- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Görüşürüz cnm bende çok memnun oldum yarın haberleselim bende öptüm iyi geceler sende aeolinşallah canım ya yarın görüşürüz çok öptm çok memnun oldum tanıstıgıma görusmek uzere allaha emanet ol
4 gün çok az kanama oldu adetin son günü gibi.Hsg çekilin ce bir iki dmla kanama oluomus sende de oldu mu
Tabiki katılıyorum sana. Ama ne bileyim işte. Aslında ne kadar yanlış düşünüyorum. İhtiyacım olsa mecbur kalsam hayır sen erkeksin mi dicem doktor bu kadını erkeği mi varvalla erkek Dr lar çoğu kadın Dr lar dan daha iyi oluyor ben erkeği tercih ediyorum iyi bir bayan bulamazsam en azından anlıyorlar bizi
Canım adetinin 7-8. Günü çekim yapıyorlar. Devlet hastanesinde bunu tutturmak mümkün mü bilemedim. İleri tarihe veriyolar. Verdiği tarih o güne mi denk gelcek kiyarın gıdersem devlete hemen yapmaz baska gune randevu verır sanırım demi canım
Ben 2014 bakirkoy bilsonda cektirmistim ilaci ile beraber 250 lira civari idi bayan çekmisti
canım bende kartldaym evet devlet hastaneleri malesef öyle randevu sıkıntısı çok mecburen ben özelde çektircem .. yüzyıla gidecegim pendik.400 tl sanırım ama içinde muayene ücreti varmı bilmiyormGünaydın hanımlar bende 2 aydır hsg çektirmeyi düşünüyorum özeller çok pahalı şişli echomar çok iyi bi yermiş oraya gidenler memnun kalıyormuş ama 5 dk.için 500 tl çok pahalı ya o kadar durumum yok benimdevlette de randevu sıkıntısı var ve acı olayı..
geçen ay şişliden randevu almıştım ama sonra iptal ettirdim özelde daha uygun fiyata yaptıran yok mu? G Gul-Can bende 1 senedir istiyorum canım ve daha önce enfeksiyon geçirdim doktorun bayan olmasını istiyorum eşim de öyle istiyor bende ataşehirdeyim sen nerde çektireceksen banada haber verirmisin? Adetime 2-3 gün var yardımcı olursan sevinirim
evet aynı.. sonucun nasıl cıktı etkısı oldumu sende arkadasımÖzelde 500 TL ye yaptırdım geçen sene Her yerde aynı galiba 200 unu doktorum aldı 300 ünü de çektirdiğim yer aldi
evet aynı.. sonucun nasıl cıktı etkısı oldumu sende arkadasım
inşallah hadi bakalım. doktorun ıyı degılse degıstır bence bayagı sure olmuşSonucum temiz çıktı iki tüpumde açık çıktı fakat hala hamile değilim hsg den sonra iki defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bende biraz beklemeye karar verdim pko var bende ama bi kaç gündür kasiklarimda ağrı göğüslerimde hassasiyet var adetime 5 güm var inşallah adet olmam
pko adet duzensızlıgımıSonucum temiz çıktı iki tüpumde açık çıktı fakat hala hamile değilim hsg den sonra iki defa aşılama yaptırdım ama tutmadı bende biraz beklemeye karar verdim pko var bende ama bi kaç gündür kasiklarimda ağrı göğüslerimde hassasiyet var adetime 5 güm var inşallah adet olmam
inşallah hadi bakalım. doktorun ıyı degılse degıstır bence bayagı sure olmuş
pko adet duzensızlıgımı
pko adet duzensızlıgımı
bende hıç kist olmadı ama adetlerim az ve 35 ve 40 günler gibi oluyordu .. 6 ay gıbı süredir klomen kullandım 30 oldu .. aynen bende her ay umutlanıyorum kafaya takmasakta ister istemez kendısı gelıyo ınsanın aklına zaten olcakmı olcakmı dıyeEvet poliklinik over yumurtaliklarda kist olması yani adet düzensizliği yapiyo ilaç kullanmadan 5 -6 ay adet görmediğim oluyo aynı hastaliktan annemde de var ama onun hiç doktora gitmeden iki tane çocuğu olmuş umudumu kaybetmiyorum öyuzden tatlim
ismini biliyorum tatlımda kıst mıyom kaynaklımı yoksa başka sorunlarmı onu bılmıyordumPolikistik over canım yanlış yazmışım demin
Sizbende hıç kist olmadı ama adetlerim az ve 35 ve 40 günler gibi oluyordu .. 6 ay gıbı süredir klomen kullandım 30 oldu .. aynen bende her ay umutlanıyorum kafaya takmasakta ister istemez kendısı gelıyo ınsanın aklına zaten olcakmı olcakmı dıye
ismini biliyorum tatlımda kıst mıyom kaynaklımı yoksa başka sorunlarmı onu bılmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?