Arkadaslar sızce bu adam ıkıncı bır sansı hakedıyormu?

ınanılır gıbı degıl dımı ?
Kesinlikle degil. Benim kv min durumu iyi degil (bekar kaynim israrla calismadigi icin) ama bizim dugun zamani miras kalan evi satildi 5 kurusunu gormedim aksine daha bizden istemeye kalkti dugunden sonra borclu halimizle. Esime tek bir cumle kurdum "evimizin rizkindan annene yedirdigin 5 kurusu dahi helal etmiyorum" diye dugunden beri 20 lira vercek olsa bana soyler :) iyiligi dokunmayanin kotulugu de dokunmasin arkadasim. Ne dolmusum ya :))

Canım sen hayır kurumu musun ailesinin evini finanse eden kocayı himayene almışsın. kocaman 33 yaşında adam, 5 sene önce alsaymış.Beyefendinin gönlü olsun diye kira ödüyorsun yazık değil mi sana. Sen de artık 29 yaşındasın 8 sene borç ödersiniz. Ne zaman hayatını yaşayacaksın.

Esinizin dedigi sadece lafta degilsw belki hak edebilir. Mesela gercekten parasini ailesine vermesin artik ve evi satsin ilk olarak bunlari yaptigini gör ondan sonra tekrar düsünürsün. Ama bu sadece dertlerden biri diyorsun öbür yaptigi anlasamadiginiz konular ney?
Cocugunuz var mi ve siddet uyguladimi esin sana karsi?

Sözlerini icraate geçirsin düşünürsün canım. Bunlar hep aynı model sadece söz verirler.Önce dediklerini yapsın evi satsın yeni evi senin üstüne yapsın ve maaş kartını sana versin bakalım.
Arkadaşın yorumuna katılıyorum önce senin istediklerini yapsın sonra anlaşırsınız yoksa sizi sömürmeye devam edecektir beleşe işci evde aşçı hizmetçisi vs...

Esinizin dedigi sadece lafta degilsw belki hak edebilir. Mesela gercekten parasini ailesine vermesin artik ve evi satsin ilk olarak bunlari yaptigini gör ondan sonra tekrar düsünürsün. Ama bu sadece dertlerden biri diyorsun öbür yaptigi anlasamadiginiz konular ney?
Cocugunuz var mi ve siddet uyguladimi esin sana karsi?

çocuk yok..İnsanların dolduruşuna gelme ve benım soyledıklerımın ınatla tersını yapma..şiddet ve aldatma yok ama bunlarda onun kadar kotu seyler degılmı?

Sana güvenip mi ailesine ev almış ilk önce kendi evini gecindirsin sinir oluyorum böyle tiplere. Her dediğini yapsın sonra tekrar şans vermeyi düşün derim

Bence sans verme, bu tipler en fazla 6 ay degisir birde hamile kalirsin isler iyice karisir. Balik bastan kokar derler, senin kocanda is yok bir an once kurtulmaya ve yeni bir hayat kurmaya bak bence.
Ailece tepene binmisler, senin sirtindan mi vefa borcunu odeyecekmis? Odeseymis daha once seni neden zor duruma sokuyor. Maasin var ya demistir o, karim bize bakar ben de aileme yaranirim. Oh ne guzel memleket.

Tabiki haketmiyor ikinci şansı..Ailesine ev almak için seni mi bulmuş? Onun ailesi mutlu olsun,ev sahibi olup kendilerini güvende hissetsin diye evin bütün yükü senin üzerinde olacak,koca adama bakacaksın ve saç bakımından tut da ayakkabı,çanta vs birçok ihtiyacından kısmak zorunda kalacaksın.Peki var mı böyle bir dünya? Asla yok!

Kocan ailesine ev almak isteyebilir,duygusal olarak böyle bir minnet duyabilir ancak bu seni bağlayan bir durum değil o yüzden buna alet olma ve sakın şans verme milletin kahramanı sen değilsin..

Tabiki haketmiyor ikinci şansı..Ailesine ev almak için seni mi bulmuş? Onun ailesi mutlu olsun,ev sahibi olup kendilerini güvende hissetsin diye evin bütün yükü senin üzerinde olacak,koca adama bakacaksın ve saç bakımından tut da ayakkabı,çanta vs birçok ihtiyacından kısmak zorunda kalacaksın.Peki var mı böyle bir dünya? Asla yok!

Kocan ailesine ev almak isteyebilir,duygusal olarak böyle bir minnet duyabilir ancak bu seni bağlayan bir durum değil o yüzden buna alet olma ve sakın şans verme milletin kahramanı sen değilsin..

zaten genclıgım bıtıcek gıdecek bu adamın degısıcegınede ınanmıyorum artık bulaşmakta ıstemıyorum

O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yarar
Bu tipler böyle karısının parasını yerler kendileri ailesine verir.Bu parayı alan aileler nasıl yiyebiliyorum bir türlü anlamam.çalışan kadına para getiren hizmetçi gibi bakarlar.

O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yarar
değil mi?
madem vefa borcu. S sudenaz111 de ailesine ev alsın, maaşını oraya bağlasın.
karı koca artık evin duvarını yer.

Kesinlikle degil. Benim kv min durumu iyi degil (bekar kaynim israrla calismadigi icin) ama bizim dugun zamani miras kalan evi satildi 5 kurusunu gormedim aksine daha bizden istemeye kalkti dugunden sonra borclu halimizle. Esime tek bir cumle kurdum "evimizin rizkindan annene yedirdigin 5 kurusu dahi helal etmiyorum" diye dugunden beri 20 lira vercek olsa bana soyler :) iyiligi dokunmayanin kotulugu de dokunmasin arkadasim. Ne dolmusum ya :))

Birde bosanıcam derken sen paramı sevdın yoksa kru ekmek soğan yerdın benımle dıyo :D bırde benı maddıyatcı yaptı kendıne zengın koca bulursun dıyo ahahah :D evlenirken ısı bıle yoktu

Birde bosanıcam derken sen paramı sevdın yoksa kru ekmek soğan yerdın benımle dıyo :KK70: bırde benı maddıyatcı yaptı kendıne zengın koca bulursun dıyo ahahah :KK70: evlenirken ısı bıle yoktu

E bu boşanmada bir suçlu gerekli o da sen oluyosun kocanın gözünde..Etrafa da aynısını diyecek ve temize çıkmış olacak..

Öyle dediği anda ben olsam derim ki; para meraklısı mıyım bilmiyorum ama evlenip de evinden önce başka bir evi düşünen ve bu yüzden kendi evine bakmaktan aciz olan,kendi iç huzuru ve keyifleri için karısının ve gelinin kanını emen kan emicilerin soyadını tasimak ve bu aileye mensup olmak istemediğimi çok iyi biliyorum derdim..

Haa bir de derdim ki; ben çalışan bir kadın olmasaydım bu işe kalkışır mıydın? Burada bir fırsatçılık ve paragözlük söz konusu derdim.

Buarada sen söyle diye demiyorum ben derdim bunları yanlış anlama:KK33::confused::spor:

Back
X