- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
amin cnmsaol canım seyrek saçlı birini gördüm falda hakkında hayırlısı canım
Selam, taze kapanmış açılmak üzere olan bir fincanım var. Bakabilirsen fotoğrafları gönderebilirim. Ben de sana bakarım.Arkadaşlar ben oturduğum çevrede birkaç kişiye fal baktım hepsi bana çıkıyor filan demeye başladılar ablamın kaynanası baktırdı çıktı dedi görümcesine yani ablamın kocasının halasına demiş ona baktım o da çıktı dedi ikinciye baktım bu kadına şimdi yine çıktı dedi ama ben tesadüf diyorum hep.. sizden istediğim bana kahve falı atmanız burdan size bakacağım ama siz bana burdan çıkanları evet böyle filan diyeceksiniz birde sizden isteğim bana da siz fal bakın
canım fallara yarın bakıcam bugün komşuma uzun baktım bugün o yüzden ara verdim yorgunumkahve falından anlayanız varsa bana bir iki cumle yazsa
Ben sana hic kahve baktirmamistim canim o yuzden kshven nasildi bilmiyorum...tarotu bende becerememidim...yillsr yillsr once denrmistim sma zor...ben bu işi ilerletmiş miyim? tarotta ilerledim baya ama o çok yoruyo insanı
senin falında mı benim falımda mımerhaba cnm yüzsüzlük yapmak istemem ama fincanda gördüğüm şey çok acayibime gitti sana sormak istedim :))
ilkel bir adam var sağ elinde bişey var, çalı çırpı toplamış sanki. saç sakal karışmış ve üzerinde kıyafet yok hayvan postu ile kıyafet yapmış. iki tane at üstünde şovalye ona doğru gelmiş atları üzerine sürüyorlar ama bu adam kaçmıyor onlara karşı duruyor. eğer gerekirse o elindeki şeyi onlara fırlatacak gibi. tam olarak bu tabloyu gördüm hayal gücüm mü çok geniş yoksa bir anlamı var mıdır ne düşünüyorsun :)
falımı yuklesem bakarmısın?senin falında mı benim falımda mıama şunu söyleyim bu kişi dayanklı birisi ve mücadele etmeyi seven birisi canım sen misin bilmiyorm ama ya sen sevdiğin varsa onun için ya da o senin için bir mücadele verecek ve evlenmek gibi bir dileğin varsa olacak..
tabiki de sen bakıyor musun?falımı yuklesem bakarmısın?
malesef ben bakmıyorumtabiki de sen bakıyor musun?
canım sen sevgilinle ayrılmışsın ya da bir arkadaşınla küsmüşsün birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz siz.. küstüğünüz kişi esmer ya da buğday tenli esmere yakın biri ve saçları gür fırça gibi mi desem bilmiyorum ama hafif yukarı kalkık gibi..ben bu küslüğü sevgilinle diye yoruyorum çünkü sevgilinle sen biribirinizi özlemiş gibisiniz eski anlarınızı hayal ediyor gibi gördüm sizi.. hattasa burda bir kurt ya da çakal gibi birşey var bu sizin aranızı bozmak için uğraşmış olabilir.. içinde bir sıkıntı var ama sıkıntı bile değil sen kafanda kurmuşsunda kurmuşsun sanki ama hemen bitip gidecek emin ol rahatlasın için ve bir dileğinin olmasıyla hallolacak bir soru işareti gördüm kafandaki sorunun da cevabı herşeyi çözülecek bu dileğininn olmasıyla canım.. hanen çok rahat senin mutlusun sanırım ve işte çalışıyor musun bilmiyorum ama iş hayatın rahat gibi eğer çalışmıyorsan da iş bulacaksın canım sen.. hanene bikaç misafir gelecek belki kalabilirler de ve sen birinden hamilelik haberi almışsın ya da alacaksın.. canım bu kadar baktım gördüğümü yazdım olabilir de olmayabilir de maksat muhabbet
ohaaaaa yuh küs oldugum kişiyi birebir tarıf ettın bu kus oldugum kısıyle barısma varmı sence?canım sen sevgilinle ayrılmışsın ya da bir arkadaşınla küsmüşsün birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz siz.. küstüğünüz kişi esmer ya da buğday tenli esmere yakın biri ve saçları gür fırça gibi mi desem bilmiyorum ama hafif yukarı kalkık gibi..ben bu küslüğü sevgilinle diye yoruyorum çünkü sevgilinle sen biribirinizi özlemiş gibisiniz eski anlarınızı hayal ediyor gibi gördüm sizi.. hattasa burda bir kurt ya da çakal gibi birşey var bu sizin aranızı bozmak için uğraşmış olabilir.. içinde bir sıkıntı var ama sıkıntı bile değil sen kafanda kurmuşsunda kurmuşsun sanki ama hemen bitip gidecek emin ol rahatlasın için ve bir dileğinin olmasıyla hallolacak bir soru işareti gördüm kafandaki sorunun da cevabı herşeyi çözülecek bu dileğininn olmasıyla canım.. hanen çok rahat senin mutlusun sanırım ve işte çalışıyor musun bilmiyorum ama iş hayatın rahat gibi eğer çalışmıyorsan da iş bulacaksın canım sen.. hanene bikaç misafir gelecek belki kalabilirler de ve sen birinden hamilelik haberi almışsın ya da alacaksın.. canım bu kadar baktım gördüğümü yazdım olabilir de olmayabilir de maksat muhabbethakkında en hayırlısı olması dileğimle
yani canım o ya da sen adım atacaksınız ama barışma var gibi çünkü biribirinizi özlemiş gibi gördüm ben istersen akşam onun niyetine iç at bana bakıyımohaaaaa yuh küs oldugum kişiyi birebir tarıf ettın bu kus oldugum kısıyle barısma varmı sence?
canım akşama baksam olur mu? iftara davetliyim ve oruçlu olarak halsizm haliyle şuan birazbenim falima da bakabilir misin, rica etsem :))
tamam ccanımOlur tabii, sen ne zaman musait olursan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?