- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Naptin cnm gittin mi Dr a :)ismini biliyorum tatlımda kıst mıyom kaynaklımı yoksa başka sorunlarmı onu bılmıyordum
yok canım gitmedim kalkamadım valla :)) devlet hastanesı 8.40 randevu almıştım ugrasmayım dedim devlette biliyosun insanların halını. sabah 10 da gidicemNaptin cnm gittin mi Dr a :)
Ben ctesi özele gidecem devlete izin vermedi bizim ki :))yok canım gitmedim kalkamadım valla :)) devlet hastanesı 8.40 randevu almıştım ugrasmayım dedim devlette biliyosun insanların halını. sabah 10 da gidicemsen ne yaptın randevu işini tatlım
1 seney yaklaştı ıstıyorum canım bendede tembel yumurtalıklarım yaş malüm bırde 34 35 olcamSiz
Birde bana doktor yumurtaliklarin çok tembel demişti canım buda pko dan olabilir siz nezaman dır bebek istiyosunuz
hahahahah aynen bızde öyle sabah gidelimmi gitmeyelimmi diye diye uyuya kalmışım .. aman nerelere para harcıyoruz boşver gidelim özele işte ... ben bugun şöyle düşündüm rahim filminden önce aşılama yapmıyolarmı acabaBen ctesi özele gidecem devlete izin vermedi bizim ki :))
1 seney yaklaştı ıstıyorum canım bendede tembel yumurtalıklarım yaş malüm bırde 34 35 olcam
daha önce oldu cocugum tatlım 2 dusugum var.Anladım canım ama olur daha senin bi sene bile olmamış benim 3 sene oldu istemeye başlayalı hala yok malesef
Aynen nerelere gidio o paralar birazda bize gitsin :)) valla cnm ben gittim hemen asilama yapılacaktı Dr bana rahim filmi cekelim kafamizda soru işareti olmasın asilama yaparız belki tutmaz dedi o yüzden mutlaka istio her Dr yaahahahahah aynen bızde öyle sabah gidelimmi gitmeyelimmi diye diye uyuya kalmışım .. aman nerelere para harcıyoruz boşver gidelim özele işte ... ben bugun şöyle düşündüm rahim filminden önce aşılama yapmıyolarmı acaba
ama onlarada zor hamıle kalmıştım kaç ay olmamıstıAnladım canım ama olur daha senin bi sene bile olmamış benim 3 sene oldu istemeye başlayalı hala yok malesef
Bana yapmadılar canım önce rahim filmi çekti doktorhahahahah aynen bızde öyle sabah gidelimmi gitmeyelimmi diye diye uyuya kalmışım .. aman nerelere para harcıyoruz boşver gidelim özele işte ... ben bugun şöyle düşündüm rahim filminden önce aşılama yapmıyolarmı acaba
benımkıde öyle dıyo madem fılmden korkuyosun dıyo asılamada yaptır bak dıyoAynen nerelere gidio o paralar birazda bize gitsin :)) valla cnm ben gittim hemen asilama yapılacaktı Dr bana rahim filmi cekelim kafamizda soru işareti olmasın asilama yaparız belki tutmaz dedi o yüzden mutlaka istio her Dr yaa
ama onlarada zor hamıle kalmıştım kaç ay olmamıstı
Hiç demebenımkıde öyle dıyo madem fılmden korkuyosun dıyo asılamada yaptır bak dıyoadamlarıda profösor yaptık
Yok canım yapmıyorlar. Rahim filmi çektiriyor ve eşinin de testleri yaptırmasını ister. Tedavi gerektiren bir durum varsa aşılama boşa gitmesin diyehahahahah aynen bızde öyle sabah gidelimmi gitmeyelimmi diye diye uyuya kalmışım .. aman nerelere para harcıyoruz boşver gidelim özele işte ... ben bugun şöyle düşündüm rahim filminden önce aşılama yapmıyolarmı acaba
Amin nn n hepimizi inş cnmAllah inşallah bidaha anne olmayı nasip etsin
saol canım bütün isteyenleri inşallah rabbim layık olan herkesı anne yapsınAllah inşallah bidaha anne olmayı nasip etsin
o gıttı test yaptırdı ürolojıye tekrar kontrol olur demıs ama tabı hareketsızde %32 canımYok canım yapmıyorlar. Rahim filmi çektiriyor ve eşinin de testleri yaptırmasını ister. Tedavi gerektiren bir durum varsa aşılama boşa gitmesin diye
benım ıkıncı evlılıgım canım bu .. daha önceki evliliğimde 2 düşük oldu.. şimdi bir senedir düşünüyoruz ... günleride kaçırdık sanırım çogu ayHiç demeneyse artık bi sürece girdik inş rwhim filminden sonra asilama ya bile gerek kalmadan hamile kalırız yaa sen kaç yıldan beri evlisin ve ne zamandan beri çocuk istiosun cnm ?
Anladım cnm hayırlısı olsun yaabenım ıkıncı evlılıgım canım bu .. daha önceki evliliğimde 2 düşük oldu.. şimdi bir senedir düşünüyoruz ... günleride kaçırdık sanırım çogu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?