- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
konumu bılmeyenler olabılır soyle soylım anlaşamıyorduk zaten evlenirken bana yalanlar soyledı aıleme ev alınacak ben 300 mılyon verıcem dedı ve yalan evı aldı maaşını aılesının evıne bağladı bende evı gecındırdım ve konuyu açtığımda evde kıyametler koptu son olarak annemın evıne geldı boşanma davası açtım sımdı yalvarıyor maaşımı evıme getırıcem gerekırse evı satıcam falan ama ınanmıyorum aıleını ordan çıkarmaz aılesının durumu ıyı babası 3 mılyar maas alıyo ama kendıne harcıyo...Bu sadece sorunlardan bırı hıc bır konuda anlaşamıyoruz hep benım dedıgımın tersını yapıyo sızce bu adam sansı hak edıyormu? ben kararımdan emınım sız ce?
Sözlerini icraate geçirsin düşünürsün canım. Bunlar hep aynı model sadece söz verirler.Önce dediklerini yapsın evi satsın yeni evi senin üstüne yapsın ve maaş kartını sana versin bakalım.
Kesinlikle ve kesinlikle hak etmiyor.
Simdiye kadar akli nerdeymis??
Bu asiri aileci adamlardan ucarak uzaklasmak gerekiyor.
Cnm bence haketmiyor ama Ada'ma değil evliliğime şans vereyim son bir çaba göstereyim ki içim rahat etsin diyorsan (bu soruyu sormanı buna bağladık çünkü) eşinin ailesine söyle çıkartsın onları o evden ya siz geçin ödeyin ev sahibi olursunuz yda evi satsın krediyi kapatsın maaş kartını eline versin öyle dön eve adamında Nasıl ailesi varmış oğlum sen evine harca karınla geçin diyeceğine bide ev alınmış ses çıkarmıyorlar
O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yararsorma ya bıde babasının 3 mılyar maaşı var ..Kendı odesın onlar oturuyor sonuçta bunları soyledıgımde kıyametler koptu vefa borcu dıyo..Bız yoksulluk ıcınde aılesı ferahlık ıcınde yasıyo ve adam vefa borcu dıyo
O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yarar
Bence de haketmiyor madem genel olarak anlasamiyorsunuz. Maddi bakimdan tabiki kari koca birbirine destek olmali ama anne babaya ev alip maasi baglamak nedir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?