Arkadaşlar nişan bozulunca takıları hangi taraf yollar?yada gelip alır ? hala ses yok ?

Evet, gerekirse orta noktada buluşulur veya gidilip, teslim edilir. Karşı taraf bu takıları takarken kargo ile göndermedi değil mi ?
Zaten ortak nokta bulamadıkları için bunu konuşuyoruz. Her şey olması gerektiği gibi olmuyor maalesef. Daha oturup doğru dürüst konuşup ayrılmayı beceremeyen insanlar, 40 gün olmuş iki taraftan da ses yok. Aile zaten umursamaz, ilgisiz. Orta nokta bulup takı iadesini yapabileceklerini sanmıyorum.

Kesinlikle çok haklılar.
Herkes hakkettiğini yaşar hiç üzülmeyin siz elinizden geleni yapmişsınız. Gerçek yüzünü evlenmeden görmek de iyidir. Kısmetiniz, bahtınız açık olsun boşverin..

gelip alır gider. ben muhatap olmayacağım ama o an ağlarım diye korkuyorum.

ben arayamam artık hanımefendi. çok kırgınım.
Numarasını silemem onun suçu yok diyorsunuz, altınları teslim için niye aramıyorsunuz? Sizin aileden Bir büyük muhattap olup altınları ne zaman teslim alırsınız vs desin.

Niye onların takıları almasını bekliyorsunuz ki babanız karşı tarafı arar nasıl iletileceği konusunda konuşur yani benim başıma gelseydi böyle bir şey o partneri aramazdım mesaj bile atmazdım adam hem engelliyor hem 45 gün aramıyor o kim ki hadsiz deyip ona ait ne varsa yollardım ailesi ile birlikte hepsini engellerdim listemden çıkartırdım.

babam kalp hastası stres yaşamasını istemiyorum.bana kalsa kargoyla yollyacaktım. ama kendisi gelip alıcam demişti günleer önce. gelmedi. bende aradım gelmeyeceksen ben yollayayım dedim, yok maaaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi selamet okudu kapadı. konuşmasını istemiyorum çünkü biliyorum beni eleştiricek. kendi hatasına bakmadan kızınızda küfür etmişti ondan aramadım diyecek. vs.vs.

Ee babanız olmaz anneniz olur o da olmazsa mutlaka bir aile dostu yakını vardır adam gelip konuşacağım diyor neyin konuşması yahu derdim ben altınlarını derhal aldır bir daha da benimle muhatap olma derdim

ben seviyodum ben istemedim ayrılmayı. buna rağmen aşmaya çalışıyorum
45 gündür bekliyor olmanızın hikmeti burada diye düşünüyorum.

Bunu yapan adamdan kendi kendinize soğumanız, ayrıca nişanı atan taraf olmanız lazımdı çünkü.
Ama soğumuyorsunuz, size evlendikten sonrada kıymet vermeyecek, küsüp peşinden koşturacak adama haklılığınızı ispat etmek istiyor ve anlamamasına, aramamasına kırılıyorsunuz.
Deve dikeninden sümbül koklamayı beklemek bu.
Ve tam bir manipülasyon dönüyor.
Size yapılanı değil, verdiğiniz tepkiyi konuşuyorsunuz hala.

Adam size kendisinden soğumanız için yardım ediyor neyseki. Bunu görün ve şükredin. Arasa affedecektiniz sonrası ateş panayırı.
Ve eve almayın. Verin emaneti bitsin gitsin. İncitecek sizi. Nasıl size tek bir söz hakkı vermedi, susmaya zorladı, sizde ona vermeyin.

Aman satarım üstüne de alış fiyat farkını koyar ıbanına sallarım . İki bilezikmiş zaten 25 gramdan varsayarsak

Al sana atıyorum güncel olan iki bilezik 50 gram parası benden çıktı der açıklamaya da … 50 gram nişan takısı iade yazar gönderirim . Valla 5-6 lira fark için falan da kimsenin 40 gun keyfını düşünüp bekleyemem benım 40 dk bile aklımı meşgul etmesine izin vermem .

günler önce demiştim . gelicem demişti. günler geçti. yazmak istemiyorum bak arıyo diyecek. bunu desin istemiyorum
Konunun cevabını siz de bulup gel al demişsiniz hani deminden beri annesini bile arayamıyorken adama gel al demişsiniz zaten bu saatten sonra gelmezse gelmesin sakla koy bir köşeye daha da düşünme

40 gündür ortada yoksun istemiyorsan gelme ben yollayayım dedim. maaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş ne konuşması dedim 45 gün oldu dedi. selametle dedi kapattım
Buyuk ıhtımalle zaten flörtleşiyor. Lanet gelsin gerçekten böyle her haltı yıyıp karsısındakı kadını uzup haklıymış gibi davranan erkeklere

ama nişanı bozan ben değildim ki. onun gelip alması gerekmezmiydi
Hâlâ karşıdan bir aksiyon bekliyorsunuz.Adam ayrılsın ,adam barışsın,o gelsin takıları alsın.. Sizin iradeniz bir duruşunuz olsun.Siz nişanı bozmuş olun , hakarete uğrayan sizsiniz ,küstüm oynamıyorum ayyy çok kırıldım!!! diyen sizsiniz karşı taraf temas kursun diyen yine sizsiniz.Çok saçma ve yorucu.Arar ben nişanı attım gelin emanetleri alın ya da gönderin birilerini yoksa kargoya vereceğim demek çok mu zor?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…