Arkadaşlar Rahim Filmi Çektiren Var Mı? Çok Korkuyorum.

h.g aramıza korkma bence cektır flımını cunku herkesın canı yanacak dıye bısey yok cunku kısıden kısıye cok fakedıyor

Arkadaşlar inanın ben çiktirdiğime göre herkes çektirebilir rahim filmi,4 ay korku yüzünde hastane kapısından dönüyodum, en son 2 ay önce çektirdim,canımı alıcaklar diye gittim,hatta odaya girince vazgeçip çıkmak dahi geçti aklımdan,anestezi istedim dr anestezili çekilen rahim filminin hem hasta için hem dr için daha zor olduğunu ve buna gerek olmadığını söyledi.masaya yattığımda ne zaman başlıycak diye bekledim derin nefesler aldım,başka şeyler düşündüm,bebeğim için herşeye değer diye içimden geçirirken dr "afferiiinnn çok kolay oldu bak" dediğinde şaşırdım,ne acı ne sızı hiç bişi hissetmedim.sadece bi ara ilaç verilirken çok az adet sancısı gibi bi sancı hissettim.hiç korkma arkadaşım,bu acı durumu herkese göre değişiyo ama inan korkulucak kadar bi acı olmuyo.dilerim çok kolay atlatırsın ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

arkadaşım bende biraz önce katıldım foruma bende çektirdim rahim filmi çekilirken baya bi acı çektim ama tüplerim açık çıktı dr mükemmel dedi 2 dr a daha gösterdik onlarda güzel dedi ama filmden sonra 8 ay geçti hala bişi yok tedaviyi de bıraktım şu an çok kötüyüm inanın nefes bile alamıyorum. eşimin iş arkadaşının da 13sene olmamış çocuğu sonra bir kızı olmuş 10 sene sonra da bir daha oldu AYŞE ABLAMIN bugün bana geldiler 20 günlük daha çocuk ( bizde bir adet vardır çocuğun yarı kırkı çıkınca bi yere gidilir bilmem bilir misiniz ). onlar gidince çok zoruma gitti eve bi bebek gelip gidince çok kötü oluyrm. RABBİM her şeyin hayırlısını versin evladında evlendiğmden beri rüyamda hep ikiz bebekler göryrm bunlar senin çocukların diyorlar yusuf ve ali bekliyorum am gelmiyorlar hala... KUSURA BAKMAYIN UZUN YAZDIM AMA GURBETTEYİM KONUŞABİLECEĞİM KİMSEM YOK...

mrb canım benım bıldıgım kadarı ıle rahim filmi cektırdıkten hemen sonra da hamile kalabılıyor kadınlar cunki ufak tefek tıkanıklıklar var ise onu ilaç verilince açıyormuş doktorum soylemişti bilgin olsun dıye soyluyorum ama en iyisini doktorun söyler

mrb canım bende seninle aynı sorunları yaşıyorum bende gurbetteyim sebebsiz infertelite yaşıyorum 2 yıldır tedavi goruyorum ilaçlardan falan sıkıldım cok berbat durumdayım yani ama sabret vardır bi hikmeti yaşanılan herşeyin inşallah sonucunu alıcaz sabrın hergece herkese dua ediyorum bizimde duamız kabul olur bi gün

mrb canım bende seninle aynı sorunları yaşıyorum bende gurbetteyim sebebsiz infertelite yaşıyorum 2 yıldır tedavi goruyorum ilaçlardan falan sıkıldım cok berbat durumdayım yani ama sabret vardır bi hikmeti yaşanılan herşeyin inşallah sonucunu alıcaz sabrın hergece herkese dua ediyorum bizimde duamız kabul olur bi gün[/QUOTE]

inşallah kabul olur dualarımız... gedçekten tedaviler de çok yıpratıyor insanı eşim şu an istemiyor kesinlikle olmazsa olmasın diyor ama bilemiyorum olmuyor işte polikistik overim ben o yüzden olmuyormuş son gittiğim dr da siz istediğiniz zaman değil bebek istediği zaman olur ama illa ki olur dedi ama ne zaman ne zaman sabredemiyorum ki ben artık,,,

RABBİM isteyene versin hayırlı sağlıklı evlatlar tv de izliyorum biri oğlunu öldürüyor biri kızını satıyor ALLAH 'ım sen bize ver lüfen... o anneler gibi olmayız asla
:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

benim rahim filmim çok ağrılı geçmişti 3 yıl sürsi var diye biliyorum,tekrar çektirmeye cesaret edemem doğrusu

ben arnıza yeni katıldım ismim çiğdem tam 4 tane rahim filmi çekildim.korkulacak hiç bir şey yok.kendinizi sıkmazsanız hiç bir şey olmaz.benimde bebeğim yok üç defada rahim ameliyatı geçirdim.bebişim yok polikistik overliyim.

arkadaşım ben çektirdim. fındıkzade de radyomar da. ben de senin gibi korkarak gitmiştim ama hiç bir acıma ağrı flan olmamıştı. benimle ilgilenen doktor da çok tatlı dilliydi insanı rahatlatıyordu. 320 lira ama değer. film çektirdikten sonra işime gittim normal hayatıma devam ettim yani. kanamam filan da olmadı. sadece verilen ilaç geri geldi o madar. hatta smear daha çok acıtıo diebilirim. ancak tüplerin tıkalı olması ile de ilgili olabileceğini söylüyorlar. tıkalıyken ilaç gidemediği için ağrı oluyormuş. bi de adette gecikmelere sebep olabiliyor sanırım. ben de 4-5 gün oldu adetim gecikeli hala adet olamadım. kan testim nefatif çıktı, çok da heveslenmiştim. çünkü filmden sonra gebelik ihtimali artabilir demisti doktorum.

allah acil şifalar versin hepimize..

Ben çok uzun yıllar önce çektirmiştim..Bu konuda gelişmeler oldumu bilmiyorum açıkçası..O dönemde çok canım yanmış dr.um bırakmış,ertesi güne anestezi vererek çekmişti..Yeniden tedaviye başladık..Filmin yenilenmesi gerektiğini radyomarla çalıştıklarını orada çektirmemizin doğru olacağını güvenilir bir yer olduğunu söyledi..Geçen filmin anestezi altında çekildiğini söylediğimde anestezinin gereksiz olduğunu,ama gerekirse o şekildede çekebileceğini zaten kendisininde orada olacağını söyledi..hakkımızda hayırlısı olur inşallah kızlar:Saruboceq:

Tentation canım benim dr.um rahim filmi çekkirdikten sonra bir ay çiftlere korunmayı öneriyoruz,çünkü vücuda verilen kimyasallarla gebelik oluşmuş olursa sağlıklı olmuyor dedi..Sizlerin dr.u böyle birşey söyledimi kızlar ?

Son düzenleme:

Merhabalar! Ben şubat ayında çektirdim, özel bir üniv. hastanesinde çok korkarak ve tedirgin gittim, çevreden ve çektirenlerden duyduklarım genellikle çok ağrılı olduğu, canının çok yandığı vs. Hatta işlemi iki kez yaptılar bir problem çıktı ama aşırı ağrı ve acı hissetmedim. Aşılama yapılırken ki gibi bazı aletler takılırken tedirgin oldum ama sonrası rahattı. Duru senin yaşadıkların için üzüldüm, anestezi ben de istemiştim dr um gereksiz olduğunu söylemişti ama istersem işlemden yarım saat önce apranax türü bir ağrı kesici alabileceğimi söylemişti öyle de yaptım, problem çıkmadı. Bence çok düşünmeyin bu süreçte ne işlemlerden geçiyoruz bu da onlar gibi bişey, her insanda aynı olmuyor etkileri biraz da psikolojik olarak rahat olmak gerekiyor. Umarım çok rahat geçirirsin, Allah yardımcınız olsun.
Bu arada filmden sonra dr um herşeyin normal olduğunu hatta gebelik şansının arttığını çünkü verilen ilacın içerde herhangi bir enfeksiyon vs. gibi oluşumlar varsa temizlediğini, kanalların daha temiz olduğunu ve bunun da hamilelik şansını arttırdığını söylemişti, aksine yumurtlama günnlerine dikkat edip, birliktelik önermişti.Doktoruna göre değişir mi bilmiyorum.

CAnım desteğin çok teşekkür ederim...Benimde kafama o takılıyor zaten gözlemlediğim bütün forumlarda filmin gebelik açısından o ay avantaj olduğu konusunda hemfikir herkes,gerçi bunu büyütmüyorum çünkü birkaç gün önceki muayenemde rahim içinde sağ fallop tüpüne yakın derecede 4.5 santim boyunda dejenere olmuş bir myom göründü dr.um büyümüyorsa sorun teşkil etmez ancak büyüyorsa gebellikte sorun yaratabilir dedi ..belkide bu yüzden korunmayı önerdi önümüzdeki haftadaki kontrolümde bunu bizzat soracağım...Allah hepimizin hakkında hayırlısını nsip etsin inşallah :Saruboceq:

slm ark lar ben gecen ay rahım fılmı cektırdım.tecrubemı sızınl paylasmak ve bılgılendırmek ıstedım.dr um rahım fılmı ıstedı ve bunuda anestezı altında cekmeyı onerdı nedenı ıse stres ve gergınlık yaparsak kendımızı kasarsak karnımızda olusan spazm dan ve kasılmalardan dolayı ılacın gecısını engellermısız tıkalı olmadııgı halde fılmde tıkalı olarak gozukebılırmıs.ablam ıse anestezı yaptırmadan cektırdı hıc acı duymamıs.bende enestezı ıle cektırdım hıc acı duymadım ayıldıktan sonrada herhangı bır agrım falan olusmadı normal hayatıma dondum.benım rahım agzım yapısıkmıs bu fılm sayesınde acıldı.fılmın tedavı edıcı ozellıgı yok fakat basıt tıkanıklarda acılmaya epey faydası oluyor kısısel kanaatım cekılmesı yonundedır.gebelık sansınız kesınlıkle artıyor.ıslem cok kısa suruyor uyuyup uyanmanız 30 dk.ben fılm cekımınden sonra antıbıyotık ıctım ıltıhaplanma olmasın dıye fakat yınede enfeksıyon kaptım sıze tavsıyem cekım sonrasında mutlaka antıbıyotık ıcın ve 1 ay ıcınde usg ıle ıltıhaplanma olup olmadıgını kontrol ettırın cunku ıltıhap kapmıssanız ve tedavı olmazsanız bu ıltıhap tuplerınıze yayılıyor ve tıkanıklıga sebep oluyor netıcesı ıse tup bebekten baska sansınız kalmıyor ben bu konuda dıkkat etmenızı onerırım .cunku ben 250 ytl ye fılmımı ozel bı klınıkte cektırdım ve ıltıhap kaptım.12 adet 6 gun boyunca sabah aksam serum takıldı bana ancak o sekılde enfeksıyondan kurtuldum.umarım benım basıma gelenler sızın basınıza gelmez sızlere tavsıyem ıyı bır klınıkte fıyatına bakmadan fılmınızı cektırmenızdır hepınıze gecmıs olsun umarımm benım tecrubem sızlere ısık olur!

arkadaşlar bende haftaya çektirecem,sabah sulu ultrason öğleden sonra rahim filmi dedi.sulu ultrason hakkında bilgisi olan varmı

bende rahım fılmı cektırdım ölüyorum zannettim..adet sancısı ınsanların nasıl kı adet sancısı kadar yazmısınız...makıneden mıdır bılemem ama nısantasında 400 tl ye cektırdım..cok acıydı Allah kımsenın basına vermesın.en ıyısı anestezı almak..

ben de çektirdiğimi sanıyorm.dr a gittim rahim içi ultrason için o da bana ufak basit bir işlem var dedi onu uygulayalım.adı sis. ilaç verdiler gidip gitmediğine birlikte baktık.hiç ağrı sızı yoktu. diğerinden farkı ne dedim onda hangi tüpten geçtiğini filan görüyoruz bunda yumurtalığa ulaşıp ulaşmadığını dedi. sonuçta ulaştı. dedi ki biliyoruz ki kanallarından en az biri açık. aranızda sis yaptıran yok herhalde?

slm arkadaşlar .ben de kasım ayında hsg çektirdim.ama bu konularda hassas olduğum için narkozla oldum.uyandığımda hiç birşey yoktu sadece adet kanaması gibi kanamam oldu.20 dakika uyumuşum sadece ama birkaç saat sonra şiddetli ağrılarım başladı.ama bu kişiden kişiye değişiyormuş herkeste böyle olucak diye birşey yok.ama ben birdaha deseler çektirmek istemem.sol tüpüm tıkalı görünüyordu.ve rahimimin doğuştan perdeli olduğu söylenmişti.daha sonra 22 mayısta laparoskopi ameliyatında daha önceki doğumumdan (sezeryenden )dolayı kalınlaşma oluşmuş o perde diye dedikleri meğer oymuş.üstelik tüplerim de tıkanık falan değilmiş.yani şunu demek istiyorumki hsg de tam netice alamıyorsunuz.bunları sizlerle paylaşmak istedim .

merhaba arkadaşlar bende 7 ay kadar önce çektrdim bi sorun çıkmadı ancak ben hastanelere karşı aşırı hassas biriym yani adını duymam bile yetio.ben kesinlikle dayanamadım gerek cihaz takılırken gerek ilaç verilirken.bir müddet yattım masada.kalktğmda başım döndü midem bulandı ve bayıldm.ağrımsa berbattı.sonucu biele almadan eve geldm.bir kaç damla kanamam oldu.am benden bir ay sonra giden arkadaşım çok kolay ağrısız olduğunu hiçbişey hissetmediğini söyledi.yani kişiye göre değişiyo sanırım.hafife alırsanız hiçbişey olmaz.ben kan görünce bile bayılıyorum mesela gerisini tahmin edersniz sanırım

bende 1,5 yıl önce çektirdim, açıkcası güle oynaya yatmadım masaya ama, sonrasında kendimi bu kadar çok kastığım için kızdım kendime, hiç gerek yokmuş, adet sancısı gibi, dayanılabilir bir ağrıymış, tabiki saygı duyuyorum herkesin ağrı eşiği farklı oluyor ama rahat olmalarını tavsiye ederim çektirecek olan arkadaşlara...10 dakikada bitiyor, tabiki dr. da çok önemli benim dr.um konuşa konuşa telkin ede ede çekmişti...

slm herkeze bende buraya yeni katıldım 3 yıllık evliyim 33 yaşındayım bebek için il yıl acele etmedik ancak ikinci yılda karar verdik bulunduğum ilçede hiç bşr tahlil yapmadan direk 6 seans boyunca klomen kullandım en son aşılama oldu ancak hiç bir cevap alamadık adaan abşakent hastanesine gittim drum bir çok tathlilden geçirdi her şey normal ama dedi rahim filmi inanın çok korktum druma yatırmam dedim bana film çekilmeden önce byarım saat önce ağtrı kesici al dedi ben burda yazılanları okuyorum korkuyorum anlatamam neyse o büyük gün geldi ilk sıradayım neyse beni masay aldılar içeriye bir sıvı verdiler tıpkı adet sancısı gibiydi adet sancısını yaşayan bilir abrtmaya gerek yok korkulacak bir şey de değil tabi kasıklarda ğrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil bana sordular ağrıı oldumu dediler eğerki adet sancısı çeken varsa tıpkı onun gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…