Pearlyfb, onu gerçekten seviyorum şimdiye kadar kimseyi sevmediğim kadar.. Ama içimde bir his hep olmayacağını söylüyor ki çevremdeki herkeste bu şekilde düşünüyor. Başlıkta çok uzatmak istemediğim için yazmadım. Ben ona ilişki başladıktan bir süre sonra ailenle tanışayım dedim tamam dedi, sonra konuyu hiç açmadı. Sonrasında o istediği için tanıştım. Annemle tanış dedim tamam dedi sonrasında onada bir şey buldu ve tanışmadı, bayramda babamla tanışırsın haziranda nikah yaparız ben ankaraya gelirim dedim onada tamam dedi ve en sonunda borcu olduğunu öğrendim bu yüzden ona bir türlü güvenemiyorum. Şuan maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok ama onunla evlendiğim an maddi açıdan sıkıntıya gircem sevmesem böyle birşeye kalkmam. Konuşmaya gelince kaç kez konuştum hiçbirzaman kendinden emin konuşmuyor, tamam biz evlilik yolunda ilerliyoruz falan diyor ama hiçbir zaman emin değil inşallah hayırlısı ( bende tabiki bunları diliyorum ) ama sanki birşey olacak ve o yine bana bahaneler üretecek. Nişan tarihini ben belirliyorum, evlilik tarıhini ben belirliyorum bunları onun yapması gerekmezmi ???
sadece siz veya o degil ikinizinde tarihleri vs belirlemeniz gerekiyor haklisiniz..
karisik bir durum.. ama eger diger kisiyle bulusacaksaniz sevgilinizden ayrilin..
aldatma gibi olur bu.. yani siz diger kisiyle bulusup anlasmazsaniz zaten sevgilim var biyandan
derseniz resmen aldatmis olursunuz sevgilinizi..
yani iyi düsünün ve bir karar verin bence ya sevgiliniz ya o diger kisi
ama seviyorsaniz ilerde pisman olacagniz bir sey yapmayin derim .. hayirlisi olsun hakkinizda
Düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorumOnu hayatımdan çıkarmak benim için çok zor, ama kendimide düşünmek zorundayım ilişkimi bilen herkes diğeriyle görüşmelisin. Sen elinden geleni yaptığın halde o gayet rahat bir şekilde hayatını sürdürüyor diyor. Ben onun sevgisinden emin değilim yada ondan ne kadar eminsem o benim sevgimden ve sadakatimden o kadar emin ki . Belkide bu yüzden çok rahat. Evet aldatmak olacak biliyorum ama ben onu hayaımdan çıkarmadan diğeriyle görüşeceğim Borcun olduğuunu ilişkinin başında neden söylemedin dediğimde seni kaybetmek istemiyordum dedi ama 6 ay sonra babamla tanışmasına 20 gün kala söyleyebildi demekki beni kaybetmeyi o zaman göze alabildi. Ne kadar saçmaladım daldan dala atlıyorum konularda belki vicdanımı rahatlatmak için belkide onu birtürlü affedemediğimden
ne diyebilirim ki zaten ne yapacaginizi belirlemissiniz :)
kimsenin doldurusuna gelmeyin kendi kafaniza koydugunuzu yapin
sonra keske söyle yapsaydim böyle yapsaydim demeyin..
size hak veriyorum su konuda.. birde o diger kisinin size nasil deger verdigini görmek istiyorsunuz
ama eger o kisiyle anlasamazsaniz ve sevgilinizle araniz iyi olursa iciniz nasil rahat edecek
ben sahsen birdaha sevgilimin yüzüne bakamazdim.. bilmiyorum ya gercekten cok karisik bir durum
Güvenemiyorum ve bu ilişkide mutsuz olan benim sevmeme rağmen8 aydır birlikteyiz ve ben ne dersem diyeyim hı tamam hı tamam, tartışıyoruz adam yatıp uyuyor Diğer kişi ile evlilik niyetiyle görüşeceğiz ve bana değer verirse oda benden hoşlanırsa durumlar değişecek... Dediğinşz gibi olmazsa sonrası sıkıntı kendimi hep suçlu hissedeceğim. Bu isteme olayından onun haberi vardı annem onun yanında aradı söledi. Bana görüşecekmisin diyor espri imiş. Dedim maşallah baya genişsin böyle bir durumun esprisimi yapılır !!! Ben böyle bir adamla karşılaşmadım daha önce nasıl bir sevgi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?