- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
- Konu Sahibi sudenaz111
Hayir kesinlkle haketmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle degil. Benim kv min durumu iyi degil (bekar kaynim israrla calismadigi icin) ama bizim dugun zamani miras kalan evi satildi 5 kurusunu gormedim aksine daha bizden istemeye kalkti dugunden sonra borclu halimizle. Esime tek bir cumle kurdum "evimizin rizkindan annene yedirdigin 5 kurusu dahi helal etmiyorum" diye dugunden beri 20 lira vercek olsa bana soyler :) iyiligi dokunmayanin kotulugu de dokunmasin arkadasim. Ne dolmusum ya :))ınanılır gıbı degıl dımı ?
İşte bu durumda net olun.siz kaybetmekten korkmayın o korksun.siz gidince nelerin gideceğini bilsin.dedikleri yap sonra karşıma gel deyin.Bu ailelerden neler çektik yaaynen canım bende ınanmıyorum bunlar sadece söz verır
Arkadaşın yorumuna katılıyorum önce senin istediklerini yapsın sonra anlaşırsınız yoksa sizi sömürmeye devam edecektir beleşe işci evde aşçı hizmetçisi vs...Sözlerini icraate geçirsin düşünürsün canım. Bunlar hep aynı model sadece söz verirler.Önce dediklerini yapsın evi satsın yeni evi senin üstüne yapsın ve maaş kartını sana versin bakalım.
Esinizin dedigi sadece lafta degilsw belki hak edebilir. Mesela gercekten parasini ailesine vermesin artik ve evi satsin ilk olarak bunlari yaptigini gör ondan sonra tekrar düsünürsün. Ama bu sadece dertlerden biri diyorsun öbür yaptigi anlasamadiginiz konular ney?
Cocugunuz var mi ve siddet uyguladimi esin sana karsi?
Tabiki haketmiyor ikinci şansı..Ailesine ev almak için seni mi bulmuş? Onun ailesi mutlu olsun,ev sahibi olup kendilerini güvende hissetsin diye evin bütün yükü senin üzerinde olacak,koca adama bakacaksın ve saç bakımından tut da ayakkabı,çanta vs birçok ihtiyacından kısmak zorunda kalacaksın.Peki var mı böyle bir dünya? Asla yok!
Kocan ailesine ev almak isteyebilir,duygusal olarak böyle bir minnet duyabilir ancak bu seni bağlayan bir durum değil o yüzden buna alet olma ve sakın şans verme milletin kahramanı sen değilsin..
Bu tipler böyle karısının parasını yerler kendileri ailesine verir.Bu parayı alan aileler nasıl yiyebiliyorum bir türlü anlamam.çalışan kadına para getiren hizmetçi gibi bakarlar.O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yarar
değil mi?O zaman mok mu vardı da evlenmiş. Otursaymış ailesinin dizinin dibinde vefa borcunu ödeseymiş. O zaman sende ailene bi ev al senin maaşı da ona bağla bakalım ne diyecek o Zaman vefa olmaz kıyamet kopar Kesin. Ana babaya vefa borcu ev almakla ödenmez bahanesi bu cnm. Dediğim gibi adam ikinci şansı haketmiyor ama belki bişeyler değişebilir bilemiyorum şartlarını söyleyip bu şekilde devam edebilirim de bakalım belki işe yarar
Kesinlikle degil. Benim kv min durumu iyi degil (bekar kaynim israrla calismadigi icin) ama bizim dugun zamani miras kalan evi satildi 5 kurusunu gormedim aksine daha bizden istemeye kalkti dugunden sonra borclu halimizle. Esime tek bir cumle kurdum "evimizin rizkindan annene yedirdigin 5 kurusu dahi helal etmiyorum" diye dugunden beri 20 lira vercek olsa bana soyler :) iyiligi dokunmayanin kotulugu de dokunmasin arkadasim. Ne dolmusum ya :))
değil mi?
madem vefa borcu. S sudenaz111 de ailesine ev alsın, maaşını oraya bağlasın.
karı koca artık evin duvarını yer.
Ben enayi yerine konulmayi, kullanilmayi sevmiyorum de.esım bana sen benı senvsen kuru ekmek soğan yerdın dıyo senın gozun parada dıyo :) gülüyorum
Birde bosanıcam derken sen paramı sevdın yoksa kru ekmek soğan yerdın benımle dıyobırde benı maddıyatcı yaptı kendıne zengın koca bulursun dıyo ahahah
evlenirken ısı bıle yoktu