arkadaşlar ne olur bi akıl verin artık delirmek üzereyim

hasret_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
15
0
36
Diğer
meraba kızlar yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim ve ama artık yazıp içimi bi buraya dökmeye karar verdim
ben 17yaşımda evlendim ablamın kaynıydı ve evlendiğim1senesi iyiyidi ama yine çatırdamalarımız vardı ve ilk çocugum oldu ve kayın validemler isim davasından koymadım kayın pederin ismini diye kavga çıkrdılar eşimle kavgalarımız bşladı ve 1.5sene sonra ailemle aynı sitede oturmaya başladık ve bütün sıkıntılarım ikiye katlandı şiddet hakaret saygısızlık haddi hesabı yoktu ve sesimi çıkarmıyordum kötü olmayalım diye ve bu arada 2.cocuguma hamile oldugumu öğrendim ve hala mutsuzum ve bebek karnım da 7aylık olmuş emzirdiğim için doktorlar o zamana kadar bilemediler hamile oldumu vel hAsılın dogum yaptım eşim ailesinden lafları duyup gelip bana uyguluyordu ve hiç huzurlu günüm geçmiyordu ve biğün kendi ailesi geliyordu bastalar börekler yaptım yemek yerine bugün pasta yermisin dedim oda hayır ben sucuk yapcam dedi ve banada sen karışmazsın dedi ve elindeki bıçagı kalbime doğru itti ve ben dönünce koluma girdi ve karşımda ablam oturuyordu ben ona gittim annem hastaneye götürdü orada hemen polisler zabıt tuttu.
ve iki çocukla baba evine geldim babamın durumu çok iyi ama ben çalışmıyorum ev hanımıyım kendime güvenemediğim için 15gün babamın evinde durduktn sonra geldi senin için gelmedim çocuklar için dedi ve bende çocuklar iöçin gittim ve bundan sonra kötü günlerim başladı artık iki düşman gibi yaşadık ve ailemin yanından taşınmak istiyordu ailesinin dolduruşuna geliyordu ama kendi kız kardeşide annesinin evin deydi hep orqda yatıp kalkıyordu ama kendilerini hiç görmeden beni eleştiriyordu .
ve ev bulamadık armıyorduda bana sen bul kendik çık diyordu ve bu arada ben seni istemiyorum gurursuzsun gitt diyorum duruyorsun hala diyor beni kapıya koyuyor ben hala aptal gibi orda duruyordum çocuklarımın hatrına babasız büyümesinler diye ve bu gitti ailesinin yanına 4ay hi,ç aramadı sormadı ne oldu demedi ben aradıysam ne olcak diye arama beni kendin bul evi taşın dedi ve ev bulduk kaynım la ablamın kocaı yani, ablamla annemle ben bilezik bozdurup taşındım ve aradan 10gün geçti ablamın kocası kaynım hemen getirdi ve özür dilemedi o yokken benim ailem her dedimi ve çocuklarımın istegini yerine getirdi bize onlar baktı ona muhtaçlığımdan degildi ama bi kere daha dedim şans verdim ama anlamadı birleştik beni nikahtanda boşadı dini nikahtan ve bana ben buraya seni denemeye geldim ben sen iyi olmazsan gitcem diyordu ve yine eski hamam eski tasa döndük oradanda uzak diye taşınmak istedi ve eziyet ediyordu ve tmam dedim ve kardeşinin buldugu eve oturduk her günüm öbür günden kötü geçiyordu gitttt seni istemiyorum yeterki boşan benden diyordu ve şimdi ayrı yaşıyoruz ve annemdeyim ne olur bana ruhen yardımcı olun artık hiçç bişey düşenemez oldum bana akıl verin aklım falan çalışmıyor ne yapmalıyım çocuklarım için herşeye katlandım beni suçlamasınlr büyünce diye ne olur ablalarım daha ben 22yaşındayım ama ru henn 60 oldum şimdiden teşekürler yorumlarınız için

Eşiniz sağlıklı bir insan değil. Ve bu evlilik bitmiş. Artık kendinizi toplama zamanı. Geçmişe bakmama zamanı.
Kendinizi toplamak zorundasınız. Çok zor olacaktır ama ecbursunuz. Çünkü annesiniz. Çocuklarınızın mutluluğu için bunu yapmak zorundasınız. Eğer imkanınız varsa bir uzmandan yardım almanız gerekiyor. Terapi ve vereceği ilaçlarla bu süreci daha rahat atlatırsınız

Yaaaa ANLAMIYORUM NE DEMEYE BU KADAR ERKEN EVLENİYORSUNUZ YA HELE HEMEN COCUK YAPMAKTA NEYIN NESI YAA( VALLAHA ACAYIP SINIRLENDIM YA ARKADASIM NEDEN CALISMIYORSUNUZ NEDEN EKONOMIK GUCUNUZ YOK ANLAMIYORUM YA CIDDEN ANLAMIYORUM. ALLAH RIZASI ICIN ADI EVLİLİK OLSUN DIYE EVLENMEYIN YAZIK SIZLERE YAZIK NE YAPACAKSIN BIR IS BULACAKSIN CALISACAKSIN EVINI TUTACAKSIN O KARAKTERSIZ KOCADAN DIREK BOSANIP YENI BIR HAYAT KURACAKSIN COCUKLARINLA AMA O KOCAN OLACAK SAHISLA GORUSMEYECEKSIN AFFETMEYECEKSIN NEDEMEK EVDEN KOVUYOR YA NEDEMEK CUNKU BILIYOR CARESIZ OLDUGUNU ONA MECBUR OLDUGUNU DUSUNUYOR AKLINI BASINA AL HEMEN KENDINE GEL BIR IS BUL VE KENDI EVININ HANIMI COCUKLARININ ANASI OL BOSVER SANA YAR OLMAYAN KOCAYI NE YAPACAKSIN SALLA GITSIN (((( ACAYİP KOTU OLDUM YA BU NEEEEEE:84::84::84:

yazıyı sonuna kadar okumadım ama kafama şu takıldı
madem evliliğiniz çatırdıyor, neden hamile kalıyorsunuz?
hadi kaldınız, ikincisini niye yapıyorsunuz?
çok mu zor korunmak?
yazık değil mi o çocuklara?

güzelim daha çoook gençsin.allah'a yalvar ne dilersen ondan dile.Bizim için hayırlı olanı o bilir.Bizinsana değil ona kulluk yapmak için bu dünyayya geldik.

sanırım konu sahibesi için o kocaya katlanmak çalışmaktan daha kolay
eşi bitirmeseydi bu evliliği kendisi hala katlanacaktı ona

hani yaşın geçseydi hadi derdim ama daha 22 yaşındasın ya
en verimli çağındasın
s...... et o adamı, gerçi beraber değilsiniz ama boşver onu düşünme sen kendi hayatına baksana
taşı sıksan suyunu çıkarırsın

P.S.

bakma bende sinirlendimm :84:

Son düzenleme:
ne diyelim arkdasım olan olmus bu saatten sonra esıne dönsen ne olcak belkı daha da kotu olcak ve 3. cocuguda mı yapmak ıstıyorsun o adamdan hem cocukların hergun senın siddete maruz kaldıgını gorerek mı buyuyecek o daha kotu olmazmı babanın durumuda ıyıymıs yuk olmak ıstemem dersen de calısırsın cocuklarının egıtımı ıcın para bırıktırırsın o kocadan sana hayır gelmez zaten ıstemıyorum dıyormus daha ne desın adam gencsın yolun basındasın kendıne yazık etme derım allah yardımcın olsun.

canm cok üzüldüm şimdi ayaka dimdik durma zamanı cocuklarınza annelik-babalık yapacaksız bu evlilik bastan bitmş sizin yaş küçüklügünzden olsa gerek sürekli ezmiş..siz elinizden geleni yapmısınz olmamıs bence artık bırakıp kapatın o sayfayı yeni bi hayat bekliyo sizi ailenz size destekçiyse ne mutlu daha kolay yenersinzzorlukları allah o beyfendiyede hidayet nasip eylesin..

Ne yapacağın belli aslında.
Bir an evvel bu adamın defterini kapatıp,kendine yeni bir yol çizeceksin.

Daha çok ama çok gençsin.Senin yaşıtlarının çoğu bekar,hatta bir kısmı öğrenci.
Hayata yeniden başlamak için asla geç değil.

Boşanma işini zaman geçirmeden hallet,alabiliyorsan mutlaka nafaka almaya çalış.
Kendine bir iş bulup hayatına emin adımlarla devam et.

Evlatların büyüdüklerinde seni anlayacaklardır.

bende yenı evlı olmama ragmen sırf kendıme guvendıgım ıcın ayaklarımın ustune durabıldıgım ıcın Allah güç verdıgı saglıgımı elımden almadıgı surece cocuguma hem maddı hem manevı yetebılıcegımı dusundugum ıcın hamıle kaldım

18 yasında evlılıgı düşününceye kadar keske kendı ayaklarınız uzerınde durmayı basarabılseydınız önce aılenız yanında hıc bır sıkıntınız olmadan

akıl var mantık var ya
ben bu ufak yaşın altında saklananlara çok sinirleniyorum
bebek muamelesi yapılıyor resmen
evlenmeyi bilmişse sonuçlarınada katlanmalı
çocuk yapılırsa o sorumluluğu almalı

ha, herkes hata yapabilir doğru, evlendiği insanı yanlış tanımış olabilir o ayrı ama dim dik ayakta kalmayı bilmelisin, şimdi 22 yaşındasın sen, çalışamıyorum diyorsun, babamın evinde kalamıyorum diyorsun, çocuklarım için katlanıyorum diyosun ( ki peşpeşe çocukları yapmayı bilmişsin, korunmayı bilmesende) bunlar klişe ya
:84:

uyan yaa uyann :84:

Ailen arkadansaysa bence hiç katlanma o adama ve ayrıl biran önce... Çocuklar için bile insan kendine bu kadar hakaret ettirirmi bu kadar şiddete boyun eğermi?? Önce sen kendine değer vericeksin ki başkasıda sana değer versin sen kendini hiçe saymışsın başkası sayarmı seni??? çocuk var diyede bu kadar kendini niye ezidrdin git ailenin yanına bul bir iş çalış ya daha gençsin her şekilde iş bulursun hayatını zindan etmeye değermi?

ama ''babamın durumu çok iyi ama ben çalışmıyorum ev hanımıyım kendime güvenemediğim için '' diyor

Bir konunuzu daha gördüm. Keşke ordan devam etseydiniz.
Diğer konunuzu da okuyunca sizin biraz sakince düşünmeye ihtiyacınız olduğunuzu farkettim

canım benim genç yaşında ağır şeyler yaşamışsın bence bu evlilik bitmiş daha fazla zorlamanın bi anlamı yok yapacağın tek şey bi iş bulup ayaklarının üstünde durup çocuklarının geçimini sağlamak neden 2 çocuk yaptın neden çalışmadın gibi sorularla senin canını sıkmanın bi anlamı yok olan olmuş zaten bu saatten sonra güçlü olmalısın ailende arkanda anladığım kadarıyla bununda kıymetini bil bırak gitsin kocan ailesinin yanına arama sorma aşkın gitsin gururun kalsın

ebru hangi konu o ? bende okuycam

Son düzenleme:

tabiki bundan sonrakiler önemli, olan olmuş artık
ama içimden bir ses kocasının barışmak isterse barışacağını söylüyor..

annemde babama düzelir diye hep şans verdi..... sonuç. 24 yılı harap oldu....

daha yaşın 22... iş bulursun çalışırsın... ailene durumu olduğu gibi anlat.. sana sahip çıkmak zorundalar.. annen cocuklara bakar sen çalışırsın

hiç değilse çocukların sağlıklı bi ortamda büyür.. o babanın yanında çocukların hiç bi geleceği olamaz..

Kesinlikle katılıyorum bu devirde hala ekonomik gucunu elde edememis ayaklari ustunde duramamıs ınsanlar şakkıdan evlenıyor acelen ne ? neye kıme yetısmeye calısıyorsun hayır onuda gec hıc mı bır aıle buyugunuz yapma etme kızım bu yasta evlenılmez demıyo onada sasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…