- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
yooo zaten vakit bulamıyorum ki bir hamile oldugumu öğreniyorum sonra kısa sürede yok oluyor zatengeçmiş olsun .. kendını yoruyomusun
Geçmiş olsun2 seneyi geçecek canım ilk bir sene kalamadım sonra eşimde sorun çıktı ardından tedavi sonrası kaldım 1 sene içinde 3 hüsran sonuca ulaştım 7 haftayı bulmadan düşüyor felan anlamadı Dr lar da işte test sonuçlarımızi bekliyoruz
Çok güzel oluyor. Sebepsiz bir mutluluk oluyor. Gülüyorsun sürekliay aynen bende kasıyorum o sanıyeler gecmek bılmıyo muayanede valla.. ben aneztezı saglıklı bulmuyorum o yuzden dişimi sıkcam valla
Bir de çekimi yapan erkekti. Görmemem daha iyi olduÇok güzel oluyor. Sebepsiz bir mutluluk oluyor. Gülüyorsun sürekli
Hsg çekilin ce bir iki dmla kanama oluomus sende de oldu muBir de çekimi yapan erkekti. Görmemem daha iyi oldu
Aynen erkek Dr daha iyi yapıo işinivalla erkek Dr lar çoğu kadın Dr lar dan daha iyi oluyor ben erkeği tercih ediyorum iyi bir bayan bulamazsam en azından anlıyorlar bizi
devlet hastanesi buldum yarın sabaha kocişe diyim bakalım .. bı gıdeyım sorayım demi sabahAynen erkek Dr daha iyi yapıo işini
Aynen cnm sor bakalım tabi kociste önemli bakalım ne diecek :)devlet hastanesi buldum yarın sabaha kocişe diyim bakalım .. bı gıdeyım sorayım demi sabah
aynen önemli ona bayan olsunda sorun yok kıskanç irkeğimAynen cnm sor bakalım tabi kociste önemli bakalım ne diecek :)
Bide üzerine bunların kiskancliklari yok mu hıc çekilmio valla :)aynen önemli ona bayan olsunda sorun yok kıskanç irkeğim
hiç sorma hiç şu çektiğimize bak kafamız yorgun zaten psikolojımız bitik ugras durBide üzerine bunların kiskancliklari yok mu hıc çekilmio valla :)
Napalım cekecez artık aman sağ olsunlarda :) yarın mi gidiosun hastaneye cnm ?hiç sorma hiç şu çektiğimize bak kafamız yorgun zaten psikolojımız bitik ugras dur
yarın gıtcemde hangı hastaneye bılmıyorum tatlım...Napalım cekecez artık aman sağ olsunlarda :) yarın mi gidiosun hastaneye cnm ?
Nasıl yani randevu almadan mi gideceksin yaniyarın gıtcemde hangı hastaneye bılmıyorum tatlım...
2 özel hastaneden randevum var.. şimdi kociş sabah gidelim derse devletten randevu alcam 8 de.. şaşırdım valla nereye gidecegimi. yarın akşam yine girerizNasıl yani randevu almadan mi gideceksin yani
Anladım cnm hayırlısı olsun çok stres yapma kendine olur mu2 özel hastaneden randevum var.. şimdi kociş sabah gidelim derse devletten randevu alcam 8 de.. şaşırdım valla nereye gidecegimi. yarın akşam yine gireriz
yarın gıdersem devlete hemen yapmaz baska gune randevu verır sanırım demi canımAnladım cnm hayırlısı olsun çok stres yapma kendine olur mu
Valla bilmiorum ki yaa eğer boşluk varsa hemen çekebilir inş hemen çekeryarın gıdersem devlete hemen yapmaz baska gune randevu verır sanırım demi canım
inşallah canım ya yarın görüşürüz çok öptm çok memnun oldum tanıstıgıma görusmek uzere allaha emanet olValla bilmiorum ki yaa eğer boşluk varsa hemen çekebilir inş hemen çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?