ccanım artık evli misin bilmiyorum ama bir anne ve çocuk var hemde küçük bir erkek çocuğu annesi ona kol açmış o da annesine koşuyor.. senin saçların iri gür mü? kahverengi saçlı mısın?? açık mısın kapalı mısın bilmiyorum ama saçların burda açık çıkmış eğer sensen ve hafif dalgalı gibi tam kıvırık değil burdaki kızın saçları sanki bu kişi çocuğunu kolluyor hep.. bir aile büyükleri tarafından tekme yiyor yani bu aile büyükleri karşı tarafın ailesi ve kızın arkasndan çok konuşuyorlar.. sensin diye tahmn ediyorum bu kızı.. için sıkılmış senin.. ama ferahlıyacaksın tatlımMrb ilk talibin ben olayım mı.... çıkıp çıkmadığını tabii ki hemen yazarım
çocuğunuzu kaybetme korkusu varCok tesekkur ederim evet evliyim acik tenliyim ve bir kizim var
yani çok düşkünsünn çocuğuna eşinizin ailesiyle aranda sorun mu var??Cok tesekkur ederim evet evliyim acik tenliyim ve bir kizim var
tarotta bakıyorum canım kahveye de başladım değilde oturduğum çevrede birkaç kişiye baktığım fallar ertesi gün çıkmaya başladı hani tam çıkmasa bile çıkar gibi mesela gani amcaya dedim oğlu için hakan abinin borcu gelecek ya da kardeşim şükrü den borç gelecek sana sen iki büklüm olacaksın diye ve bir iki güne babama demiş aynı memlektten olduğu için toprağım Ebru ya söyle iki büklüm oldum diye ve bikaç gün sonra karısını aradık merak ettik noldu diye karısı da dedi geçen sene olaydan sebep diye.. hakan abinin evlendiği kız biraz tuhaf ve o hakan abi kızın kardeşi ve kardeşinin sevgilisi tatile gitmişler bu arada kızın kardeşi tam bir şeytan hele bakışları tam bir şeytan gibi.. bunlar tartışmışlar tatilde kızın kardeşi ortalığı karıştırmış kendi sevgilisinin elini ısırıp morartmış ve bunlar üçü hakan abiyi tek bırakmışlar polise gitmişler kızın kardeşi sevgilisinin kolunu morarttıgnı hakan bizim üçümüzü de dövdü demiş iftira atmışlar mahkeme gibi birşey oldu ama hakan abinin karısı geldi eve birde ben gani amcanın hane falına bakarken borcun başında hakan abi onun da ucunda karısı var dedim gani amcaya aylar sonra haber gelmiş eğer gelininiz oğlunuzdan birdaha şikayetçi olursa bilmem ne para ödersnz demiş ve gani amca gelininin kafasının tuhaf olduğunu bildiğinden korkuyo..Kahveye mi basladin simdi ..tarotu naptin
yarin atarim
at canm bakarım kahve de tarotta seni severim kanım ısınıyor sanaKahveye mi basladin simdi ..tarotu naptin
yarin atarim
canım şuan işinle alaklı bişey yok yani bunalmışsn dinlenmye ihtiyacın varNet bir sorun degil ama bir gorumcem ve bir eltim basindan beri beni istemedi... acikca yuzume soylemeseler de sorunlar da bitmiyor. Gelecekle ilgili biseyler yok mu işimle ilgili özellikle
canımmKahveye mi basladin simdi ..tarotu naptin
yarin atarim
Ay canim unuttum :) bebekli olunca kafa kalmiyo yeminlecanımm
Keske ama öyle bir lüksüm yokcanım şuan işinle alaklı bişey yok yani bunalmışsn dinlenmye ihtiyacın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?