Arkadaşlar ne olur yardım edin...

ne konuda yardım bekliyorsun

sevgilinle seviştin ayrıldın-ayrılacaksın böyle ithamlara maruz kalmamak mı istiyorsun

veya maruz kaldın da bu çığlık o yüzden mi

ben bunu anladım

budur yaa.banada öle geldi..:lepi:
ne istiyorsun,sevişelm onla bunla sonra ailemiz,eşimz,kızmz bunu anlyşla karşılasın ölemi.? hayal ettiğin dünya bumu ?
sevişince herşey hallocakmı eşim bni aldatmıcakmı,sözlüm terketmicekmi,kocam beni dövmicekmi,babam öldürmicekmi..............

VE BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMUCAKSA,DAYAK YEMİCEM,ÖLMİCEM,AYRILMICAM,TERKEDİLMİCEMSE
BUNLARIN HEPSİ SIRF --SEVİŞTİĞİM DOYUMA ULAŞTGM İÇİN Mİ --

cinselliğin erkeklere özgür kadınlara yasak gibi gösterilen bir toplumda yaşıyoruz evet.
ama doğru olan erkekler yapıyorsa bizde yaparız demek değildir.lmaz:
Allahın bize yasak kıldığı şeylerin içerisinde ''ZİNA'' da vardır.yani, bizim toplumumuzun normal gördüğü '' erkektir yapar dediği'' şey onlarada ''ZİNA'' yani günahtır...
asıl önemli olan ''kadınlarda cinselliklerini rahatça yaşasın,sevgilileriyle birlikte olabilsin,bu normal karşılansın'' ı normal görmek değil,kendi dinimizi,örfümüzü,adetimizi kaybetmeden daha aklaklı,erkeğin ve erkeğe normal gören toplumun bu düşüncesini doğru bir şekilde düzeltmektir!!
yurt dışında hristiyan dinini tercih etmiş toplumlarda kadınların cinselliği erkekler kadar rahat görülüyorda ne oluyor? mutlular mı? aile kavramları bizimkiler kadar güçlü mü? eşlerine daha mı saygılılar? kadınlara daha çok mu değer veriyorlar?
bizim batılılaşma diye adlandırdığımız buna benzer bir çok şeyle uğraşırken onlar,ahlak kavramlarını korumaya çalışıyorlar...
amacım dini ayrım yapmak değil.yoksa onların inançlarında da zina vardır.onların son durumu bizim ileride olma ihtimalimizin yüksek olduğu bir örnektir!
!!!! kadınların bu konularda aşağılanmasının çözümü,cinselliği rahatlıkla yaşıyor olabilmesinden,bu tür dayatmalarından kurtulmalarından geçmiyor!!!

Arkadaşım herkes kendini tutsun banlanmasın,korkuyorsa banlanmaktan dikkat eder,
korkmuyorsada fanatik azalmış olur fenamı:))
şu ''bence amacı tartışma yaratmaktı ''cümlesinide anlayamıyorum,tartışma güzel bir şey bence..neden kötülüyoruzki..

hahh, tam olarak ben de bundan bahsediyorum...

Konu sahibi burada ne demek istediğini açıklamalı bence...
bende beğenmedim bu uslubu

gayet açık
evlenmeden önce kendi özgür iradesiyse cinselliği yaşamayan kadınlara cahil
evlendiği eşlerinede abaza diyecek kadar ukalalaşıyo terbiyesizlikten başka bişey değil

ve bu sözünden dolayı hepsinin de tepkisini alıyo sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

bak şimdi de sen bana karşı bir ön yargıda bulunuyorsun, ben tartışma derken kavga anlamında söyledim

ben bunu başından sezdim ve bildirimde bulundum diye
önceki konuda tepki aldım
şimdi bi çok kişi böyle düşünüyo

allah allah herkez istedigini yasamakta serbest
neyin ahkami kesiliyorki burda
bakire olup kocasini bekleyeninde... sevgilisiylye birlikte olaninda
kendi tercihi her türlü kimseyi yadirgamak yada assaglamak kimsenin haddine degilll

Bir kadın evlendiği zaman yeterince doyuma ulasabılıyor zaten..

Bir de su var bakire bir kadın doyum ihtiyacı hissetmez canı elbet ister fakat daha önce yasamadıgı için yapmak zorunda hissetmez kendini..

Ne cürretle bunları söyledı anlamıs degilim kadın olarak utandım resmen. :umursamaz:

peki hemen tartışalm. şimdi cnm kafamda bi soru oldu bu yazıyı okuyunca.
demiş ya konu sahbi,babaları dövüyor,eşleri aldatıyor,sözlüleri terkediyor vs vs vs...

Buldgu çözümü bir söler misn bana tanımlar msın .??

burda yardım edilicek ne var onu anlamadım
napalım şimdi bütün bakire kadınları erkekler yapıyo diye biriyle olmaya ikna mı edelim
bumu yardım ?
yada evlenmeden önce başkasıyla birlikte olan adama ahlak dersi mi verelim
Allah sana yardım etsin bence hayatımda bu kadar saçma bi fikir daha duymadım
kızlık zarıymışta oymuşta buymuşta
napalım arkadaşım evlenmeden önce bizi ilk isteyenle birlikte mi olalım bu mudur yani
ya ne dediğini bilmiyosun yada dengesizsin

Kesinlikle bir ön yargım yok,tarışmayı kavga anlayanlar bırakın banlansınlar,onlar için üzülemiyeceğim :)

iyide burda senin kast gibi tartışılmıyor ki, kavga ediliyor ama dediğin gibi hakaret eden banlasın tabii kikaydirigubbakcemile5

Keşke bu konu şöyle uygun bir başlıkla ve içerikle açılsaymışta fikir alışverişinde bulunsaymışız.
Ama öyle değil malesef.
Hangi konuda nasıl yardımcı olacakmışız, sanki kendi sıkıntısı varmış gibi bir başlık
ve küçümseyici bir içerik.
Konu da, başlığıda halbuki içeriğine hizmet etmiyor.
Başka amaçlarla açılmış gibi.

Sizin görüşünüzü anlamıştım :))ben konu sahibinin görüşünü merak ettim.

Saldırıya uğradığı için fırsat verilmedi diye düşünüyorum.

allah allah herkez istedigini yasamakta serbest
neyin ahkami kesiliyorki burda
bakire olup kocasini bekleyeninde... sevgilisiylye birlikte olaninda
kendi tercihi her türlü kimseyi yadirgamak yada assaglamak kimsenin haddine degilll
herkes istediğini yaşamakta tabikide özgür buna kimse bir şey diyemez ama konu sahibinin uslubu insanları çileden çıkartıyor yoksa bize ne kimle isterse onla ne yaparsa yapsın diğer konularda da insanları aşağılama gibi bir huyu var nedense her koyun kendi bacağından asılır değilmi?

Yukardaki cümleden ne anladığınızı sorabilirmiyim,cidden merak ediyorum.
kadın hakkını zara, kıyafete indirgemenin yanlış olduğunu söylüyor ki ben de buna katılıyorum ama daha sonra kendisi kadının gerekli değeri görmemesini cinselliği doya doya yaşayamayan zihniyete dayandırıyor, Allah aşkına ne alakası var, istediğimiz gibi cinsellik yaşayınca özgür olup, toplumda yücelcek miyiz yani, dier konuda eşşek kadar olup cinsellikten anlamayan cahil kadınları itici buluyorum dedi kendisi bide, cevap hakkı doğdu bize de sanırım...

çözümü yokki arkadaşım. sayıyo sayıyo sonunuda sevişmeyi övüp bakire olmayı tercih edenlere hakaretle bitiriyo. ve bunuda modernlik ve eğitimli olmakla bağdaştırıyo. şimdi bunun nesi savunulacak ki? söyledim yine söylüyorum. isteyen tercihiyle kendini eşine saklar isteyende ortaya saçar. biz yapana niye yaptın demiyoruz. yapmayanında tercihine karışmayın diyoruz. ama anlayan kim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…