Allah aşkına kızlık zarı denince neyden bahsedilmiş oluyor?Herkes anlamak istediği gibi anlıyor işte..
Bakirelikten bahsediliyormu burada ?
ne konuda yardım bekliyorsun
sevgilinle seviştin ayrıldın-ayrılacaksın böyle ithamlara maruz kalmamak mı istiyorsun
veya maruz kaldın da bu çığlık o yüzden mi
ben bunu anladım
bence tam tersi, özünde söylemek istediği şeyler mantıklı olabilir ama uslubu ilk mesajdan itibaren o kadar sert ve kışkırtıcı ki, benzer düşünenleri bile iğreti etti
ben özellikle bunu yaptığını düşünüyorum çünkü kk da karşıt fikirde olan "bazı" arkadaşlarımız bu konularda oldukça fanatik, bunuda gayet iyi biliyor bence
bence amacı tartışma yaratmaktı ve başardı, şimdi de bi sürü üye hakaret ettiği için banlanacak
hahh, tam olarak ben de bundan bahsediyorum...cinselliğin erkeklere özgür kadınlara yasak gibi gösterilen bir toplumda yaşıyoruz evet.
ama doğru olan erkekler yapıyorsa bizde yaparız demek değildir.lmaz:
Allahın bize yasak kıldığı şeylerin içerisinde ''ZİNA'' da vardır.yani, bizim toplumumuzun normal gördüğü '' erkektir yapar dediği'' şey onlarada ''ZİNA'' yani günahtır...
asıl önemli olan ''kadınlarda cinselliklerini rahatça yaşasın,sevgilileriyle birlikte olabilsin,bu normal karşılansın'' ı normal görmek değil,kendi dinimizi,örfümüzü,adetimizi kaybetmeden daha aklaklı,erkeğin ve erkeğe normal gören toplumun bu düşüncesini doğru bir şekilde düzeltmektir!!
yurt dışında hristiyan dinini tercih etmiş toplumlarda kadınların cinselliği erkekler kadar rahat görülüyorda ne oluyor? mutlular mı? aile kavramları bizimkiler kadar güçlü mü? eşlerine daha mı saygılılar? kadınlara daha çok mu değer veriyorlar?
bizim batılılaşma diye adlandırdığımız buna benzer bir çok şeyle uğraşırken onlar,ahlak kavramlarını korumaya çalışıyorlar...
amacım dini ayrım yapmak değil.yoksa onların inançlarında da zina vardır.onların son durumu bizim ileride olma ihtimalimizin yüksek olduğu bir örnektir!
!!!! kadınların bu konularda aşağılanmasının çözümü,cinselliği rahatlıkla yaşıyor olabilmesinden,bu tür dayatmalarından kurtulmalarından geçmiyor!!!
Konu sahibi burada ne demek istediğini açıklamalı bence...
bende beğenmedim bu uslubu
Arkadaşım herkes kendini tutsun banlanmasın,korkuyorsa banlanmaktan dikkat eder,
korkmuyorsada fanatik azalmış olur fenamı:))
şu bence amacı tartışma yaratmaktı cümlesinide anlayamıyorum,tartışma güzel bir şey bence..neden kötülüyoruzki..
bence tam tersi, özünde söylemek istediği şeyler mantıklı olabilir ama uslubu ilk mesajdan itibaren o kadar sert ve kışkırtıcı ki, benzer düşünenleri bile iğreti etti
ben özellikle bunu yaptığını düşünüyorum çünkü kk da karşıt fikirde olan "bazı" arkadaşlarımız bu konularda oldukça fanatik, bunuda gayet iyi biliyor bence
bence amacı tartışma yaratmaktı ve başardı, şimdi de bi sürü üye hakaret ettiği için banlanacak
Allah aşkına kızlık zarı denince neyden bahsedilmiş oluyor?
Hakkı "kızlık zarına", "çarşafa", "kola, baldıra, bacağa" indirgeyen zihniyetten bıktım.
Kesinlikle bir ön yargım yok,tarışmayı kavga anlayanlar bırakın banlansınlar,onlar için üzülemiyeceğim :)bak şimdi de sen bana karşı bir ön yargıda bulunuyorsun, ben tartışma derken kavga anlamında söyledim
gayet açık
evlenmeden önce kendi özgür iradesiyse cinselliği yaşamayan kadınlara cahil
evlendiği eşlerinede abaza diyecek kadar ukalalaşıyoterbiyesizlikten başka bişey değil
bi çok abaza var desenize
ve bu sözünden dolayı hepsinin de tepkisini alıyo sengözlerimebaksanab
Arkadaşım herkes kendini tutsun banlanmasın,korkuyorsa banlanmaktan dikkat eder,
korkmuyorsada fanatik azalmış olur fenamı:))
şu ''bence amacı tartışma yaratmaktı ''cümlesinide anlayamıyorum,tartışma güzel bir şey bence..neden kötülüyoruzki..
Kesinlikle bir ön yargım yok,tarışmayı kavga anlayanlar bırakın banlansınlar,onlar için üzülemiyeceğim :)
gayet açık
evlenmeden önce kendi özgür iradesiyse cinselliği yaşamayan kadınlara cahil
evlendiği eşlerinede abaza diyecek kadar ukalalaşıyoterbiyesizlikten başka bişey değil
ve bu sözünden dolayı hepsinin de tepkisini alıyo sengözlerimebaksanab
peki hemen tartışalm. şimdi cnm kafamda bi soru oldu bu yazıyı okuyunca.
demiş ya konu sahbi,babaları dövüyor,eşleri aldatıyor,sözlüleri terkediyor vs vs vs...
Buldgu çözümü bir söler misn bana tanımlar msın .??
herkes istediğini yaşamakta tabikide özgür buna kimse bir şey diyemez ama konu sahibinin uslubu insanları çileden çıkartıyor yoksa bize ne kimle isterse onla ne yaparsa yapsın diğer konularda da insanları aşağılama gibi bir huyu var nedense her koyun kendi bacağından asılır değilmi?allah allah herkez istedigini yasamakta serbest
neyin ahkami kesiliyorki burda
bakire olup kocasini bekleyeninde... sevgilisiylye birlikte olaninda
kendi tercihi her türlü kimseyi yadirgamak yada assaglamak kimsenin haddine degilll
kadın hakkını zara, kıyafete indirgemenin yanlış olduğunu söylüyor ki ben de buna katılıyorum ama daha sonra kendisi kadının gerekli değeri görmemesini cinselliği doya doya yaşayamayan zihniyete dayandırıyor, Allah aşkına ne alakası var, istediğimiz gibi cinsellik yaşayınca özgür olup, toplumda yücelcek miyiz yani, dier konuda eşşek kadar olup cinsellikten anlamayan cahil kadınları itici buluyorum dedi kendisi bide, cevap hakkı doğdu bize de sanırım...Yukardaki cümleden ne anladığınızı sorabilirmiyim,cidden merak ediyorum.
peki hemen tartışalm. şimdi cnm kafamda bi soru oldu bu yazıyı okuyunca.
demiş ya konu sahbi,babaları dövüyor,eşleri aldatıyor,sözlüleri terkediyor vs vs vs...
Buldgu çözümü bir söler misn bana tanımlar msın .??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?