arkadaşlar lütfen banada yardım edin :(

agactabirkedicikvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
19
7
86
Adıyaman
Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamak için direk konuya geçiyorum. Benim 6 aydır sorunsuz bir şekilde devam eden ilişkim var. Ancak dün biryerde otururken konu eskilere geldi. Erkek arkadaşım bana eski kız arkadaşından bahsetti. Uzaktan akrabasıymış 1.5 yıl çıkmışlar aileleri biliyormuş. Ancak benim erkek arkadaşımın ailesi kızı önceden çok istemiş fakat sonradan istememişler yani kız biraz fazla rahatmış birde sürekli sorun çıkarıyormuş. Her neyse hal böyle olunca ayrılmışlar. Ancak benim erkek arkadaşım baya zor unutmuş. Bizde bu kızla ayrıldıktan 2 sene sonra tanıştık şuan 6 aydır beraberiz. Bana iyi ki onunla olmamış iyi ki sen çıkmışssın iyi ki beni sevmişsin iyi ki ailem onu istememiş dedi. Ben onu seni sevdiğim kadar sevseydim ailemi ikna ederdim ama istemedim iyi ki istememişim dedi. Birde kafama takılan şu geçen arkadaşlarıyla otururken ona sormuşlar işte sana geri dönse istermisin demiş o da ben onun aşkından ölüyor olsam bile asla dönmem ben şuan çok mutluyum filan demiş. Ben şimdi bu sözlere sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim :2:

ben bu konuda sadece şuna takıldım, ailesi kızı istememiş ve ayrılmışlar, acaba ailesi özeline çok mu karışıyo yarın bigün banada kulp bulurlar mı diye düşünürdüm ben

Tamam işte seni sevdiğini söylemiş, üzülecek ne var ki? bu arada çok karıştırma geçmişi arkadaşım.. daha fazla bulandırma mideni..

ben bu konuda sadece şuna takıldım, ailesi kızı istememiş ve ayrılmışlar, acaba ailesi özeline çok mu karışıyo yarın bigün banada kulp bulurlar mı diye düşünürdüm ben

Bende ondan korkuyorum işte Birde kendisi doğulu yani benden önce bir akaraba sevgilisi olunca ister istemez kendimi ikinci eş gibi hissetmeye başladım birde ilişkimizin ilk başlarında beni hep onunla karşılaştırdığını söyledi bana

Dün gece uyuyamadım onu unutamadı gibi geliyor birde işin içine aileler karışmış ne düşüneceğimi bilemiyorum

erkek milleti o kadar komplike değil endişe etme :) onu unutamamış olsa seninle evlenmeye kalkmazdı, kaldı ki herkese şimdi ne kadar mutlu olduğunu anlatıyormuş.. ne güzel işte :)

erkek milleti o kadar komplike değil endişe etme :) onu unutamamış olsa seninle evlenmeye kalkmazdı, kaldı ki herkese şimdi ne kadar mutlu olduğunu anlatıyormuş.. ne güzel işte :)

Ailesine anlatmış beni annesiyle tanıştırdı kardeşleriylede tsnıştım anneside beni tanıdıktan sonra demiş iyi ki diğeriyle olmamış diye ama sürekli onunla karşılaştırılıyorum bu beni gerçekten üzüyor tamam iyi yönde karşılaştırıyorlar ama yindede içim rahat etmiyor

gülüm olay daha çok yeni sayılır... 6 aylık berabersiniz... o yüzden aile de sevdiğin de sana alışmaya çalışıyorlar bence... sevdiğin böyle açık bir şekilde ifade ediyorsa ne güzel... burda iiyi ki o olmamış denmekle iyi ki sen çıkmışsın karşımıza... denilmek isteniliyor... bencede geçmişi karıştırıp kendini üzme.. şimdiye ve aranızdaki sevgiye bak derim... mutluluklar...

Teşekkür ederim haklısınız sanırım ben kendi kendime boştan yere kafamı karıştırıyorum :26:

Onu çok mu seviyor,unutamadı mı yoksa diye üzüleceğime,
Acaba ailesi her şeye çok mu karışıyor ve bu adam ailesine karşı gerektiğinde dik duramıyor mu
diye düşünürdüm ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…