ikisi de var, sivilceler bazen lekeye dönüyor sonra aynı yerden yine çıkıyor.benim yeni aldığım dermokozmetik umarım bu fayda eder, teşekkür ederimsivilce mi yoksa kırmızı lekeler mi ? lekelerse soyucu özelliğ olan dermokozmetik ürün kullanmalısın
evet 2 ay dayanabildim onlara.bir bakıma diyorum yeniden başlayayım ama o kadar yorulmuşumki cesaret edemiyorum.yorumun için teşekkür ederimhani böyle kullanıldığnda dudakları patlatan ilaçlardan var kortizonlu sanırım. onları denemişsinzdir ama bi daha deneyin düzenli olarak kullanın bakalım. bi arkadaşımın yüzü sivilce doluydu ve o dudak patlatanlardan kullandı 6 ay ve şuan baby face resmen
evet işte o ilaçlar başta işe yarasa da sonra eğer yüz sivilceye meyilliyse yeniden çıkıyor.ben de cesaret edip yeniden başlasam da sonra yine çıksa emeğime yazık olur diyorum, aynen bende gidicem sanırım yine cildiyeye ama yoruldum.inşallah seninde iyi olur sağol yorumun içinBenimde ergenlik dönemimde aşırı bir sivilce problemim vardı. Baya iri ve kırmızıydı. Cildiyeye gittim, aknetrent kullanmamı söyledi. Sen de kullanmışsın bilirsin epey ağır ve yan etkileri insanı mahveden bir ilaçtı. 6 ay kullanmam gerekiyordu ben 5 ay kullandım. Sivilcelerim geçti, lekelerim açıldı, yüzüm tertemiz oldu derken 1 senedir ben tekrar sivilce problemi yaşamaya başladım. Yaşım da 22 bu arada.Ağzımın kenarlarında yoğun bir şekilde leke ve sivilcelerim var şu an. Bir sürü siyah nokta ve sivilce karşıtı maskeler, tonikler kullandım geçmedi, kimisi daha da arttırdı. Şu an sadece gül suyu ile temizliyorum yüzümü. Ben tekrar cildiyeye gitmeyi düşünüyorum
Sudo kremi tavsiye edebilirim.Bebek pişik kremi diye geçiyor.Sivilce,kızarıklık her şeye iyi geliyor.Yüzüne sirkede sürebilirsin.ben 20 yaşındayım.14 yaşından beri sivilce problemim var, bu basit bir sorun gibi gözükebilir ama 6 yıldır yüzümde bu sivilceler ve lekeleri geçmedi, ilk önce benzaymcndi sanırım bir ilaç kullandım, imex kullandım lise yıllarında.sivilceler geçse de kırmızı lekeler kalıyordu.sonra aknetrent e başladım.2 ay dayanıp ailemin zoruyla bıraktım, çünkü çok zayıflamıştım, her yerim ağrıyordu, ve üniversite sınavına hazırlanıyordum ayrıca hapı kullanmadan bir belge imzalatmaları da düşündürüyordu.neyse onu da bıraktım.ve doktora her gittiğimde adını hatırlamadığım bir sürü ilaç kullandım ama geçmediler.hiç makyaj yapmam, yüzümü sürekli yıkarım, tertemiz jelle yıkamadan uyumam.bu yıllardır alışkanlık oldu.haftada 1 kil maskesi yaparım.ama geçmiyor kızlar yoruldum doktora gi,tmeekten, en son vichynin ürünlerine başladım ama azalıyo diyorum yine artıyo azalıyo diyorum yine artıyo bıktım artık.bir ara limon sürüyodum o da fayda etmedi.yüzüm çok hassas olduğu için arttırdı bile.bildiğiniz bir yöntem varmı arkadaşlar sanki yüzüm hep pismiş gibi hissediyorum.okuduğunuz için teşekkür ederim
onların karaciğere falan zararı var ama dudakları yüzü çook gerginleştiriyor ve dudaklar bazen ortadan ikiye yarılıp kan boşalıyor ama sonra kesin çözüm işte düzenli kullanımdaevet 2 ay dayanabildim onlara.bir bakıma diyorum yeniden başlayayım ama o kadar yorulmuşumki cesaret edemiyorum.yorumun için teşekkür ederim
yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet gittiğim doktorlar hiçbir başka doktora sevk etmedi, sadece cildiyeye gittim ilaç yazıp gönderdiler.evet randevu alıp devlet hastanesine gidicem bu sefer, bütün sorunlarımı anlatıcam sevk edebilirler.vichyden memnun kalmadınız yani siz?Cok fazla urun kullanmissiniz...
Bunca yil bu kadar genc bir cilde kimyasallari bu kadar boca etmek dogru degil...
Doktor tavsiyesiyle kullanmissiniz ama sadece cildiyeye mi gittiniz?
Ve size bunun metabolizmanizla ilgili olabilecegi kadin dogum, endokronoloji bolumlerine gitmeniz gerekebilecegini soylemediler mi?
Sivilce sadece disaridan mudahaleler ya da hapla gecmez...
Ornegin sorununuzun nedeni hormonlarinizdaki bir duzensizlik ya da ureme organlarinizdaki bir problemse, polikistler gibi, bu sorun giderilmeden sivilcelerinizden de kurtulamazsiniz...
Ustelik siz bu kadar sorunlu bir cilde limon surmussunuz ki ozellile hassas ciltler icin limonun asidi kotu sonuclar dogurur...
Makyaj yapmamaniz da vichy ve turevi urunleri kullanmanizin olumsuz etkisini azaltmaz, mesela bir sorunum olmasina ragmen vichy bana yaramiyor...
Sizin tum kontrollerinizi yaptirip ardindan iyi bir dermotologa gorunmeniz ve cilt temizleme, bakim urunleri ve nemlendiriciye kadar onun tavsiyelerini almaniz gerekiyor...
Unutmayin, cilt bakim urunlerinin pahali olanlarini eczaneden almak cildimize iyi baktigimiz anlamina gelmez hele de cildimizde halledemedigimiz problemler varsa...
işte korkuyorum açıkçası kullanmaktan onları, ama gidicem yine doktora mecbur ben belki değişik bir önerisi olan olur diye açmıştım, teşekkür ederim yorumun için6 senedir bu problemi taşıyan birisin burda istediğin çözümü bulacağını düşünmüyorum artık tıbbi yardım almanın ve ruakutan gibi ciddi ilaçları kullanmaının zamanı gelmiş gibi görünüyor
soğan mı?:)hımm duymamıştım hiç işe yarar belki, teşekkür ederim yorumun içinAMA DEVAMLI YAPMAK SARTIYLAAAA..BIR DOKTORSOLEMISTI..SOGAN.TAM ORTADAN.YANI BASI KICI.SAG VE SOLA GELECEK SEKIL KOY ORTADAN KES.YANI DIKINE KESILMIYECEK.VE SUYUNU SUR.ANTIBIYOTIK OZELLIGI VARDEDI.
BIRDE LIMON SUYU SUTLR.BIRINI AKSAM BIRINI GUNDUZ YAP.
hımm teşekkür ederim, bir araştırayım kremi ben sağol yorumun içinSudo kremi tavsiye edebilirim.Bebek pişik kremi diye geçiyor.Sivilce,kızarıklık her şeye iyi geliyor.Yüzüne sirkede sürebilirsin.
evet kullanmıştım bende 2 ay, bi gideyim doktora da o haplar eğer cilt sivilceye meyilliyse bırakınca çıkıyor yine bir arkadaşımda olmuştu sağol yorumun içinonların karaciğere falan zararı var ama dudakları yüzü çook gerginleştiriyor ve dudaklar bazen ortadan ikiye yarılıp kan boşalıyor ama sonra kesin çözüm işte düzenli kullanımda
hımm ilk kez oluyosa dönemseldir belki, evet inşallah olumlu bir sonuç alırızyaşın küçük eskiden beri var benim 27 yıl bilfiil pürüzsüz suratım ne hikmetse bu sene ağrılı iltihaplı sivilce ile doldu..takipteyim bu konuyu bende merak ediyorum..
ne demek inş geçer canım :/evet kullanmıştım bende 2 ay, bi gideyim doktora da o haplar eğer cilt sivilceye meyilliyse bırakınca çıkıyor yine bir arkadaşımda olmuştu sağol yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?