğa götürdüler sürekli ağlıyordum. İnanın annemin kimseden korkusu kalmadı anneanenm olsun teyzem olsun herkes devreye girdi anneananem kendine çeki düzen ver evlatlıktan red ederim seni diyor ama yok. Psikolojik sıkıntısının olduğunu düşünmüyorum çünkü sürekli gezmelerde kıyafet alıyor herşey yapıyor ama bize gelince para yok. Zaten artık isteyende yok ama bir annenin böyle yapması ben o evdeyken hep destektim ama anneme ama babama ama ben evden gittim annem beni umursamadı kısaca değirmen evden gitti..

Eşimin babası bundan 3 sene önce vefat etmiş o yüzden babama çok düşkün ve kendi alıp zorla getirdi babam direnince. Çok şükür eşim o konuda çok anlayışlı

+100 puan
Aynen boyle anneye yüz çevirmek olmaz doğru yolu göstererek onu kötülüklerden çekerek başlamak lazım once.en önce de evine bi temizlikçi tutarak baslamalisiniz.biz el adamları olan kocalarimizin yanlislarina sabrediyoruz katlaniyoruz da annemize mi el olcaz..

Cok yaniliyorsun canim gezip tozmasi, savurganca para harcamasi da psikolojik rahatsizlik belirtisi. Boyle birini tanimistim. Tam olarak hangi hastalik kategorisine giriyor bilmiyorum ama. Asiri daginiklik, umursamazlik, kontrolsuz para harcama ve olduk olmadik saatlerde gezme huyu vardi. Zamanla biraz toparlamis diye duydum ama tam duzelmemis. Sebebi ise yaklasik 20 sene once yasadigi bir travma. Disaridan bakinca cok akilli cok zeki, her sey normal gorunuyor. Insan psikolojisi cok karisik bir mesele.

Annenize yorum yapmak istemiyorum çünkü kanser annesini toprağa vermiş biri olarak hastanın beslenmesinin ne denli önemli olduğunu iyi bilirim, yazık babaya...

Eşiniz ve kayınvalideniz ne iyi insanlarmış ki bunu önünüze koymamışlar. Gardınızı ona göre alın, merhamet bambaşka bir şey velhasıl...

Babacığınıza şifa olsun inşallah...

Arkadasin yorumuna da katiliyorum. Kendinizce kadinin durumuna teshis koyup kotu niyetli diye sirt cevirmeyin.Eger benim ve arkadaslarin dusundugu dogru ise annenizin de en az babaniz kadar size ihtiyaci var ve su an onu yuz ustu birakmis durumdasiniz. Bu durumda sevilmedigi, onemsenmedigi gibi fikirlere kapilip rahatsizligi daha ileri boyutlara da ulasabilir.

Son düzenleme:
Aynen aynen bende tanıdım öyle birisini. Dağınıklığını farkında dahi olmuyor ama oturup kalkması, konuşması çooook normal. Sistematik kodlarımız var psikoloji noktsında

Ev babanız uzerineyse kilidi değiştirin, içeri giremesin anneniz. Kimin koluna girip geziyorsa gitsin ona kadınlık yapsın.

Babanız eğer size yük olmayacak ve esiniz kabul edecekse yanınızda kalsın.

Yok bir yerden sonra sıkıntı olur diyorsanız evine günlük gelen birini bulun, temizliğini yemeğini yapsın, sizde 2 günde 1 ugrarsiniz. Ara sıra kendi evinize goturursunuz vs...
Evet şu şartlarda anneden vazgeçmiş oluyorsunuz ama ben olsam böyle yapardım...
Yaşlandı hasta bakamam dese inanin saygı duyarım ama su yaptığı ile sizin gibi bir evladı hakettigini dusunmuyorum

çok üzüldüm. inanın çok üzüldüm.

hayat bazen insanları böyle sınıyor işte. kimini sağlığıyla, kimini parasıyla, kimini ailesiyle, sevdikleriyle...

psikolog değilim ama anneniz psikolojik sorunları olan bir insan. evladına bile bu şekilde işkence çektirmek düzgün bir psikolojide olan bir insanın yapabileceği birşey değil çünkü.

çok zordur bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmak. sevgili olsa ayrılırsın, arkadaş olsa ilişiğini kesersin ama maalesef anne işte. ilişkinizi kesseniz bile anneniz olduğu gerçeği değişmiyor. bunu bilerek ve kabullenerek hayatınıza devam etmeye çalışın. yanında olun olmayın, kendinizden uzaklaştırın istiyorsanız ama geçmişi kabullenip gelecek için babanıza kendinize eşinize mutlu bir hayat çabası içine girin.

bunu okuyan okumayan herkese huzur diliyorum. huzur çok önemli çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…