silinmiş ama :44:
aman fikir verme, şimdi yeni yalanlar uydurur
ben dediklerimi geri almıyorum
Silmemiş. Değiştirmiş. Düzenleme saatine bakın.
K.K 'ya hikaye yazma bazı sapık insanlar için '' Terapi '' yerine geçiyor galiba ..
Konuları cok okununca kendilerini iyi hissediyorlar)
ya siz nediyorsunuz yaaa daha önceden bu formu annem kullanıyordu benim derdim başımdan aşkın siz ne demeye yargılıyorsunuz ben sizi kekliyorsam yazma kardeşim yorumunu heee ben çok mutluyumda burda sana vakit harcıyom isteyen istemedine inanmaz sizin gibile yüzünden burdan nefret ediyorum ama allaha şükür allahtan korkan arkadaşlarım varkii düzgünce yazıyorlar bak bakımm kaç ay önce açılmış o konuuu ve annemin nickini kullanıyorum öffff allahım yaa bunlarla ugraşıyorum bide
ya siz nediyorsunuz yaaa daha önceden bu formu annem kullanıyordu benim derdim başımdan aşkın siz ne demeye yargılıyorsunuz ben sizi kekliyorsam yazma kardeşim yorumunu heee ben çok mutluyumda burda sana vakit harcıyom isteyen istemedine inanmaz sizin gibile yüzünden burdan nefret ediyorum ama allaha şükür allahtan korkan arkadaşlarım varkii düzgünce yazıyorlar bak bakımm kaç ay önce açılmış o konuuu ve annemin nickini kullanıyorum öffff allahım yaa bunlarla ugraşıyorum bide
yuk, kocası etiopia daymış
yuk, kocası etiopia daymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?