- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
haklısın canım onlar için herşeye değer fakat okuduğum başka yerlerde hep ağrıdan acıdan bahsetmişler o biraz beni etkiledi.ben ve eşim endişelendi.çünkü bazı yerlerde okudum bi kaç kanaması olan bile olmuş film çektirdikten sonra.Allahım inşallah sana en kısa zamanda bi bebiş verir.
sağol arkadaşım çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum bu ay gidip çektireceğim çünkü bir problem yoksa klomenlerin ve çatlatma iğnesinin faydasını neden görmedim şu ana kadar boşa kayıp doğru söylüyorsun aslında ilk bu film çekilmeli tedaviye başlanmadan önce böylece okadar ilacıda içmemiş olurduk.arkadaşım senin filmin sonucunda ne çıktı.inş.bi sorun çıkmamıştır.bana yazdıkların için teşekkürler.allah gönlüne göre versin en kısa zamanda her ne istiyorsan.[/Q
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oluyorum ama doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çektireceğim dedi.ama çok korkuyorum yakın bi zamanda çektiren var mı?birde ücretini merak ediyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?