arkadaşlar ne olur bi akıl verin artık delirmek üzereyim

bır dakıka hasret geyık bölümündekı yazını neden bı anda sılme geregı duydun orda 2 dk ka once 2 kızın ve 1 evlı oğlun oldugu yazıyordu ve 2 dk sonra herseyı sılıp supurmus

K.K 'ya hikaye yazma bazı sapık insanlar için '' Terapi '' yerine geçiyor galiba ..
Konuları cok okununca kendilerini iyi hissediyorlar )

eğlenmek istiyorsanız keşke geyik topiğine gitseydiniz.
burda bir dünya insan sizin derdiniz var zannedip üzülüyor,derdinize derman olmaya çalışıyor.yazık...
eğlendiniz mi?egolarınızı tatmin ettiniz mi bari?

ya siz nediyorsunuz yaaa daha önceden bu formu annem kullanıyordu benim derdim başımdan aşkın siz ne demeye yargılıyorsunuz ben sizi kekliyorsam yazma kardeşim yorumunu heee ben çok mutluyumda burda sana vakit harcıyom isteyen istemedine inanmaz sizin gibile yüzünden burdan nefret ediyorum ama allaha şükür allahtan korkan arkadaşlarım varkii düzgünce yazıyorlar bak bakımm kaç ay önce açılmış o konuuu ve annemin nickini kullanıyorum öffff allahım yaa bunlarla ugraşıyorum bide

K.K 'ya hikaye yazma bazı sapık insanlar için '' Terapi '' yerine geçiyor galiba ..
Konuları cok okununca kendilerini iyi hissediyorlar )

Konuları pek de itibar görmemiş aslında. Onun için yeni konuyla, şiddet içerikli şeyler yazıp ilgi görmeyi planlamış. Acıdım kendisine.

ya güzelim böyle bir hayata 2 çocuk yazık değilmi hem çocuklara hem sana senin yaşındakiler üniversitelerde okuyor hayatlarını yaşıyor.neden korunmuyorsun bu kadarmı zor.bak ailende arkanda sen şimdi bütün bu yaşadıklarına bir çizgi çek ve hayata yeniden başla zor ama imkansız değil zorluğuda 2 tane evladının olması onları annene emanet et ve hemen iş bul kendine ne olursa olsun önce ayaklarının üstünde dur.kararlı ve güçlü olursan herşeyin üstesinden gelirsin.bir an önce topla kendini

Bunu bilmek zorunda mıydık. Ne kadar agresifsiniz siz böyle.
Eğer öyleyse bile doğru üslubunuza dikkat edin önce.
Hem hatalısınız hem de saldırıyorsunuz

madem annenizin hesabını kullanıyorsunuz eşinizin etiyopyada olduğu ortaya atılınca ilgili konuyu neden silme gereği duydunuz ki?direk açıklayabilirdiniz?

bak bak once akıl iste sonrada ne demeye yargılıyorsunuz dıyor arkadas cok mu zor bu sıteye ınsan gıbı uye olmak hı nerden bılecek ınsanlar senın annenın kullandıgını hı aman yaaaa neyse sen buna cozum buldugun gıbı hayatının akısınada bır cozum bulursun elbet degılmı hadı sana kolay gelsın..:82::82:

peki o yazılar annene aiti dıyelım annen oraya 2 kızım ve evlı bır oğlum var dıye yazmıs yanı budurumda sızın ve kız kardesınızın bekar olması gerekıyor degılmı?ve babanızda afrıkada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…