Arkadaşlar Rahim Filmi Çektiren Var Mı? Çok Korkuyorum.

bengisu_nisa

papatya
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
104
0
96
Diğer
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oluyorum ama doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çektireceğim dedi.ama çok korkuyorum yakın bi zamanda çektiren var mı?birde ücretini merak ediyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....

ben 1,5 sene önce istanbul da fertijinde çektirdim 400 lira. acımadı. çok az kasıklarda adet sancısı gibi bir ağrı oldu o da 1 dakika. bir de tam bugün çektirdim. ist şişli ecomarda 250 lira. hiç hiç ağrı olmadı. bu sefer ben de seyrettim. kasıklar sadece ilaç giderkn az kaşınır gibi oldu. sanırım büyük bir problem yoksa ve makinası yeni iyi bir merkezde çekilirse hiç ağrı olmuyor. benim ikisinde de olmadı. hele bugünkü hiç çekilmedi gibi a.s

Ben de iki ay önce çektirdim.Ama çok korktuğum için anestezi istedim.Erzurum -Şifada çektirdim. Anestezi istediğim için fiyat 215 lira oldu.Anestezi olmazsa 75-80 oluyor.Tabi sevkli gittim ve bir kızmını devlet karşıladı sanıyorum. Kimilerinin ağrısı olmuyormuş kimilerinin de çok ağrısı oluyormuş.Ben xbu ağrıyı daha bebeğimin sevincini yaşamadan xçekmek istemedim.
Aslında her şeyden önce hsg çektirmek lazım bana göre.Kanalların kapalı mı açık mı olduğunu bilmeden klomen ya da başaka bir şey havanda su dövmeye benzer eğer kanallarda sorun varsa... Bir an önce çektir bence.

sağol arkadaşım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bu ay gidip çektireceğim çünkü bir problem yoksa klomenlerin ve çatlatma iğnesinin faydasını neden görmedim şu ana kadar boşa kayıp doğru söylüyorsun aslında ilk bu film çekilmeli tedaviye başlanmadan önce böylece okadar ilacıda içmemiş olurduk.arkadaşım senin filmin sonucunda ne çıktı.inş.bi sorun çıkmamıştır.bana yazdıkların için teşekkürler.allah gönlüne göre versin en kısa zamanda her ne istiyorsan.

arkadaşım çok sağol içimi rahatlattın senin sonuçlar nasıl çıktı çünkü iki kez çektirdiğini yazmışsın merak ettim.sakıncası yoksa yazarsan sevinirim.sağlıcakla kal.........

ilki temizdi, arada bebek yaşamadı kürtaj oldum, parça kaldı bir daha oldum vs. bu sfer ben istedim. ufak tefek birşeyler var ama öyle kötü birşey yok dedi çeken doktor. kendi doktorumla bugün görüşeceğim. makinası yeni güvendiğin bir merkez ise hiç ağrısı olmuyor. korkma. hayırlı olsun

öncelikle geçmiş olsun.ben de senin gibi klomen tedavisi gördüm olmadı.2 kez rahim filmi çekildim birinde narkoz verdiler ikiside tıkalı çıktı.tüp bebeğe karar verdik tedaviye başladık tamamlamadan kendim hamile kaldım.düşük oldu.3. ye rahim filmi çekildim açık çıktı şimdi aşılama tedavisi görüyorum.rahim filmi biraz sancılı bişey 5-10 dak dişini sıkıcan artık yada doktorun kabul ederse bayıltılarak çekilirsin.Allah yardımcın olsun inşallah açıktır.:Saruboceq:

cnm ben bu ayın 5de aydın naysada çekildim 150 tl korkulacak kadar zor değil bebeiş için herşeye değer benimde 2 yıldır bebişim olmuyor ve hiç bi neden yok malesef

çok sağol canım umarım güzel şeyler duyarsın doktorundan.doktorunla görüştükten sonra beni haberdar eder misin?neler söyleyecek yada nasıl tedavi uygulayacak bilgim olsun bende çektirince sana yazarım.sağlıcakla kal...naniknanik

cnm ben bu ayın 5de aydın naysada çekildim 150 tl korkulacak kadar zor değil bebeiş için herşeye değer benimde 2 yıldır bebişim olmuyor ve hiç bi neden yok malesef

haklısın canım onlar için herşeye değer fakat okuduğum başka yerlerde hep ağrıdan acıdan bahsetmişler o biraz beni etkiledi.ben ve eşim endişelendi.çünkü bazı yerlerde okudum bi kaç kanaması olan bile olmuş film çektirdikten sonra.Allahım inşallah sana en kısa zamanda bi bebiş verir.

canım sanada çok geçmiş olsun.sancılıda olsa bebeklerimiz için herşeye değer değil mi?aslında ben hissediyorum benim tüplerim kapalı galiba.çünkü okadar ilaca karşın bebeğin olmaması tuhaf.tabi yinede Allahım herşeyin iyisini bilir belkide bizler için daha zamanı var.Rabbim herkese hayırlısını versin.inşallah tüplerim açıktır.Allah herkesin yardımcısı olsun canım.paylaşımın için teşekkürler..........

kızlar korkulacak birşey değil mutlaka çektirin. bugün raporu fakslamıştım doktora. hemşire aradı beni film ile bekliyormuş. o ufak tefek şeyler bazı yapışıklıklarmış, filmi görmek istiyormuş. histeroskopi gerekebilirmiş. çok sinirlendim. o kadar bende tuhaf birşey oldu geçen seneki kürtajdan sonra dememe rağmen tüp bebek öncesi film istemedi sonrası da ben istedim. doktorumu değiştireceğim. tüm güvenimi kaybettim klava:

haklısın canım gerçekten doktor çok önemli.Allah hepimizin yardımcısı olsun.binbir umutla gidiyoruz doktorlara.hepimizi iyileriyle karşılaştırır inş.

canım bende cuma günü çektirdim ama hiç acı hisetmedim devlet hastanesinde çektirdim birde çok iyi geçti ama sonucum sağ tüp açık sol tüp tıkalı malesef bugün doktorla randevum var bakalım ne diyecek

mrb ben 1 ay once cektırdım bursada anestezı ıcın ucret ıstedıler sadece 150 tl bende ıstemedım anestezi adet sancım kadar bı agrım oldu 2 gunde kanamam o kadar sonucum temız cıktı çok şükür herhangı bı sorun yok sende korkutma kendını o kadar

arkadaşım çok sağol sanada Rabbim acil şifa verir inşallah.bakalım beni nasıl bi sonuç bekliyor.derdini veren Rabbim dermanını en kısa zamanda verir inşallah arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyorum.

çok sağol arkadaşım paylaşımın için umarım bende çektirdiğimde sonuç güzel çıkar.Allah hepimize şifa versin.

slm ben 4 yıllık evlıyım 1 yıl bekledıkte sonra doktora gıttık ve erkek ınfertılıtesı cıktı ama doktor benden yınede rahım flımı ıstedı cektırdım ama canım cok yandı ceremde cektırenler var ama canlarının yanmadıgını soylüyorlar allah hepımıze hayırlı şifalar ve güzel güzel bebişler nasıp etsın

arkadaşlar açıkcası sizleri hayretle dinliyorum.ben 8 ay önce rahim filmi çekildim.hatırlamak bile istemiyorum.internetten araştırdığım kadarıyla az ağrılı bişey diye biliyordum.bütün kanallarım açık olduğu halde canım felaket yandı.hatta eşim odadan çıktığım halimi görünce kızdı tedaviyi bıraktırdı.aradan ancak 6 ay geçince kendimi toparlaya bildim.mart ayında tekrar tedaviye başladım.aşılama kararı verildi.haftaya aşılamam yapılacak.bir daha röntken gerekirse kesinlikle anesteziyle olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…