burada arkadsım dedğim ve iyi tanıyorum dersem lıstemde mutlaka olur
Aman neyse ne fake olsada kendine fake değilsede zaten yorumlarımızı yazdık istediğini üzerine alınır
hanımefendı dıger konuda su an zatenolmasa bile konularına yorum yazar
yuk, kocası etiopia daymış
ben çok güzel yorumlar yapmıştım ona zaten kendiside hepsini beğendi
sado mazoşist galiba
canım benim seninle tartışacak zamanım yok zaten neden ben kendimi ttmin edeyim ya yorumlrla çok şükür sapık ta değilim
o beniim kocam değil etiyopyad babam ve oraya petroller kurmaya gitti çok şükür holdinginide kurmuş dönüyor artık ben annemin niciyle yazdım kendime alamadım benim ayrı bi evim var zaten çocuklarımla yaşıyorum orda annem yanlız kalmasın diye yanında klıyorum şuan ay ne kadar irdelediniz varya inanmıyosanız da okumassınız yorum da ypmassınız olr biter
ben ilk çocuğumu isteyerek yaptım bir ikinciside korunduğum halde oldu ve ben bunların bilincindeydim ama sürmeyince sürmedi şiddet yoktu şiddetli hakaret vardı zaten ayrıca benim evim vr zaten ben nnem yanlız kalmasın diye yyanında duruyorum şimdi ben uyanalı çok oldu zaten gülümakıl var mantık var ya
ben bu ufak yaşın altında saklananlara çok sinirleniyorum
bebek muamelesi yapılıyor resmen
evlenmeyi bilmişse sonuçlarınada katlanmalı
çocuk yapılırsa o sorumluluğu almalı
ha, herkes hata yapabilir doğru, evlendiği insanı yanlış tanımış olabilir o ayrı ama dim dik ayakta kalmayı bilmelisin, şimdi 22 yaşındasın sen, çalışamıyorum diyorsun, babamın evinde kalamıyorum diyorsun, çocuklarım için katlanıyorum diyosun ( ki peşpeşe çocukları yapmayı bilmişsin, korunmayı bilmesende) bunlar klişe ya
:84:
uyan yaa uyann :84:
Benimkileride beğenmişti o halde çıkalım daha yorum yapıcak çok düzeyli konu var.....
ha şimdi bide holdıglerı çıktı eeee neyı dusunyosun sen daha petrol kıralı baban var artık salla gıtsın osaman ha ama daha once esın evden kovmustu ve oyuzden annenlere gıtmıstınn sımdı yalnız kalmasın dıye dıyosun bırazdan da eşimle tatile cıkıcaz barıştık dersın kesın
o beniim kocam değil etiyopyad babam ve oraya petroller kurmaya gitti çok şükür holdinginide kurmuş dönüyor artık ben annemin niciyle yazdım kendime alamadım benim ayrı bi evim var zaten çocuklarımla yaşıyorum orda annem yanlız kalmasın diye yanında klıyorum şuan ay ne kadar irdelediniz varya inanmıyosanız da okumassınız yorum da ypmassınız olr biter
ve ev bulamadık armıyorduda bana sen bul kendik çık diyordu
hanımefendı dıger konuda su an zaten
eeeee o zaman tavuk en baştan kokmuş ki;
senin baban petrol rafinerileri kuruyor, holdingi var.
sen ev tutmak için bilezik bozduruyorsun (yoksa ablan mı bozdurmuştu)
aklın varsa boşan.
çocuklarına dadı tut.
çalışmana gerek yok baban var arkanda.
ye-iç- gez- toz eğlen.
ne çekiyorsun o kocanın kahrını
22 yaşındasın.
daha yolun çoooooook başındasın
:
tatil ne demek, dünya turu yapacakla titanik'le
oralara gıdınce bızı unutma saknnn kart at mail at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?