canım biir var kıvırcık saçlı mı desem dalgalı saçlı kahverengi saçlı ama güzel saçları var şapka gibi bişey var kafasında bembeyaz tenli bunun arkasında zapzayıfesmer siyah saçlı kısa gibi ve at kuyruğu gibi topluyo çirkincene topluyo saçını böyle bir kadın var artık o arkadaki görümce mi, kaynana mı, abla, arkads, anne her kimse bu kızı çok kıskanıyor onun arkasından işler çevirip konuşuyor.. bu ara mı desem bikaç hafta öncede olabilir ya da birkaç hafta sonra olabilir de yani eşinle tartışma olabilir aranda bu kadın yüzünden.. için çok sıkılmış birşey içini yiyip kemiriyor..kendini somutlamışsın herşeyden ve yalnız kalmak istiyorsun hep sen.. çocukların var mı bilmiyorum ama birileri hep arkanda duruyor seni koruyor kocanla birlikte ve kendi ailende de birileri var onlar sana destek olmak istiyorlar sanki.. iş mi arıyorsun bilmiyorum ama bir işe mi başvurdun sen yani iş hayatına girebilirsin eğer işin varsa da ya yükseleceksin ya da başka iyi bir işe gireceksin.. eşinin bazı sorunları var galiba artık maddi mi bilmiyorum ikinizinde canı sıkılmış ama merak etme düzeliyor herşey eşin çok mutlu olacak bir haber alacak ve sana verecek.. bak sıkıntılarının ortasında bir kısmet duruyo sıkıntılarını da anında alıp götürecek bir kısmet.. şuan hanede senini özellikle bunaldığın anlar oluyor ama geçici bir sıkıntı olacak bu ve şuan sen kendinde değil gibisin ama dedğim gibi geçici..
canım ilişki durumunu bilmiyorum ama bir erkek gördüm kumral ve seyrek saçlı alnı geniş gibi nerdeyse kel kafalı gibi yani şöyle saçları seyrek ve saçlarını geriye doğru attıran biri gibi beyaz tenli bir adam bir kadınla dans ediyor kadında abiye var saçları gür kadının yapılmış saçları sanki nişanın olacak bu sene eğer sevgilin yoksa demedi deme evliliğe adım atacaksın eros ta çıkmış kanatları iyice açılmış valla.. yalnız seni çekemyen biri var etrafında kara kedi şeklinde çıkmış canım.. adında M ya da N ile A harfi var sıkıntıların bir tarafında birikmiş bir yandan mutlu bir yandan mutsuzsun.. canım sen bir işte çalışıyor musun bilmiyorum ama bir iş başvurusu yapmışta olabilirsin.. bir işe başlıyacaksın sana teklif gelecek böyle sürekli kalem etek tarzı etek giyeceğin bir iş.. işte sıkıntını bitirecek bu iş.. hanede şuan herşey iyi dediğim gibi sev evden gidicisin.. evleneceğin kişinin adında ya da adının içinde Ü ya da U harfi olacak..Ben de hemen söylerim sana tutup tutmadığını :))
üç dört tane ard arda yolun var canım.. okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama yoğun tempolu bir döneme girmişsin sen.. açık mısın kapalı mısın bilmiyorum ama burda açık ta kapalı da insanlar var biri çok belirgin çıkmış açık kahve mi desem karamel mi tam anlıyamadım ama kısa saçlı fönlü saçlı bakımlı bir kadın var süslü biri ama çok güzel bu kadın ve diğer kadınlar beraberinde birde birde bir adam var kahverebgi saçlı hafif yüzü dolgun burnu uzun mu desem biraz şişik mi ne beyaz tenli adam biyere gidiyorlar.. bir düğüne sanki.. sıkıntıların var canım senin.. bir küçük çocuk var erkek çocuğu mu bilmiyorum ama senin yanında onunla ilgili bir haber bekliyorsun sen.. bu arada resimlerin titrek çıkmış canım başka sefere tekrrar at
ayyyyy canım yaaaaa çok saol evet sevgilim var ama kumral değil esmer :) isminin içinde o harfler yok malesef ay başkasıyla evlenmicemdir inşallahcanım ilişki durumunu bilmiyorum ama bir erkek gördüm kumral ve seyrek saçlı alnı geniş gibi nerdeyse kel kafalı gibi yani şöyle saçları seyrek ve saçlarını geriye doğru attıran biri gibi beyaz tenli bir adam bir kadınla dans ediyor kadında abiye var saçları gür kadının yapılmış saçları sanki nişanın olacak bu sene eğer sevgilin yoksa demedi deme evliliğe adım atacaksın eros ta çıkmış kanatları iyice açılmış valla.. yalnız seni çekemyen biri var etrafında kara kedi şeklinde çıkmış canım.. adında M ya da N ile A harfi var sıkıntıların bir tarafında birikmiş bir yandan mutlu bir yandan mutsuzsun.. canım sen bir işte çalışıyor musun bilmiyorum ama bir iş başvurusu yapmışta olabilirsin.. bir işe başlıyacaksın sana teklif gelecek böyle sürekli kalem etek tarzı etek giyeceğin bir iş.. işte sıkıntını bitirecek bu iş.. hanede şuan herşey iyi dediğim gibi sev evden gidicisin.. evleneceğin kişinin adında ya da adının içinde Ü ya da U harfi olacak..
saol canım seyrek saçlı birini gördüm falda hakkında hayırlısı canımayyyyy canım yaaaaa çok saol evet sevgilim var ama kumral değil esmer :) isminin içinde o harfler yok malesef ay başkasıyla evlenmicemdir inşallah( şu sıralar sıkıntımız var da...
Bir işte çalışıyorum evet ve bi değişiklik bekliyorum istediğim işi yapabilmek için... inşallah olur bakalım.
çok teşekkür ederim:)
anladım canımKeske ama öyle bir lüksüm yok
nasıl??Yorumlardan anladim.
Bende diyorum sana ne cikiyor :)
Fal baktirdim hepsi bana cikiyor dedin yam ilk okudugumda anlamadım sana ne cikiyor acaba diye dusunmustum. Onu kas ettim.nasıl??
bn baktım basklrna falFal baktirdim hepsi bana cikiyor dedin yam ilk okudugumda anlamadım sana ne cikiyor acaba diye dusunmustum. Onu kas ettim.
Pardon. Ben baya karisirdim :)bn baktım basklrna fal
tammşimdi kahve içme imkanım yok ama akşam içip çekeyim , hemen atacağım
çok severim fal baktırmayı
canımm falımı atmıştım bakar mısın??at falını bende sana bakıyım
üç dört tane ard arda yolun var canım.. okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama yoğun tempolu bir döneme girmişsin sen.. açık mısın kapalı mısın bilmiyorum ama burda açık ta kapalı da insanlar var biri çok belirgin çıkmış açık kahve mi desem karamel mi tam anlıyamadım ama kısa saçlı fönlü saçlı bakımlı bir kadın var süslü biri ama çok güzel bu kadın ve diğer kadınlar beraberinde birde birde bir adam var kahverebgi saçlı hafif yüzü dolgun burnu uzun mu desem biraz şişik mi ne beyaz tenli adam biyere gidiyorlar.. bir düğüne sanki.. sıkıntıların var canım senin.. bir küçük çocuk var erkek çocuğu mu bilmiyorum ama senin yanında onunla ilgili bir haber bekliyorsun sen.. bu arada resimlerin titrek çıkmış canım başka sefere tekrrar at
ben de atıyorm şimdi
canım bıyıklı değil o kişi ama o benim babam sıkıntıda D: evet inatçı arkdas var ona evet diyorum çok sağolresimleri yüklerken bende düğün gibi birşey görmüştüm. yakınlarda bir düğün yok ama beklediğim kadınlı erkekli misafirler var. çocuk olayını bilmiyorum bekleyip göreceğiz. resimler titrek değil aslında, buraya yüklerken boyutu büyük diye sorun çıkardı bende küçülttüm.
gelelim senin falına.
temiz aydınlık bir evdesin. 2 veya 7 numarası gördüm. bereketli bir kadın ve bir hafif yaşlı bir adam var. gece yatarken dua eder gibi yani şu olsa bu olsa diye düşüncelerin var, sadakatle, huzurla, uysallıkla ilgili olabilir. belki ayın 17 sinde biriyle görüşme olabilir, iş, arkadaş, varsa sevgili. bunun dışında birileriyle ikili görüşmelerin var sohbet muhabbet kız kıza. orta yaşlı yada ne bileyim 40-50 yaşlarında bir adamın sıkıntısı var sanki büyük gözlü bıyıklı. inatçı birine her dediğine okey diyorsun. aslında çokta pasif değilsin. gözün ilerilerde, geleceğide düşünüyorsun. birşeyler yapmakta istiyorsun., elinden geldiği kadar işte. korkma, temiz. yardımseversin ve bu yardımseverlik sana hayatında iyilikleri getiriyor. isminde e harfi olan bir erkek var, şimdilik iyi ilişkiniz umarım devam eder. sana gelen minnak bir para var. kısa sürede kel zayıf bir adamla görüşmen var. günlük konuşma geçici önemli değil. ve yine birsürü sohbet muhabbet kız kıza.
Behsettigin eyaz tenli kahve sacli enim ve evet tarifine uygun bi gorumcem var...aramiz da fena dgl uzaktayiz zatenBahsettiğin"jun_jandi, post: 46913792, member: 447857"]canım biir var kıvırcık saçlı mı desem dalgalı saçlı kahverengi saçlı ama güzel saçları var şapka gibi bişey var kafasında bembeyaz tenli bunun arkasında zapzayıfesmer siyah saçlı kısa gibi ve at kuyruğu gibi topluyo çirkincene topluyo saçını böyle bir kadın var artık o arkadaki görümce mi, kaynana mı, abla, arkads, anne her kimse bu kızı çok kıskanıyor onun arkasından işler çevirip konuşuyor.. bu ara mı desem bikaç hafta öncede olabilir ya da birkaç hafta sonra olabilir de yani eşinle tartışma olabilir aranda bu kadın yüzünden.. için çok sıkılmış birşey içini yiyip kemiriyor..kendini somutlamışsın herşeyden ve yalnız kalmak istiyorsun hep sen.. çocukların var mı bilmiyorum ama birileri hep arkanda duruyor seni koruyor kocanla birlikte ve kendi ailende de birileri var onlar sana destek olmak istiyorlar sanki.. iş mi arıyorsun bilmiyorum ama bir işe mi başvurdun sen yani iş hayatına girebilirsin eğer işin varsa da ya yükseleceksin ya da başka iyi bir işe gireceksin.. eşinin bazı sorunları var galiba artık maddi mi bilmiyorum ikinizinde canı sıkılmış ama merak etme düzeliyor herşey eşin çok mutlu olacak bir haber alacak ve sana verecek.. bak sıkıntılarının ortasında bir kısmet duruyo sıkıntılarını da anında alıp götürecek bir kısmet.. şuan hanede senini özellikle bunaldığın anlar oluyor ama geçici bir sıkıntı olacak bu ve şuan sen kendinde değil gibisin ama dedğim gibi geçici..
Behsettigin eyaz tenli kahve sacli enim ve evet tarifine uygun bi gorumcem var...aramiz da fena dgl uzaktayiz zatenBahsettiğin"jun_jandi, post: 46913792, member: 447857"]canım biir var kıvırcık saçlı mı desem dalgalı saçlı kahverengi saçlı ama güzel saçları var şapka gibi bişey var kafasında bembeyaz tenli bunun arkasında zapzayıfesmer siyah saçlı kısa gibi ve at kuyruğu gibi topluyo çirkincene topluyo saçını böyle bir kadın var artık o arkadaki görümce mi, kaynana mı, abla, arkads, anne her kimse bu kızı çok kıskanıyor onun arkasından işler çevirip konuşuyor.. bu ara mı desem bikaç hafta öncede olabilir ya da birkaç hafta sonra olabilir de yani eşinle tartışma olabilir aranda bu kadın yüzünden.. için çok sıkılmış birşey içini yiyip kemiriyor..kendini somutlamışsın herşeyden ve yalnız kalmak istiyorsun hep sen.. çocukların var mı bilmiyorum ama birileri hep arkanda duruyor seni koruyor kocanla birlikte ve kendi ailende de birileri var onlar sana destek olmak istiyorlar sanki.. iş mi arıyorsun bilmiyorum ama bir işe mi başvurdun sen yani iş hayatına girebilirsin eğer işin varsa da ya yükseleceksin ya da başka iyi bir işe gireceksin.. eşinin bazı sorunları var galiba artık maddi mi bilmiyorum ikinizinde canı sıkılmış ama merak etme düzeliyor herşey eşin çok mutlu olacak bir haber alacak ve sana verecek.. bak sıkıntılarının ortasında bir kısmet duruyo sıkıntılarını da anında alıp götürecek bir kısmet.. şuan hanede senini özellikle bunaldığın anlar oluyor ama geçici bir sıkıntı olacak bu ve şuan sen kendinde değil gibisin ama dedğim gibi geçici..
ben bu işi ilerletmiş miyim? tarotta ilerledim baya ama o çok yoruyo insanıBehsettigin eyaz tenli kahve sacli enbeceremedim tarifine uygun bi gorumcem var...aramiz da fena dgl uzaktayiz zaten
canim ben bi ara bi daha atsam olur mu o kahveden esim de icmisti icime sinmemisti...sende isik var gibi ha...
ruh halimi ve gorumcemi bildin ayol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?