arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

yok canım gitmedim kalkamadım valla :)) devlet hastanesı 8.40 randevu almıştım ugrasmayım dedim devlette biliyosun insanların halını. sabah 10 da gidicem sen ne yaptın randevu işini tatlım
Ben ctesi özele gidecem devlete izin vermedi bizim ki :))

Siz

Birde bana doktor yumurtaliklarin çok tembel demişti canım buda pko dan olabilir siz nezaman dır bebek istiyosunuz
1 seney yaklaştı ıstıyorum canım bendede tembel yumurtalıklarım yaş malüm bırde 34 35 olcam

Ben ctesi özele gidecem devlete izin vermedi bizim ki :))
hahahahah aynen bızde öyle sabah gidelimmi gitmeyelimmi diye diye uyuya kalmışım .. aman nerelere para harcıyoruz boşver gidelim özele işte ... ben bugun şöyle düşündüm rahim filminden önce aşılama yapmıyolarmı acaba

Aynen nerelere gidio o paralar birazda bize gitsin :)) valla cnm ben gittim hemen asilama yapılacaktı Dr bana rahim filmi cekelim kafamizda soru işareti olmasın asilama yaparız belki tutmaz dedi o yüzden mutlaka istio her Dr yaa

Bana yapmadılar canım önce rahim filmi çekti doktor

Aynen nerelere gidio o paralar birazda bize gitsin :)) valla cnm ben gittim hemen asilama yapılacaktı Dr bana rahim filmi cekelim kafamizda soru işareti olmasın asilama yaparız belki tutmaz dedi o yüzden mutlaka istio her Dr yaa
benımkıde öyle dıyo madem fılmden korkuyosun dıyo asılamada yaptır bak dıyo adamlarıda profösor yaptık

benımkıde öyle dıyo madem fılmden korkuyosun dıyo asılamada yaptır bak dıyo adamlarıda profösor yaptık
Hiç deme neyse artık bi sürece girdik inş rwhim filminden sonra asilama ya bile gerek kalmadan hamile kalırız yaa sen kaç yıldan beri evlisin ve ne zamandan beri çocuk istiosun cnm ?

Yok canım yapmıyorlar. Rahim filmi çektiriyor ve eşinin de testleri yaptırmasını ister. Tedavi gerektiren bir durum varsa aşılama boşa gitmesin diye

Yok canım yapmıyorlar. Rahim filmi çektiriyor ve eşinin de testleri yaptırmasını ister. Tedavi gerektiren bir durum varsa aşılama boşa gitmesin diye
o gıttı test yaptırdı ürolojıye tekrar kontrol olur demıs ama tabı hareketsızde %32 canım

ben bu mantarmı enfeksiyonmu ne anlamadıgım şey yüzünden olmadı dıye düşünüyorum ama bilemedimki dr olur olur başka bişey bilmiyo

Hiç deme neyse artık bi sürece girdik inş rwhim filminden sonra asilama ya bile gerek kalmadan hamile kalırız yaa sen kaç yıldan beri evlisin ve ne zamandan beri çocuk istiosun cnm ?
benım ıkıncı evlılıgım canım bu .. daha önceki evliliğimde 2 düşük oldu.. şimdi bir senedir düşünüyoruz ... günleride kaçırdık sanırım çogu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…