- 8 Aralık 2016
- 10
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi umut_yasam
-
Kurban olurum o pamuk kalbinee o babana öyle sahip çıkışına . Başka kardeşin yokmu tek çocukmusun öyleysen eğer bırakma sakın . Allah sağlık versin babana dertlerine derman olsun inşallah . Sanada güç kuvvet versin
Arkadaşım Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin. Empati yaparak yazıyorum.
Ben olsam; babamı asla kimselere ( ne abi , ne annem olacak kadına) vermem, paşa paşa Bebek gibi bakarım,
Annem olacağa, kendine Çeki düzen ver, ne demek kol kola dışarda birileriyle görülmek derim, evini Bi temizlikçi bulur temizletirim, bu ev böyle kalacak, eve sahip çık der , gelirim. Bakarım var mı kendinde bir değişim , eve sahip çıkmaya başlamış mı, yoksa eğer daha ne babamı ne beni görür,eğer onun da sıkıntıları varsa o da hayattan yorulduğu için Bi dönem geçirmemişse ama değişmeye başlamışsa ona da sahip çıkarım.
Canım inan nişan zamanı çeyiz zamanı ve düğün zamanı koca evi kendim temizledim çeyizlerimi kendi başıma hazırladım. Temizlikçi tuıtayım ev temizlensin dedim ben temizlerim dedi ve bu büyük 3 hazırlıktada bana kaldı herşey ben o evde olunca emin olun kendimi övmek istemem ama bal dök yala yaptım çünkü bizim evimizdi orası. Şimdi ne baskılar yaptım 3 ay evine girmedim aramadım etmedim. Babama söylemekle korkutayım dedim ama korkusu kalmadı ve babamın başı belaya girecek diyede söyleyemiyorum. abimler babamlarla kalıyor babama desteği yok babam hem emekli maası ile ev geçindiriyor hem benim düğünümde olan masrafları okuyor hemde anneme,abime, yengeme ve 3 yaşında yeğenime bakıyor. Babam artık dayanamayıp evden kovmuş ve abim burası annemin evi sen kimsin demiş. babamda madem öyle elektirik su evin erzaklarını alırsınız kolay gelsin diyip evden çıkıyor ve birkaç gün iş yerinde yatıyor ek işe gidiyordu kendisi ben bunu dün öğrendim ve babamı yanıma aldım. çok saolun destekleriniz için
Canim annenin psikolojisi bozulmus galiba. Cok normal degil durumu kotulukten degil zannederim. Kusme ama mesafeye dikkat et ki seni zan altinda birakmasin ya da basina is acmasin. Olayi tam takip edemedim ben ama baban zamaninda anneni evden kovduysa annen bakmaz ki psikolojisi de gitmis zaten.
Canım o zmn baban yanında kalsın, diğerlerini sil defterden gitsin. Gerçi anlattığın kadarıyla; babamı maaşı için yanına aldı da der sanki abinler gibime geldi[/QUOTE
istediklerini desinler gülüm biz zaten babamla miras dilekçesi yazdık ve emekli maasının yurtlara bağışlanması için avukatlarla görüşüyoruz. Ben babamdan bir kuruş istemedim bu zamana kadar ben vicdani olarak rahatım o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?