Arkadaşlar sizden bir ricam var kendimi geliştirmek için.. ama birde bir karşılık :D

Selam, taze kapanmış açılmak üzere olan bir fincanım var. Bakabilirsen fotoğrafları gönderebilirim. Ben de sana bakarım.

ben bu işi ilerletmiş miyim? tarotta ilerledim baya ama o çok yoruyo insanı
Ben sana hic kahve baktirmamistim canim o yuzden kshven nasildi bilmiyorum...tarotu bende becerememidim...yillsr yillsr once denrmistim sma zor...
kahvede de eminim ki yuzyuze daha basarilisin..kahvwyi sanal bakmak da zordur[/QUOTE]
aynen bugün 2 saate yakın komşuma detaylı baktım hattasa 2 saati bile geçti diyebilirim dertleşerek baktım ona..
Tarotta o zaman yeniydim ama şuan çok yoruyo canım birde sanırım isim almadan bakmıştm ve sonra öğrendim galiba tarot bakılacak kişinin isminin burcunun ve yaşının öğrenilmesi gerekiyormuş belirleyici kart için onu sonradan öğrendim hattasa bir komşumun burcunu yaşını biliyordum baktım kağıda yazdım zaten bizim üstte oturuyo ve bazı olaylar varmış bunu beni bırak ailesi bile bilmiyormuş sıkıntısını hattasa günü bile tutmuş ama tarot kahveden çok yorucu o yüzden falcılara hak veriyorum yüksek fiyatta olmasına ama online paralı bakanlara baktırmadm hiç birine katina kahve baktırdm bildi gibi ama dediğim gibi yüzeysel oluyo onlineler bizim burda bir takıcı kadın 25 e bakıyormuş ona baktırcam yüzyüze tarot ee ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş aslında şey oluyo kendine bakınca sanki kendini mutlu etmeye çalışmış oluyorsun gibi iyi kart bile gelse kendini avutmaya çalışıyor gibi oluyorsun tabi bu arada inancın azalıyo haliyle olacağı varsa da olmuyo bu bütün fallar için geçerli evet günah ama gerçekmiş bunlar kahve ve tarot filan gerçekmiş yani.. tabi üç harfliler giriyo diyolar devreye ama bu bizim gibi sıradan bakanlar için değil birileri oluyo seni doğurmuş gibi ve sanki asıl senin annenmiş gibi yani hanende varmış gibi davrananlar için devreye giriyorlar ve falını bildiyse değil seni tanıyor gibi anlatanlar var kesin şu diyo yani ben anlatırken olmuş ya da olacak diyorum o kişiler olmuş bu diyo ya da bu olacak tam şu günde gibi diyorlar onlar işte üç harflilerle iletişimdelermiş hattasa toplantı filan da yapıyorlar diyorlar çok değişik bir durum..

merhaba cnm yüzsüzlük yapmak istemem ama fincanda gördüğüm şey çok acayibime gitti sana sormak istedim :))
ilkel bir adam var sağ elinde bişey var, çalı çırpı toplamış sanki. saç sakal karışmış ve üzerinde kıyafet yok hayvan postu ile kıyafet yapmış. iki tane at üstünde şovalye ona doğru gelmiş atları üzerine sürüyorlar ama bu adam kaçmıyor onlara karşı duruyor. eğer gerekirse o elindeki şeyi onlara fırlatacak gibi. tam olarak bu tabloyu gördüm hayal gücüm mü çok geniş yoksa bir anlamı var mıdır ne düşünüyorsun :)

senin falında mı benim falımda mı ama şunu söyleyim bu kişi dayanklı birisi ve mücadele etmeyi seven birisi canım sen misin bilmiyorm ama ya sen sevdiğin varsa onun için ya da o senin için bir mücadele verecek ve evlenmek gibi bir dileğin varsa olacak..

falımı yuklesem bakarmısın?

canım sen sevgilinle ayrılmışsın ya da bir arkadaşınla küsmüşsün birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz siz.. küstüğünüz kişi esmer ya da buğday tenli esmere yakın biri ve saçları gür fırça gibi mi desem bilmiyorum ama hafif yukarı kalkık gibi..ben bu küslüğü sevgilinle diye yoruyorum çünkü sevgilinle sen biribirinizi özlemiş gibisiniz eski anlarınızı hayal ediyor gibi gördüm sizi.. hattasa burda bir kurt ya da çakal gibi birşey var bu sizin aranızı bozmak için uğraşmış olabilir.. içinde bir sıkıntı var ama sıkıntı bile değil sen kafanda kurmuşsunda kurmuşsun sanki ama hemen bitip gidecek emin ol rahatlasın için ve bir dileğinin olmasıyla hallolacak bir soru işareti gördüm kafandaki sorunun da cevabı herşeyi çözülecek bu dileğininn olmasıyla canım.. hanen çok rahat senin mutlusun sanırım ve işte çalışıyor musun bilmiyorum ama iş hayatın rahat gibi eğer çalışmıyorsan da iş bulacaksın canım sen.. hanene bikaç misafir gelecek belki kalabilirler de ve sen birinden hamilelik haberi almışsın ya da alacaksın.. canım bu kadar baktım gördüğümü yazdım olabilir de olmayabilir de maksat muhabbet hakkında en hayırlısı olması dileğimle

ohaaaaa yuh küs oldugum kişiyi birebir tarıf ettın bu kus oldugum kısıyle barısma varmı sence?

ohaaaaa yuh küs oldugum kişiyi birebir tarıf ettın bu kus oldugum kısıyle barısma varmı sence?
yani canım o ya da sen adım atacaksınız ama barışma var gibi çünkü biribirinizi özlemiş gibi gördüm ben istersen akşam onun niyetine iç at bana bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…