- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi sudenaz111
böyle adamlardan gina geldi ne iş bunlar ya anası evlendirmesin bir omur baksın o zaman ya yazık su kadınlara...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu boşanmada bir suçlu gerekli o da sen oluyosun kocanın gözünde..Etrafa da aynısını diyecek ve temize çıkmış olacak..
Öyle dediği anda ben olsam derim ki; para meraklısı mıyım bilmiyorum ama evlenip de evinden önce başka bir evi düşünen ve bu yüzden kendi evine bakmaktan aciz olan,kendi iç huzuru ve keyifleri için karısının ve gelinin kanını emen kan emicilerin soyadını tasimak ve bu aileye mensup olmak istemediğimi çok iyi biliyorum derdim..
Haa bir de derdim ki; ben çalışan bir kadın olmasaydım bu işe kalkışır mıydın? Burada bir fırsatçılık ve paragözlük söz konusu derdim.
Buarada sen söyle diye demiyorum ben derdim bunları yanlış anlama![]()
Benim sirtimdan ailene vefani gosteremezsin de kes at.Buna benzer cok seyler söyledım ama anlamıyo anlamamazlıktan gelıyo vefa dıyo başka bırsey demıyo kayınpederımın 3 mılyar maaşı var adam hala beklıyo para
Buna benzer cok seyler söyledım ama anlamıyo anlamamazlıktan gelıyo vefa dıyo başka bırsey demıyo kayınpederımın 3 mılyar maaşı var adam hala beklıyo para
bu kadar vefa meraklosıysa neden evlendi e siz bu denklemin neresindesiniz p ailesinde sizde ona bakıyorsunuz evliliği sosyal hizmetler kurumu sanıypr sanırım. ben olsam asla vermezdim 2. şans desiklerini yapabilir ama bu seferde sanki lutfetmiş gibi sürekli öne sürer ne gerwk varBuna benzer cok seyler söyledım ama anlamıyo anlamamazlıktan gelıyo vefa dıyo başka bırsey demıyo kayınpederımın 3 mılyar maaşı var adam hala beklıyo para
Üste çıkmanın çeşitli yolları vardır kocan her yolu deniyor anlaşılan. Dediği şeylere pek kulak asma; tamam vefa borcunu öde ama benim vefa borcum yok ailene,durduk yere beni de borçlu çıkarma. O yüzden boşanacağım ben de kendi aileme vefa borcumu öderim bu süreçte.Sonrası allah kerim de..Daha da uzatma, anladigim kadarıyla adam insanı ortadan ikiye çatlatacak cinsten..
öyle olsa o evde ailesi değil sen otururdun :)esım bana sen benı senvsen kuru ekmek soğan yerdın dıyo senın gozun parada dıyo :) gülüyorum
bu kadar vefa meraklosıysa neden evlendi e siz bu denklemin neresindesiniz p ailesinde sizde ona bakıyorsunuz evliliği sosyal hizmetler kurumu sanıypr sanırım. ben olsam asla vermezdim 2. şans desiklerini yapabilir ama bu seferde sanki lutfetmiş gibi sürekli öne sürer ne gerwk var
konumu bılmeyenler olabılır soyle soylım anlaşamıyorduk zaten evlenirken bana yalanlar soyledı aıleme ev alınacak ben 300 mılyon verıcem dedı ve yalan evı aldı maaşını aılesının evıne bağladı bende evı gecındırdım ve konuyu açtığımda evde kıyametler koptu son olarak annemın evıne geldı boşanma davası açtım sımdı yalvarıyor maaşımı evıme getırıcem gerekırse evı satıcam falan ama ınanmıyorum aıleını ordan çıkarmaz aılesının durumu ıyı babası 3 mılyar maas alıyo ama kendıne harcıyo...Bu sadece sorunlardan bırı hıc bır konuda anlaşamıyoruz hep benım dedıgımın tersını yapıyo sızce bu adam sansı hak edıyormu? ben kararımdan emınım sız ce?
Adamın aklı başına gerçekten gelecek olsa olayların bu noktaya gelmesini beklemezdi bence sizden yüz bulamayınca anlamıştır işin ciddiyetini burnu sürtmüştür ama affedersen %80 ihtimalle birkaç ay sonra eskiye dönecek vaadettiklerini unutacaktır ben sizin yerinizde olsam 2. şansı vermezdim![]()
sizi degilde annesi babasini dusunuyosa donsun baba evine nedir kardesim boyle hic affetme defet gitsin
Kesinlikle hak etmiyor bence ikinci şansı verdiğin zaman daha beter oluyo herşey beni ikinci kez bosayamaz diye dusunuyolar ben o hatayı yaptım ve şuan çok mutsuz ve pişmanım sakın hakonumu bılmeyenler olabılır soyle soylım anlaşamıyorduk zaten evlenirken bana yalanlar soyledı aıleme ev alınacak ben 300 mılyon verıcem dedı ve yalan evı aldı maaşını aılesının evıne bağladı bende evı gecındırdım ve konuyu açtığımda evde kıyametler koptu son olarak annemın evıne geldı boşanma davası açtım sımdı yalvarıyor maaşımı evıme getırıcem gerekırse evı satıcam falan ama ınanmıyorum aıleını ordan çıkarmaz aılesının durumu ıyı babası 3 mılyar maas alıyo ama kendıne harcıyo...Bu sadece sorunlardan bırı hıc bır konuda anlaşamıyoruz hep benım dedıgımın tersını yapıyo sızce bu adam sansı hak edıyormu? ben kararımdan emınım sız ce?