- Konu Sahibi whiteflag07
Arkadaşlar merhaba bu konuyu sizinle paylaşabilmek için dün akşam üye oldum ve bugün sıkıntımı sizlerle paylaşıyorum. Ben Ankara da özel bir klinikte fizyoterapistim yaklaşık 1 aydır aynı iş yerinde çalışıyorum. 6 yıldır devam eden bir ilişkim var ve biz geçtiğimiz ekim ayında nişanlandık. Nişanlım doktor o da burada özel bir hastanede çalışıyor. Kendisi Siirt li ama yıllardır Ankara da ve banada Ankara da yaşayacağımızı buradan başka bir yere gitmemizin söz konusu bile olamayacağını söylemişti. Bende çalıştığım klinikte bir yıllık sözleşmeye imza attım bu sözüne güvenerek. Yani sözleşmem bitmeden oradan ayrılmam mümkün değil. Bu yaz evlenmeyi düşündüğümüz için ev bakmaya başladık. Ancak nişanlımın babası malesef kanser hastalığına yakalandı ve hastalık baya ilerlemiş. Nişanlımın ailesi Siirt te yaşıyor. Nişanlım bu şartlar altında Ankara da yaşamamızın mümkün almadığını bizim Siirt e yerleşmemiz gerektiğini babasının ölüm döşeğinde olduğunu küçük kardeşlerine bakmak zorunda olduğunu söyledi. Bende babası bu haldeyken düğün yapmamızın hiç doğru olmayacağını benim sözleşmem olduğu için evlensek bile ayrı kalacağımızı sözleşmem bitince Siirt e yerleşebileceğimizi ve en doğrusunun düğünü ertelemek olduğunu söyledim. Ben tamamen iyi niyetle söyledim ama nişanlım bunu duyunca deliye döndü. Onun Siirt li olduğunu biliyor muşum sırf oraya gitmemek orada yaşamamak için düğünü erteliyormuşum onun yanında olmuyormuşum ve bunun gibi daha bir sürü şey söyledi. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Sizce ben yanlış mı hareket ettim ? Gerçekten bu yaz düğün yapmamız doğru olan mı ?