arkadaşlar ne olur bi akıl verin artık delirmek üzereyim

Aman neyse ne fake olsada kendine fake değilsede zaten yorumlarımızı yazdık istediğini üzerine alınır

Aman neyse ne fake olsada kendine fake değilsede zaten yorumlarımızı yazdık istediğini üzerine alınır

ben çok güzel yorumlar yapmıştım ona zaten kendiside hepsini beğendi
sado mazoşist galiba

Son düzenleme:
yuk, kocası etiopia daymış

o beniim kocam değil etiyopyad babam ve oraya petroller kurmaya gitti çok şükür holdinginide kurmuş dönüyor artık ben annemin niciyle yazdım kendime alamadım benim ayrı bi evim var zaten çocuklarımla yaşıyorum orda annem yanlız kalmasın diye yanında klıyorum şuan ay ne kadar irdelediniz varya inanmıyosanız da okumassınız yorum da ypmassınız olr biter

canım benim seninle tartışacak zamanım yok zaten neden ben kendimi ttmin edeyim ya yorumlrla çok şükür sapık ta değilim

Sapık mı dedim ben size.
Neden annenizin mesajını değiştirdiniz diye sormuştum bir de.
Eğer yazılanlar işinize gelmediyse diyecek birşey yok

ha şimdi bide holdıglerı çıktı eeee neyı dusunyosun sen daha petrol kıralı baban var artık salla gıtsın osaman ha ama daha once esın evden kovmustu ve oyuzden annenlere gıtmıstınn sımdı yalnız kalmasın dıye dıyosun bırazdan da eşimle tatile cıkıcaz barıştık dersın kesın

ben ilk çocuğumu isteyerek yaptım bir ikinciside korunduğum halde oldu ve ben bunların bilincindeydim ama sürmeyince sürmedi şiddet yoktu şiddetli hakaret vardı zaten ayrıca benim evim vr zaten ben nnem yanlız kalmasın diye yyanında duruyorum şimdi ben uyanalı çok oldu zaten gülüm

tatil ne demek, dünya turu yapacakla titanik'le

eeeee o zaman tavuk en baştan kokmuş ki;
senin baban petrol rafinerileri kuruyor, holdingi var.
sen ev tutmak için bilezik bozduruyorsun (yoksa ablan mı bozdurmuştu)

aklın varsa boşan.
çocuklarına dadı tut.
çalışmana gerek yok baban var arkanda.
ye-iç- gez- toz eğlen.

ne çekiyorsun o kocanın kahrını
22 yaşındasın.
daha yolun çoooooook başındasın

:

Son düzenleme:

helin avşar gibi ol
paris hilton gibi hayatını yaşa
ne uğraşıyorsun burda bizim gibi fanilerle

arkadaşlardan bu yorumu yapan olmuştur belki, yorumları okuyamadım ama şu küçük yaşta evlenme merakını anlayamadım gitti baba evi gibisi varmı.hem babanızın durumu da iyimiş size destekte olmuş sıkıntınız yok keşke biraz bekleseydiniz. neyse evlendiniz bekleyin 3-5 yıl bir kocanızı tanıyın bakalım ne acelesi var ben 6 yıllık evliyim daha çocuğu bu yıl düşünmeye başladım.sizin evliliğiniz zaten bitmiş cnm, allah kolaylık versin.işte boşanmalarda ,olan çocuklara oluyor sıcak bir yuva özlemiyle yanıp tutuşuyorlar.

arkadaşlar burdaki anormalliğin ortaya çıkmasına ben sebep olmuştum biliyorum ama şimdide acizane tavsiyem "kusur aramada gece gibi olalım" diyor ve hep beraber bu topiği terk etmeye davet ediyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…