- 17 Kasım 2022
- 2.450
- 4.574
- 63
- 31
- Konu Sahibi karakutu94
-
Zaten ortak nokta bulamadıkları için bunu konuşuyoruz. Her şey olması gerektiği gibi olmuyor maalesef. Daha oturup doğru dürüst konuşup ayrılmayı beceremeyen insanlar, 40 gün olmuş iki taraftan da ses yok. Aile zaten umursamaz, ilgisiz. Orta nokta bulup takı iadesini yapabileceklerini sanmıyorum.Evet, gerekirse orta noktada buluşulur veya gidilip, teslim edilir. Karşı taraf bu takıları takarken kargo ile göndermedi değil mi ?
Kesinlikle çok haklılar.naparlarsa yapsınlar.ailemde istemiyo artık. sormuyolar bile. çünkü onun nasıl egolu biri olduğunu ve sürekli benim arayıp çabaladığımı biliyolardı. ailem bile bugün iş arkadaşım dediği kız için sanane diyen suratına kapatan evleniince ne yapmaz dedi.
nebilim.profildeki kediye bakıp kediye cevap yazıyomuşum gibi oldu :)Adam aranıyor nesini seviyorsun bacım?
Zaten ortak nokta bulamadıkları için bunu konuşuyoruz. Her şey olması gerektiği gibi olmuyor maalesef. Daha oturup doğru dürüst konuşup ayrılmayı beceremeyen insanlar, 40 gün olmuş iki taraftan da ses yok. Aile zaten umursamaz, ilgisiz. Orta nokta bulup takı iadesini yapabileceklerini sanmıyorum.
Numarasını silemem onun suçu yok diyorsunuz, altınları teslim için niye aramıyorsunuz? Sizin aileden Bir büyük muhattap olup altınları ne zaman teslim alırsınız vs desin.ben arayamam artık hanımefendi. çok kırgınım.
Gelirse siz muhatap olmayın aileniz versin göndersin hatta eve bile almayın size tavsiyem.gelip alır gider. ben muhatap olmayacağım ama o an ağlarım diye korkuyorum.
yok istemem takısını. bana ait değiller artık.Nişanı karşı taraf bozduğu için takılar sizin, bizim oralarda böyle. Cayma parası gibi düşün
Mesela onun da sizin taktığınız şeyleri en basitinden alyansı vermesi gerekiyor size. Onun da düşünmesi lazımdı bunları.yok istemem takısını. bana ait değiller artık.
babam kalp hastası stres yaşamasını istemiyorum.bana kalsa kargoyla yollyacaktım. ama kendisi gelip alıcam demişti günleer önce. gelmedi. bende aradım gelmeyeceksen ben yollayayım dedim, yok maaaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi selamet okudu kapadı. konuşmasını istemiyorum çünkü biliyorum beni eleştiricek. kendi hatasına bakmadan kızınızda küfür etmişti ondan aramadım diyecek. vs.vs.Niye onların takıları almasını bekliyorsunuz ki babanız karşı tarafı arar nasıl iletileceği konusunda konuşur yani benim başıma gelseydi böyle bir şey o partneri aramazdım mesaj bile atmazdım adam hem engelliyor hem 45 gün aramıyor o kim ki hadsiz deyip ona ait ne varsa yollardım ailesi ile birlikte hepsini engellerdim listemden çıkartırdım.
Ee babanız olmaz anneniz olur o da olmazsa mutlaka bir aile dostu yakını vardır adam gelip konuşacağım diyor neyin konuşması yahu derdim ben altınlarını derhal aldır bir daha da benimle muhatap olma derdimbabam kalp hastası stres yaşamasını istemiyorum.bana kalsa kargoyla yollyacaktım. ama kendisi gelip alıcam demişti günleer önce. gelmedi. bende aradım gelmeyeceksen ben yollayayım dedim, yok maaaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi selamet okudu kapadı. konuşmasını istemiyorum çünkü biliyorum beni eleştiricek. kendi hatasına bakmadan kızınızda küfür etmişti ondan aramadım diyecek. vs.vs.
nebilim edebimle veda edeyim konuşması heraldeEe babanız olmaz anneniz olur o da olmazsa mutlaka bir aile dostu yakını vardır adam gelip konuşacağım diyor neyin konuşması yahu derdim ben altınlarını derhal aldır bir daha da benimle muhatap olma derdim
45 gündür bekliyor olmanızın hikmeti burada diye düşünüyorum.ben seviyodum ben istemedim ayrılmayı. buna rağmen aşmaya çalışıyorum
Konunun cevabını siz de bulup gel al demişsiniz hani deminden beri annesini bile arayamıyorken adama gel al demişsiniz zaten bu saatten sonra gelmezse gelmesin sakla koy bir köşeye daha da düşünmegünler önce demiştim . gelicem demişti. günler geçti. yazmak istemiyorum bak arıyo diyecek. bunu desin istemiyorum
Buyuk ıhtımalle zaten flörtleşiyor. Lanet gelsin gerçekten böyle her haltı yıyıp karsısındakı kadını uzup haklıymış gibi davranan erkeklere40 gündür ortada yoksun istemiyorsan gelme ben yollayayım dedim. maaşımı alınca gelicem hem konuşucam dedi. 40 gün geçmiş ne konuşması dedim 45 gün oldu dedi. selametle dedi kapattım
İyi 2 hafta sonra nişan bozuldu takıların üstüne kondu hırsız desin size o zaman görürsünüzgünler önce demiştim . gelicem demişti. günler geçti. yazmak istemiyorum bak arıyo diyecek. bunu desin istemiyorum
Hâlâ karşıdan bir aksiyon bekliyorsunuz.Adam ayrılsın ,adam barışsın,o gelsin takıları alsın.. Sizin iradeniz bir duruşunuz olsun.Siz nişanı bozmuş olun , hakarete uğrayan sizsiniz ,küstüm oynamıyorum ayyy çok kırıldım!!! diyen sizsiniz karşı taraf temas kursun diyen yine sizsiniz.Çok saçma ve yorucu.Arar ben nişanı attım gelin emanetleri alın ya da gönderin birilerini yoksa kargoya vereceğim demek çok mu zor?????ama nişanı bozan ben değildim ki. onun gelip alması gerekmezmiydi
Cayma parası ha, kaporayi iade etmiyorsunuz yani, insan kendisine bu kadar çok mal yakıştırmasını nasıl yapar, sasiriyorumNişanı karşı taraf bozduğu için takılar sizin, bizim oralarda böyle. Cayma parası gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?