arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

hahahahah yokkk o aynı devamm suratı degişiyo :)))
Hatta özele gittiğim Dr erkek allahtan yaşlı bişe demedi ama rahim filmi dedi anestezi dedi üzerine bizimki coştu olmaz ben karşıyım bir nevi ameliyat dedi zorla ikna ettim şimdi tmm dio

doktorun hemşiresi bana hareket kısıtlandıgı için anestezi önermiyoruz dedi ,acımaz dedi
SGK var ama gittiğim yerde geçmiyordu. Özel sağlık sigortası zaten ödemiyor. Çekimden önce çekim pozisyonuna getirdiler beni. Sonra uyuttular. Kendime geldiğimde eşim başımdaydı. 5 dk bile sürmemiş. Anestezi olmadan yapamazdım çünkü muayenede bile kasıyorum kendimi. Filmin temiz çıkması için kasmamak lazımmış

selam kızlar benim de 2 düşük 1 kimyasal gebeligim var kanuni ye gitmiştim araştırma hastanesine rahim filmi istedi ne olur ne olmaz diye öncelikler genetik testlerin sonucunu bekliyorum hamile kalabiliyorum onda sorun yok ama Dr bana özel hastaneler yapıyor demişti şimdi devleti duydum sevindim açıkçası çünkü hastanelere verdiğim paralardan sıkıldım ve birseyin yok diyorlar genetik testi de devlette yaptırdım allah tan acaba bende mi rahim filmi çekilsem bilemedim kesin çekil demiyorlar ama en son çare artık

ay aynen bende kasıyorum o sanıyeler gecmek bılmıyo muayanede valla.. ben aneztezı saglıklı bulmuyorum o yuzden dişimi sıkcam valla

Burda ki devlette anestezi li çekio mus o yüzden 500 tl vereceğime devlette olsun die dusunuorum ben

ne kadar zamandır bebek ıcın ugrasıyorsun

Hatta özele gittiğim Dr erkek allahtan yaşlı bişe demedi ama rahim filmi dedi anestezi dedi üzerine bizimki coştu olmaz ben karşıyım bir nevi ameliyat dedi zorla ikna ettim şimdi tmm dio
hahahahha yaşlı fılan dınlemez benımkı bıkaç kez sordu sordu daha gıdeyım dıyemem bende

sayfamız güzel oldu valla ayrılmayalım moral oluruz birbirimize

Burda ki devlette anestezi li çekio mus o yüzden 500 tl vereceğime devlette olsun die dusunuorum ben
Ben devlette çok vakit kaybediyorum sıkılıyorum beklerken. Maliyetli ama çabuk işim görülüyor. İstediğim doktora istediğim zaman gidebiliyorum. Ama oralarda da çok değerli hekimler var. Mesele onları bulabilmek

ne kadar zamandır bebek ıcın ugrasıyorsun
2 seneyi geçecek canım ilk bir sene kalamadım sonra eşimde sorun çıktı ardından tedavi sonrası kaldım 1 sene içinde 3 hüsran sonuca ulaştım 7 haftayı bulmadan düşüyor felan anlamadı Dr lar da işte test sonuçlarımızi bekliyoruz

aynen buyuk şehirde bulmak zor oluyo

birde riski diyorlar tuplere zarar verme olayı da duydum aman ne bilim yaa valla şaşırdım artik

geçmiş olsun .. kendını yoruyomusun

Aynen doğru diosun cnm benim devlette hemşire Dr arkadaşım var o beni özelden çaydirdi sadecr raim filmi için onu çekilip özele gidip asilama yaptiracam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…