peki o yazılar annene aiti dıyelım annen oraya 2 kızım ve evlı bır oğlum var dıye yazmıs yanı budurumda sızın ve kız kardesınızın bekar olması gerekıyor degılmı?ve babanızda afrıkada
annenizdemi boşanıyor etiopiadaki babanızdan?
etiopia dan buraya nasıl şiddet uyguluyormuş kiiii
ahahahahahah alemsin yaaaa koptum :ddddd
arkadaşlar kızın üzerine gitmeyin benim en iyi tanıdıgım arkadaşım
tüm anlattıklarında haklı önce annesi kullanıyordu babası iş adamı etiyopyada
sonra bu annesinin evinde oldugu için o kullanıyor bu adresi bak
suizanda bulunuyosunuz bide siz üzmeyin bunlar bugün ona yarın size
ona göre
ona göre
ona göre
öfffff yinemi fake konuu
oysa okurkennn küçük emrah moduna gitmiştimm
hayallerim yıkıldı
Madem hem en iyi tanıdığınız arkadaşınız birincisi arkadaş listenizde yok kendisi
ikincisi hiçbir konusuna yorumda bulunmamışsınız insan en iyi tanıdığı arkadaşını böyle yalnız bırakırmı
Böyle bir anda geldiniz yazdınız gittiniz anlayamadım doğrusu
Konuları pek de itibar görmemiş aslında. Onun için yeni konuyla, şiddet içerikli şeyler yazıp ilgi görmeyi planlamış. Acıdım kendisine.
ona göre
ben neden sizi kekliyim ki ben bu kulübe üye olmadım hiç bi şekilde nic lamadım ablam anneme uğraşmış nick almışlar otururken beraber sonra annem dediki bana kızım cn sıkıntını alır ablan bana aldı sende benim nicten giriver dedi ordada yanlış yazdı belki yanlış okudunuziki kızım evli birde oğlum var demek istemiştir oçünki ablmla biz eltiyiz babamda etiyopyada onlarda ayrılmıyolar öyle yazmışınzartık aslında bunlrla uğraşıcak zmnım yok ama sizi ydınlatmak için yazıyorum nsıl anlamak istersenizde öyle anlayın hem cinsinize kırıcı kelimeler kullanmayın şu sıra herşeye çok takıyorum zaten
ben neden sizi kekliyim ki ben bu kulübe üye olmadım hiç bi şekilde nic lamadım ablam anneme uğraşmış nick almışlar otururken beraber sonra annem dediki bana kızım cn sıkıntını alır ablan bana aldı sende benim nicten giriver dedi ordada yanlış yazdı belki yanlış okudunuziki kızım evli birde oğlum var demek istemiştir oçünki ablmla biz eltiyiz babamda etiyopyada onlarda ayrılmıyolar öyle yazmışınzartık aslında bunlrla uğraşıcak zmnım yok ama sizi ydınlatmak için yazıyorum nsıl anlamak istersenizde öyle anlayın hem cinsinize kırıcı kelimeler kullanmayın şu sıra herşeye çok takıyorum zaten
madem doğrı söylüyorsunuz tamam.ama neden anında annenizin açmış olduğu konuyu değiştirdiniz?neden-kimden çekindiniz ki?bi de bunu açıklayın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?