akıl var mantık var ya
ben bu ufak yaşın altında saklananlara çok sinirleniyorum
bebek muamelesi yapılıyor resmen
evlenmeyi bilmişse sonuçlarınada katlanmalı
çocuk yapılırsa o sorumluluğu almalı
ha, herkes hata yapabilir doğru, evlendiği insanı yanlış tanımış olabilir o ayrı ama dim dik ayakta kalmayı bilmelisin, şimdi 22 yaşındasın sen, çalışamıyorum diyorsun, babamın evinde kalamıyorum diyorsun, çocuklarım için katlanıyorum diyosun ( ki peşpeşe çocukları yapmayı bilmişsin, korunmayı bilmesende) bunlar klişe ya
:84:
uyan yaa uyann :84:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/453725-esim-yuzunden-bosaniyorum.html
burada boşanayım mı diye soruyor
Bence herşeye rağmen evliliğin devamını istiyor.
akıl var mantık var ya
ben bu ufak yaşın altında saklananlara çok sinirleniyorum
bebek muamelesi yapılıyor resmen
evlenmeyi bilmişse sonuçlarınada katlanmalı
çocuk yapılırsa o sorumluluğu almalı
ha, herkes hata yapabilir doğru, evlendiği insanı yanlış tanımış olabilir o ayrı ama dim dik ayakta kalmayı bilmelisin, şimdi 22 yaşındasın sen, çalışamıyorum diyorsun, babamın evinde kalamıyorum diyorsun, çocuklarım için katlanıyorum diyosun ( ki peşpeşe çocukları yapmayı bilmişsin, korunmayı bilmesende) bunlar klişe ya
:84:
uyan yaa uyann :84:
bu insanın şuan bunları duymaya ne ihtiyacı var ne bu söylediklerinin ona bi faydası var... bence fazlaca kırıcı konuşmuşsun....
yaşının arkasına gizlenmemiş.. çocuğuda tek başına yapmıyo.. görmüyomusun karşısındaki insanın yapısını...
Kesinlikle katılıyorum bu devirde hala ekonomik gucunu elde edememis ayaklari ustunde duramamıs ınsanlar şakkıdan evlenıyor acelen ne ? neye kıme yetısmeye calısıyorsun hayır onuda gec hıc mı bır aıle buyugunuz yapma etme kızım bu yasta evlenılmez demıyo onada sasıyorum.
Yaaaa ANLAMIYORUM NE DEMEYE BU KADAR ERKEN EVLENİYORSUNUZ YA HELE HEMEN COCUK YAPMAKTA NEYIN NESI YAA( VALLAHA ACAYIP SINIRLENDIM YA ARKADASIM NEDEN CALISMIYORSUNUZ NEDEN EKONOMIK GUCUNUZ YOK ANLAMIYORUM YA CIDDEN ANLAMIYORUM. ALLAH RIZASI ICIN ADI EVLİLİK OLSUN DIYE EVLENMEYIN YAZIK SIZLERE YAZIK NE YAPACAKSIN BIR IS BULACAKSIN CALISACAKSIN EVINI TUTACAKSIN O KARAKTERSIZ KOCADAN DIREK BOSANIP YENI BIR HAYAT KURACAKSIN COCUKLARINLA AMA O KOCAN OLACAK SAHISLA GORUSMEYECEKSIN AFFETMEYECEKSIN NEDEMEK EVDEN KOVUYOR YA NEDEMEK CUNKU BILIYOR CARESIZ OLDUGUNU ONA MECBUR OLDUGUNU DUSUNUYOR AKLINI BASINA AL HEMEN KENDINE GEL BIR IS BUL VE KENDI EVININ HANIMI COCUKLARININ ANASI OL BOSVER SANA YAR OLMAYAN KOCAYI NE YAPACAKSIN SALLA GITSIN (((( ACAYİP KOTU OLDUM YA BU NEEEEEE:84::84::84:
22 yaş hataların yapılabilmesi açısından gerçekten de erken bir yaş. Evet yanlış bir karar verip erken bir zamanda evlilik yapmış olabilir.
Yorumunuz sert olmamış mı biraz.
30 yaşında evlilik yapıp iki çocuk da yapabilirdi. Sonuçlarına mı katlanacaktı. Bazen insanların gözü kör olabiliyor. Görmesi gerekenleri görmeyebiliyor.
O evlilik yapılmış, Çocuklar da dünyaya gelmiş. Bunları yargılamak yerine çözüm sunmak daha doğru olurdu bence
şimdi hepimiz ağlamaya başlasak ne faydamız olacak ki?
belki soğum bir duş almaya ihtiyacı var, gerçek hayata gözlerini açması için
aha ebru söyledi, bir topic daha açmış önceden, orda zaten çok güzel bir şekilde yorumlar falan yazmışsınız, ne işe yaradu peki?
hanımlar bu arkadaş açtığı ilk topikte "eşim etiyopyada çalışıyor,evli 2 kızım var ve ben oğlumla yaşıyorum "diye yazmış...:26:
Şaka gibi......
hanımlar bu arkadaş açtığı ilk topikte "eşim etiyopyada çalışıyor,evli 2 kızım var ve ben oğlumla yaşıyorum "diye yazmış...:26:
Değiştirmiş mesajı. Akıllı arkadaşımız. Bi de üzülmüştüm kendileri için. Hepsini geri alıyorum yazdıklarımın.
Artık doğruyu söylemediğinizi düşünüyorum. Birilerine beddua etmişsiniz ya senin de başına gelsin diye.
Bunu nasıl söyleyebildiniz merak ettim.
Komik miydi şimdi bütün bu yaptıklarınız. Eğlenebildiniz mi bir merak ettiğim de bu
hasret ya bizimle dalga geçiyorsunuz yada başkasının üyeliğiyle yazıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?