- Konu Sahibi bengisu_nisa
-
öncelikle geçmiş olsun.ben de senin gibi klomen tedavisi gördüm olmadı.2 kez rahim filmi çekildim birinde narkoz verdiler ikiside tıkalı çıktı.tüp bebeğe karar verdik tedaviye başladık tamamlamadan kendim hamile kaldım.düşük oldu.3. ye rahim filmi çekildim açık çıktı şimdi aşılama tedavisi görüyorum.rahim filmi biraz sancılı bişey 5-10 dak dişini sıkıcan artık yada doktorun kabul ederse bayıltılarak çekilirsin.Allah yardımcın olsun inşallah açıktır.:Saruboceq:
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ilk aşılamamı 1 hafta sonra yaptıracağım.Ancak dr rahim filmi istemedi.Peki tüpler tıkalıysa nasıl bir işlem yapılıyor arkadaşlar.Ve rahim filmi çektirmek aşılamadan hemen önce zararlı olur mu?
arkadaşım bende biraz önce katıldım foruma bende çektirdim rahim filmi çekilirken baya bi acı çektim ama tüplerim açık çıktı dr mükemmel dedi 2 dr a daha gösterdik onlarda güzel dedi ama filmden sonra 8 ay geçti hala bişi yok tedaviyi de bıraktım şu an çok kötüyüm inanın nefes bile alamıyorum. eşimin iş arkadaşının da 13sene olmamış çocuğu sonra bir kızı olmuş 10 sene sonra da bir daha oldu AYŞE ABLAMIN bugün bana geldiler 20 günlük daha çocuk ( bizde bir adet vardır çocuğun yarı kırkı çıkınca bi yere gidilir bilmem bilir misiniz ). onlar gidince çok zoruma gitti eve bi bebek gelip gidince çok kötü oluyrm. RABBİM her şeyin hayırlısını versin evladında evlendiğmden beri rüyamda hep ikiz bebekler göryrm bunlar senin çocukların diyorlar yusuf ve ali bekliyorum am gelmiyorlar hala... KUSURA BAKMAYIN UZUN YAZDIM AMA GURBETTEYİM KONUŞABİLECEĞİM KİMSEM YOK...
arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım iki aydır klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oluyorum ama doktorum bu ayda olmazsa rahim filmi çektireceğim dedi.ama çok korkuyorum yakın bi zamanda çektiren var mı?birde ücretini merak ediyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....
arkadaşım ben çektirdim. fındıkzade de radyomar da. ben de senin gibi korkarak gitmiştim ama hiç bir acıma ağrı flan olmamıştı. benimle ilgilenen doktor da çok tatlı dilliydi insanı rahatlatıyordu. 320 lira ama değer. film çektirdikten sonra işime gittim normal hayatıma devam ettim yani. kanamam filan da olmadı. sadece verilen ilaç geri geldi o madar. hatta smear daha çok acıtıo diebilirim. ancak tüplerin tıkalı olması ile de ilgili olabileceğini söylüyorlar. tıkalıyken ilaç gidemediği için ağrı oluyormuş. bi de adette gecikmelere sebep olabiliyor sanırım. ben de 4-5 gün oldu adetim gecikeli hala adet olamadım. kan testim nefatif çıktı, çok da heveslenmiştim. çünkü filmden sonra gebelik ihtimali artabilir demisti doktorum.
allah acil şifalar versin hepimize..
Ben çok uzun yıllar önce çektirmiştim..Bu konuda gelişmeler oldumu bilmiyorum açıkçası..O dönemde çok canım yanmış dr.um bırakmış,ertesi güne anestezi vererek çekmişti..Yeniden tedaviye başladık..Filmin yenilenmesi gerektiğini radyomarla çalıştıklarını orada çektirmemizin doğru olacağını güvenilir bir yer olduğunu söyledi..Geçen filmin anestezi altında çekildiğini söylediğimde anestezinin gereksiz olduğunu,ama gerekirse o şekildede çekebileceğini zaten kendisininde orada olacağını söyledi..hakkımızda hayırlısı olur inşallah kızlar:Saruboceq:
Tentation canım benim dr.um rahim filmi çekkirdikten sonra bir ay çiftlere korunmayı öneriyoruz,çünkü vücuda verilen kimyasallarla gebelik oluşmuş olursa sağlıklı olmuyor dedi..Sizlerin dr.u böyle birşey söyledimi kızlar ?
Merhabalar! Ben şubat ayında çektirdim, özel bir üniv. hastanesinde çok korkarak ve tedirgin gittim, çevreden ve çektirenlerden duyduklarım genellikle çok ağrılı olduğu, canının çok yandığı vs. Hatta işlemi iki kez yaptılar bir problem çıktı ama aşırı ağrı ve acı hissetmedim. Aşılama yapılırken ki gibi bazı aletler takılırken tedirgin oldum ama sonrası rahattı. Duru senin yaşadıkların için üzüldüm, anestezi ben de istemiştim dr um gereksiz olduğunu söylemişti ama istersem işlemden yarım saat önce apranax türü bir ağrı kesici alabileceğimi söylemişti öyle de yaptım, problem çıkmadı. Bence çok düşünmeyin bu süreçte ne işlemlerden geçiyoruz bu da onlar gibi bişey, her insanda aynı olmuyor etkileri biraz da psikolojik olarak rahat olmak gerekiyor. Umarım çok rahat geçirirsin, Allah yardımcınız olsun.
Bu arada filmden sonra dr um herşeyin normal olduğunu hatta gebelik şansının arttığını çünkü verilen ilacın içerde herhangi bir enfeksiyon vs. gibi oluşumlar varsa temizlediğini, kanalların daha temiz olduğunu ve bunun da hamilelik şansını arttırdığını söylemişti, aksine yumurtlama günnlerine dikkat edip, birliktelik önermişti.Doktoruna göre değişir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?