- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
Ben de iki ay önce çektirdim.Ama çok korktuğum için anestezi istedim.Erzurum -Şifada çektirdim. Anestezi istediğim için fiyat 215 lira oldu.Anestezi olmazsa 75-80 oluyor.Tabi sevkli gittim ve bir kızmını devlet karşıladı sanıyorum. Kimilerinin ağrısı olmuyormuş kimilerinin de çok ağrısı oluyormuş.Ben xbu ağrıyı daha bebeğimin sevincini yaşamadan xçekmek istemedim.
Aslında her şeyden önce hsg çektirmek lazım bana göre.Kanalların kapalı mı açık mı olduğunu bilmeden klomen ya da başaka bir şey havanda su dövmeye benzer eğer kanallarda sorun varsa... Bir an önce çektir bence.
ben 1,5 sene önce istanbul da fertijinde çektirdim 400 lira. acımadı. çok az kasıklarda adet sancısı gibi bir ağrı oldu o da 1 dakika. bir de tam bugün çektirdim. ist şişli ecomarda 250 lira. hiç hiç ağrı olmadı. bu sefer ben de seyrettim. kasıklar sadece ilaç giderkn az kaşınır gibi oldu. sanırım büyük bir problem yoksa ve makinası yeni iyi bir merkezde çekilirse hiç ağrı olmuyor. benim ikisinde de olmadı. hele bugünkü hiç çekilmedi gibi a.s
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oluyorum ama doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çektireceğim dedi.ama çok korkuyorum yakın bi zamanda çektiren var mı?birde ücretini merak ediyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....
ilki temizdi, arada bebek yaşamadı kürtaj oldum, parça kaldı bir daha oldum vs. bu sfer ben istedim. ufak tefek birşeyler var ama öyle kötü birşey yok dedi çeken doktor. kendi doktorumla bugün görüşeceğim. makinası yeni güvendiğin bir merkez ise hiç ağrısı olmuyor. korkma. hayırlı olsun
cnm ben bu ayın 5de aydın naysada çekildim 150 tl korkulacak kadar zor değil bebeiş için herşeye değer benimde 2 yıldır bebişim olmuyor ve hiç bi neden yok malesef
öncelikle geçmiş olsun.ben de senin gibi klomen tedavisi gördüm olmadı.2 kez rahim filmi çekildim birinde narkoz verdiler ikiside tıkalı çıktı.tüp bebeğe karar verdik tedaviye başladık tamamlamadan kendim hamile kaldım.düşük oldu.3. ye rahim filmi çekildim açık çıktı şimdi aşılama tedavisi görüyorum.rahim filmi biraz sancılı bişey 5-10 dak dişini sıkıcan artık yada doktorun kabul ederse bayıltılarak çekilirsin.Allah yardımcın olsun inşallah açıktır.:Saruboceq:
canım bende cuma günü çektirdim ama hiç acı hisetmedim devlet hastanesinde çektirdim birde çok iyi geçti ama sonucum sağ tüp açık sol tüp tıkalı malesef bugün doktorla randevum var bakalım ne diyecek
mrb ben 1 ay once cektırdım bursada anestezı ıcın ucret ıstedıler sadece 150 tl bende ıstemedım anestezi adet sancım kadar bı agrım oldu 2 gunde kanamam o kadar sonucum temız cıktı çok şükür herhangı bı sorun yok sende korkutma kendını o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?