arkadaşlar ne olur bi akıl verin artık delirmek üzereyim

bu insanın şuan bunları duymaya ne ihtiyacı var ne bu söylediklerinin ona bi faydası var... bence fazlaca kırıcı konuşmuşsun....

yaşının arkasına gizlenmemiş.. çocuğuda tek başına yapmıyo.. görmüyomusun karşısındaki insanın yapısını...

22 yaş hataların yapılabilmesi açısından gerçekten de erken bir yaş. Evet yanlış bir karar verip erken bir zamanda evlilik yapmış olabilir.
Yorumunuz sert olmamış mı biraz.
30 yaşında evlilik yapıp iki çocuk da yapabilirdi. Sonuçlarına mı katlanacaktı. Bazen insanların gözü kör olabiliyor. Görmesi gerekenleri görmeyebiliyor.
O evlilik yapılmış, Çocuklar da dünyaya gelmiş. Bunları yargılamak yerine çözüm sunmak daha doğru olurdu bence

Son düzenleme:

şimdi hepimiz ağlamaya başlasak ne faydamız olacak ki?
belki soğum bir duş almaya ihtiyacı var, gerçek hayata gözlerini açması için

aha ebru söyledi, bir topic daha açmış önceden, orda zaten çok güzel bir şekilde yorumlar falan yazmışsınız, ne işe yaradu peki?

olan olmus artık canım yapacgın sey basıt kendı ayakların uzerınde duracaksın gecmışı ırdelemenın bı anlamı yok artık gecişme yasarsan bı adım ılerleymezsın bırak artık boşanıcaksın hakkını alacksın daha oncekı olaydan dolayı sıddet raporu zaten vardır bu mahkemede ısını kolaylastırır zaten sonrada işe gireceksin calışacaksın ALLAH yolunu acık etsın

Son düzenleme:

ben şunu demesini beklerdim açıkçası :
şu yaşta evlendim
eşim şunu yaptı bunu yaptı
2 çocuğum var
içim yanıyor, ama kaderde varmış bunuda yaşadım görmüm
hayat bir erkekten ibaret değil
var gücümde çocuklarım için herşeyi yapacam
şu kursa gitmek istiyorum
şöyle bir işte çalışmak istiyorum
şunu yapacam bunu yapacam
kocama ona muhtaç olmadığımı, güçlü bir kadın olduğumu, beni bıraktığına pişman olmasını sağlıycam ama kesinlikle onunla barışmıycam
dim dik ayakta kalacam
ve bununla ilgili fikirlerinizi almak istiyordum

demesini bekliyodum..

Son düzenleme:

Bu sitede bu bölüme derdi sıkıntısı olan bunalmış kendi çözüm bulamayan arkadaşlarımız bizlerden akıl ve destek bir nebze de olsa paylaşıp rahatlamak için yazıyorlar.Azarlanmak,kızılmak,çocuk yerine konmak için yazmıyorlar .Lütfen sinirlerimize hakim olalım,akıl akıldan üstündür yardımcı olmaya çalışalım.Bu kadar sinirliysek de bu forumu okumayalım .

şu an yazdıklarım için öncelikle konu sahibinden çok özür diliyorum çünkü konu dışına çıkıcam.
bu forumda o kadar çok görüyoruz ki genç yaşta bilinçsizce yapılan evlilikler ardından yine cahilce dünyaya getirilen çocuklar ve mutsuz evlilikler.
burayı okuyan çok genç kızımız var.ne olur ibret alın.kendinizi aşk uğruna heba etmeyin mantıklı olun biraz.inanın bu tarz konuları okudukça içim yanıyor,çok üzülüyorum.tekrardan konu dışına çıktığım için özür dilerim herkesten sadece üzüntümü dile getirmek istedim.
sevgili konu sahibi inşallah sizde en kısa sürede tüm problemlerinizi çözüme kavuşturursunuz.mutluluklar diliyorum.

sonuçlarına katlanacak derken kocasına katlansın demedim
sorumluluklara katlansın dedim

hanımlar bu arkadaş açtığı ilk topikte "eşim etiyopyada çalışıyor,evli 2 kızım var ve ben oğlumla yaşıyorum "diye yazmış...:26:

Şu anda olaylar yeni. Öyle kötü şeyler yaşamış ki. Soğuk duş falan etkilemez sadece ruh halini daha da kötüleştirir. Fiziksel ya da ruhsal. Şiddete maruz kalmış bir kadın o. Onu öfkelendirmenin şu aşamada bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Evet kendine gelmesi gerekiyor. Ayaklarının üzerinde durması gerekiyor. Ama öncelikle bunun farkına varması gerekiyor. Ama sanırım o kendi içinde yapması gerekenleri farkedemiyor. Bazı şeyleri oturtamıyor. Nerden başlaması gerektiğini bilmiyor. Dahası ne istediğini, nasıl yapması gerektiğini bilemiyor.
Öyle çok da tecrübeli değil ki. Gözünü açar açmaz evlilik yapmış bir kadın o. Doğru ya da yanlış. Hatalı veya değil. Olan olmuş artık

erken yasta yapilan evliliklerde genellikle hata ebeveynlerde. Cocugunu egitmeli insan, ideallerinde yardimci olmali onun ufkunu genisletmeli. Sirf karnini doyurup yuva vermekle olmuyor egitim sart. Kizimizin bu herifi bosamasi lazim kendisi de biliyor aslinda..cikis yolu yok bu isin canim tek cozum ayrilik...

hanımlar bu arkadaş açtığı ilk topikte "eşim etiyopyada çalışıyor,evli 2 kızım var ve ben oğlumla yaşıyorum "diye yazmış...:26:

Değiştirmiş mesajı. Akıllı arkadaşımız. Bi de üzülmüştüm kendileri için. Hepsini geri alıyorum yazdıklarımın.
Artık doğruyu söylemediğinizi düşünüyorum. Birilerine beddua etmişsiniz ya senin de başına gelsin diye.
Bunu nasıl söyleyebildiniz merak ettim.
Komik miydi şimdi bütün bu yaptıklarınız. Eğlenebildiniz mi bir merak ettiğim de bu

ama yazılanları şimdi değiştirdi...

hasret ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada başkasının üyeliğiyle yazıyorsunuz...

niyetim açık arayıp sizi mahçup etmek değil ama bir açıklama yapın bence...

ben dediklerimi geri almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…