- 16 Haziran 2011
- 16.267
- 71.279
- 798
- Konu Sahibi karakutu94
-
Kargoyla para, ziynet eşyası, değerli taş vb gönderimi yasak. Kaybolması halinde de kargoya ne olarak beyan edildiyse sadece beyan edilen eşya bedeli tazmin edilebilir.Ya gönder gitsin kargoyla, gönderildiğine dair belgenin fotosunu hem nişanlına hem de ailesine at gerisi artık onların sorumluluğu.
40 gündür ortada yoksun istemiyorsan gelme ben yollayayım dedim. maaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş ne konuşması dedim 45 gün oldu dedi. selametle dedi kapattımBen ayrıldığım gün annesine gelip alın ben uğraşmam altınlar burda kalır yoksa dedim hemen geldiler benim aldığım şeyleri de getirdiler değiş tokuş yaptık bitti gitti.
Barışacaksınız herhalde hakkınızda hayırlısı40 gündür ortada yoksun istemiyorsan gelme ben yollayayım dedim. maaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş ne konuşması dedim 45 gün oldu dedi. selametle dedi kapattım
Ya neyse ne güvendiğin bir aile büyüğü dayi amca vs götürsün işte. Ya da annen arasın anasını. Niye bu kadar diretiyorsun ki o gelip alsa ne olacak gönder kurtul bir an önce. Senin de hiç ayrılasin yok gibi duruyor kusura bakma dayok hayır ümitten değil. neden sessizlik. gelip onun alması gerekmezmiydi. yani herşeyi berbat eden oydu.
Zor bir durum ama belki de sizin için çok iyi olacak her şey..aydınlanmayı ben yaşadım.
Iyi gelsin de konusun onu bekliyorsun zaten amannn bari konu açıp durmasaniz barisacaksin işte belli. Paspas oluyosunuz şu adamların ayağında başka da bir şey yazmicam akşam akşam40 gündür ortada yoksun istemiyorsan gelme ben yollayayım dedim. maaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş ne konuşması dedim 45 gün oldu dedi. selametle dedi kapattım
ben barışmak istemiyorum çünkü onun da dediği gibi 45 gün oldu ve hiç çabalamadı. başkası için belki basit bi mesele ama benim için değildi. çünkü iş arkadaşım dediği kız için bana nişanlısına sanane yobazmısın diyip suratıma kapatmıştı. bende o öfkeyle saydırmıştım ona. fakat ne olursa olsun sevseydi beni diğer gün hayatım özür dilerim yanlış anladın flaan derdi. o ise, sildim o kızı senin gibi yobaz değilim demişti.. ve günlerce aramadı. ben aradığım zaman , kes kısa kes uzatma faln demişti. haftalarca aramadı. vatsaptan engelliyim.. ve en son sen özür dile demişti. neden ? küfür ettim diye. olayın çıkma sebebi kendi umursmazlığı ve sanane demesiyken.. şimdi kalkmış gelicem gelicem, gelemedi bi türlü.Barışacaksınız herhalde hakkınızda hayırlısı
Kaç para altın bozdueum bı tatile gidinönceki konumdan hatırlarsınız belki. nişanlıma güvenim kırılmıştı. düne kadar takip etmediği bi kızı, takipte gördüğüm için hesap sormuştum. çünkü, o kızla aylar once iş için mesajlaşması olmuştu. bunu görmüştüm. ama o zaman anlayış göstermiştim. güveniyodum çünkü. fakat aylar sonra, o kızı takip etmeye başladığını görünce, kafam karıştı hesap sordum. çünkü kız artık onların yanında çalışmıyor. çıkmış gitmiş. niye şimdi takibe aldığını anlamamıştım. oda sağolsun, sanane iş arkadaşım yobazmısın falan diyip terslemişti. günlerce aramadı sormadı falan filan... 40 gün oldu. şimdi beni bırakan oydu. yani 40 gündür çabası yok bişeyi yok. bende gelip alır takıları diye düşündüm. ama bu da yok. ailemden kimse götürmez herkes kızgın ona. kargoyada veremem. emanet sonuçta. ses seda yok ailesinden de. annesi hala vatsap durumlarıma bakar. kadını engelleyemiyorum onun suçu yok sonuçta. arkadaşlar nereye kadar sürücek bu? ben bilerek böyle yaptığını düşünmeye başladım. sanki araya zaman koyarak alıştırmaya çalışıyo gibi. sizce ?
evet bunu bende düşündüm. ailesi hep öyleydi biliomusunuz? onca kavga ettik çocukla bazen haklıydım bazen haksız ama onlar hiç aramazdı bizi. hadi annemi babamı aramalarını geçtim, beni aramazlardı. kaynanam normalde bile nasılsın diye aramazdı. ben kavga da etsem arayan taraf olurdum. haksızsam hele özür dilerdim adam tirip atardı açmazdı ona ulaşamıyorum diye annesini arardım... ben çok uğraşırdım. ama o hiç uğraşmadı. küfür ettim evet çünkü çok ağrıma gitti.Zor bir durum ama belki de sizin için çok iyi olacak her şey..
Ayrıca ailesi de garip değil mi? Gençler fevri davranabilir. Sizi ve ailenizi arayıp işin aslını öğrenebilirlerdi daha yapıcı yaklaşıp sizi barıştırabilirlerdi.
O zaman bırakın giden gitsin. Sizin için doğru bir aile değil. Aile böyleyse Oğullarından da bir şey beklemeyin.evet bunu bende düşündüm. ailesi hep öyleydi biliomusunuz? onca kavga ettik çocukla bazen haklıydım bazen haksız ama onlar hiç aramazdı bizi. hadi annemi babamı aramalarını geçtim, beni aramazlardı. kaynanam normalde bile nasılsın diye aramazdı. ben kavga da etsem arayan taraf olurdum. haksızsam hele özür dilerdim adam tirip atardı açmazdı ona ulaşamıyorum diye annesini arardım... ben çok uğraşırdım. ama o hiç uğraşmadı. küfür ettim evet çünkü çok ağrıma gitti.
Bana 2 sene önce nişanlım bizim aldıklarımızı öyle göndermişti, hatta kendi aldıklarını da kargoyla göndermemi istemişti, hiç de sorun olmadı. Şehir dışındaymış nişanlısı, kimseden de ses çıkmıyor, nişanlısını aramış geleceğim demiş ama ne yaptığı belli olmayan bir adam. Ne yapsınlar yani ailesi mi ayağına kadar götürsün?Kargoyla para, ziynet eşyası, değerli taş vb gönderimi yasak. Kaybolması halinde de kargoya ne olarak beyan edildiyse sadece beyan edilen eşya bedeli tazmin edilebilir.
Konu sahibini ve okuyanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Kargo gönderi fotosu vb paylaşınca sorumluluk karşı tarafa geçmez. Doğru düzgün bir şekilde insanlara takıları götürülüp iade edilebilir. Ortada kavga yok, dövüş yok.
naparlarsa yapsınlar.ailemde istemiyo artık. sormuyolar bile. çünkü onun nasıl egolu biri olduğunu ve sürekli benim arayıp çabaladığımı biliyolardı. ailem bile bugün iş arkadaşım dediği kız için sanane diyen suratına kapatan evleniince ne yapmaz dedi.O zaman bırakın giden gitsin. Sizin için doğru bir aile değil. Aile böyleyse Oğullarından da bir şey beklemeyin.
Belli ki Bedavadan gelecek bir gelin istiyorlar. Gelen de emin olun onlara kök söktüren cinsten olacak.
Ne olursa olsun daha evlenmeden bu kadar kavga ettiğiniz bir insanla lütfen evlenmeyin. Doğması muhtemel çocuklara yazık etmeyin, sonra siz kavgasınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz biz çocuklara üzülüyoruz. Sizi 45 gün arayıp sormayan bir adamın da size sevgisi yoktur zaten. Bizim yakın bir akrabamız biriyle nişanlanmıştı, sonra ayrılmışlar ama kimseye söylemediler. Sonra çocuk başkasıyla evlenirken sanki hiç nişanı bozulmamış gibi millete bu kız ilk nişanlısı dediler, belki sizinkiler de bir dümen çeviriyor olabilirler.evet bunu bende düşündüm. ailesi hep öyleydi biliomusunuz? onca kavga ettik çocukla bazen haklıydım bazen haksız ama onlar hiç aramazdı bizi. hadi annemi babamı aramalarını geçtim, beni aramazlardı. kaynanam normalde bile nasılsın diye aramazdı. ben kavga da etsem arayan taraf olurdum. haksızsam hele özür dilerdim adam tirip atardı açmazdı ona ulaşamıyorum diye annesini arardım... ben çok uğraşırdım. ama o hiç uğraşmadı. küfür ettim evet çünkü çok ağrıma gitti.
Evet, gerekirse orta noktada buluşulur veya gidilip, teslim edilir. Karşı taraf bu takıları takarken kargo ile göndermedi değil mi ?Bana 2 sene önce nişanlım bizim aldıklarımızı öyle göndermişti, hatta kendi aldıklarını da kargoyla göndermemi istemişti, hiç de sorun olmadı. Şehir dışındaymış nişanlısı, kimseden de ses çıkmıyor, nişanlısını aramış geleceğim demiş ama ne yaptığı belli olmayan bir adam. Ne yapsınlar yani ailesi mi ayağına kadar götürsün?
ben seviyodum ben istemedim ayrılmayı. buna rağmen aşmaya çalışıyorumYa neyse ne güvendiğin bir aile büyüğü dayi amca vs götürsün işte. Ya da annen arasın anasını. Niye bu kadar diretiyorsun ki o gelip alsa ne olacak gönder kurtul bir an önce. Senin de hiç ayrılasin yok gibi duruyor kusura bakma da
Sessizlik nedenmis de niye gelip almamış da, bunların önemi kaldı mı? Bitti işte kurtuldun
Üstelik gelip konuşacağım diyor ama, bir şeyleri düzeltmek isteyen adam çoktan konuşurdu. Bence ya gelmeyecek ya da gelse bile konuşup saygısızlık edecek daha önceki süreçlerde de bir dolu saygısızlık etmiş ailesine. Muhatap olmadan iade etmek en iyisi.Ya neyse ne güvendiğin bir aile büyüğü dayi amca vs götürsün işte. Ya da annen arasın anasını. Niye bu kadar diretiyorsun ki o gelip alsa ne olacak gönder kurtul bir an önce. Senin de hiç ayrılasin yok gibi duruyor kusura bakma da
Sessizlik nedenmis de niye gelip almamış da, bunların önemi kaldı mı? Bitti işte kurtuldun
gelicekmiş.Evet, gerekirse orta noktada buluşulur veya gidilip, teslim edilir. Karşı taraf bu takıları takarken kargo ile göndermedi değil mi ?
Adam aranıyor nesini seviyorsun bacım?ben seviyodum ben istemedim ayrılmayı. buna rağmen aşmaya çalışıyorum
Canım sana şimdiden bile kıymet vermiyor sakın barışma.ben barışmak istemiyorum çünkü onun da dediği gibi 45 gün oldu ve hiç çabalamadı. başkası için belki basit bi mesele ama benim için değildi. çünkü iş arkadaşım dediği kız için bana nişanlısına sanane yobazmısın diyip suratıma kapatmıştı. bende o öfkeyle saydırmıştım ona. fakat ne olursa olsun sevseydi beni diğer gün hayatım özür dilerim yanlış anladın flaan derdi. o ise, sildim o kızı senin gibi yobaz değilim demişti.. ve günlerce aramadı. ben aradığım zaman , kes kısa kes uzatma faln demişti. haftalarca aramadı. vatsaptan engelliyim.. ve en son sen özür dile demişti. neden ? küfür ettim diye. olayın çıkma sebebi kendi umursmazlığı ve sanane demesiyken.. şimdi kalkmış gelicem gelicem, gelemedi bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?