arkadaşlar ne olur bi akıl verin artık delirmek üzereyim

''a siz nediyorsunuz yaaa daha önceden bu formu annem kullanıyordu''
22-06-2011 13:10 - bu tarihte açılmış
çokta önceden girmiyormuş annen bu foruma, alt tarafı 2-3 hafta önce

Son düzenleme:
öfffff yinemi fake konuu
oysa okurkennn küçük emrah moduna gitmiştimm
Hayallerim yıkıldı

arkadaşlar kızın üzerine gitmeyin benim en iyi tanıdıgım arkadaşım
tüm anlattıklarında haklı önce annesi kullanıyordu babası iş adamı etiyopyada
sonra bu annesinin evinde oldugu için o kullanıyor bu adresi bak
suizanda bulunuyosunuz bide siz üzmeyin bunlar bugün ona yarın size
ona göre

buda kendi profilimi acep? annesine ait olmayan yani

Ben yazdıklarına baktım da. Çok sağlıklı gelmiyor.
Ayrıca kendini ifade etme şekli de yanlış.
İnanmamakta çok mu haksızız sizce.

Madem hem en iyi tanıdığınız arkadaşınız birincisi arkadaş listenizde yok kendisi
ikincisi hiçbir konusuna yorumda bulunmamışsınız insan en iyi tanıdığı arkadaşını böyle yalnız bırakırmı
Böyle bir anda geldiniz yazdınız gittiniz anlayamadım doğrusu

ben neden sizi kekliyim ki ben bu kulübe üye olmadım hiç bi şekilde nic lamadım ablam anneme uğraşmış nick almışlar otururken beraber sonra annem dediki bana kızım cn sıkıntını alır ablan bana aldı sende benim nicten giriver dedi ordada yanlış yazdı belki yanlış okudunuziki kızım evli birde oğlum var demek istemiştir oçünki ablmla biz eltiyiz babamda etiyopyada onlarda ayrılmıyolar öyle yazmışınzartık aslında bunlrla uğraşıcak zmnım yok ama sizi ydınlatmak için yazıyorum nsıl anlamak istersenizde öyle anlayın hem cinsinize kırıcı kelimeler kullanmayın şu sıra herşeye çok takıyorum zaten

şu ana kadar sus pus oturdu, uzaktan takip etti bizi
ve şimdi kütt diye ortaya atladı
enteresan

Konuları pek de itibar görmemiş aslında. Onun için yeni konuyla, şiddet içerikli şeyler yazıp ilgi görmeyi planlamış. Acıdım kendisine.

canım benim seninle tartışacak zamanım yok zaten neden ben kendimi ttmin edeyim ya yorumlrla çok şükür sapık ta değilim

en ıyı tanıdıgın arkadsın arkadas lıstende yok ama mağlesef

bunuda ilk defa duyuyorum ha
hangi anne kızına kızım sen foruma gir rahatla der yahu, kötü birşey olduğundan değilde, hani annen buranın vazgeçilmez üyesi olsa tamam da ne alaka şimdi
ne kadar teknolojik bi ailesiniz

Son düzenleme:

madem doğrı söylüyorsunuz tamam.ama neden anında annenizin açmış olduğu konuyu değiştirdiniz?neden-kimden çekindiniz ki?bi de bunu açıklayın o zaman.

madem doğrı söylüyorsunuz tamam.ama neden anında annenizin açmış olduğu konuyu değiştirdiniz?neden-kimden çekindiniz ki?bi de bunu açıklayın o zaman.

kandıracağını düşündü
o unutmuştu zaten o konuyu
sonra arkadaş farkettiği zaman dikkat ettiyseniz uzunca bi süre hiçbişi yazmadı
düşündü nasıl kandırırım diye, sonra bunu uydurdu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…