Arkadaşlar, sonu yok gibi görünen bir ilişkim var lütfen yardım :( :(

askyok

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
86
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar; Mayıs ayında tanıştık ve baştan şartlarımı söyledim, Uzun süreli bir ilişki istemiyorum birbirimizi tanırız evlenmeye karar verirsek evleniriz anlaşamazsak uzatmadan bitiririz dedim . (Bu arada yaşım 30 ) Tamam dedi ve başladık 3 ay sonra ailesiyle tanıştım ve sonrasından babamla tanış dedim tamam dedi, tanışma vakti yaklaştığında tekrar hatırlattım suratı biraz değişti bende istemiyorsan söyle bana dedim ve bana 5 ay sonra benim borcum var ve 1,5 yıl boyunca hiçbirşey yapamam dedi ki ona söylemiştim sana veremeyeceğim tek şey zamanım diye. Sonrasında ben 2-3 kez ayrılalım dedim ama ikimizde bunu yapamadık. Birbirimizi seviyoruz ama ben ona göre daha fazla seviyorum bence, sevgi konusunda azcık aç gözlüyüm malesef :) Hep ben söyleniyorum şunu yapalım bunu yapalım diye, o pek kasmaz ona göre yolunda giden bir ilişkimiz var ama ben delireceğim düşünmekten. ( Delirme nedenim bu daha önce nişanlanmış ve bitmiş onu baya sevmiş. Bunu kabul edemiyorum. Maddi açıdan ona hiç sıkıntı yaşatmamış çünkü o zaman borçları yokmuş, biz şimdi para harcamayalım diye evden çıkmıyoruz. Borç ailesinin borcu ve onlara hiçbirşey söylemiyor. Tek yaptığı biran önce borçları bitsin diye evden dışarı bile çıkmamak )Borçları seneye bu zamana bitecek. Bende dedimki Mayısta nişan yapalım o zaman dedim tamam diyor, ailesine söylemiş onlarda tamam demiş beni sevdiler zaten ama herşeye tamam diyor ve sonrası fos bu yüzdende ona inanamıyorum, o yüzüğü takmadanda inanamayacağım İlişkilerim bittiğinde pek umursamayan ben sanki ilk defa bununla aşk yaşıyormuşum gibiyim. Dün bir kısmet çıktı bana :) Durumu iyi evlenmeyi düşünüyor ,aileler birbirini tanıyor vs. ben ne yapacağımı bilemiyorum çünkü sevgilime güvenemiyorum ama ondanda vazgeçemiyorum çok anlayışlı bana hiç bağırmaz benim delirmeme rağmen, çok güzel zaman geçiriyoruz birlikte olduğumuz zaman. Ama zaman zaman zaman... Diğer çocukla görüşeyim diye düşündüğümde bile içime bir fil oturmuş gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım yani ... SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ...

Görüşecek gibiyim ama kendimi çok kötü hissediyorum Onunla evlenirsem çok mutlu olacağımı düşünüyorum ve onu çok seviyorum ... Güvenimi sarsmasa böyle birşeyi kesinlikle düşünmezdim ama beni bu duruma getiren de ''O'' Biz ayrı şehirlerdeyiz 10 saatlik mesafede. Geçen hafta yanımdaydı ve haftayada gelicek ve bugün bana görüşmemize 1 hafta kaldı diyor. Ben belkide bu hafta sonu o çocukla görüşeceğim Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım çünkü ben erkeklere pek acıyan biri değilim ama bu sefer ben ben değilim, aptalca davranıyorum Bana çok güzel bir mesaj attığında bile gözlerim dolabiliyor Ergenliğimi yeni yaşıyorum galiba (

onu gercekten sevseydiniz baska biriyle görüsmeyi aklinizin ucundan bile gecirmezdiniz bence..
aranizdaki problem okadar büyük degil
ona inanmiyorsaniz konusun derdinizi anlatin...gecmisini hic kurcalamayin kafayi yersiniz ozamanlar parasi vardi simdi yok
simdi olsaydi sizinle daha cok vakit gecirirdi diye düsünüyorum.. birde siz onun ailesini taniyorsunuz bir adim atilmis ve devami gelir bence ..
ciddi düsünmese neden ailesiyle tanistirsin ki
siz simdi onun yaninda olmaniz gerekiyor onu anlamaniz gerekiyor sıkıntılı bir dönemde parasi yok ama siz baska
kisileri düsünüyorsaniz coktan kafanizda bitirdiniz diye düsünüyorum.
bu durumda ben olsam ilk önce onu ne kadar sevdigimi ne kadar deger verdigimi düsünürüm
seviyorsam ve tam bana göre biri diye düsünüyorsam onu birakmam

Pearlyfb, onu gerçekten seviyorum şimdiye kadar kimseyi sevmediğim kadar.. Ama içimde bir his hep olmayacağını söylüyor ki çevremdeki herkeste bu şekilde düşünüyor. Başlıkta çok uzatmak istemediğim için yazmadım. Ben ona ilişki başladıktan bir süre sonra ailenle tanışayım dedim tamam dedi, sonra konuyu hiç açmadı. Sonrasında o istediği için tanıştım. Annemle tanış dedim tamam dedi sonrasında onada bir şey buldu ve tanışmadı, bayramda babamla tanışırsın haziranda nikah yaparız ben ankaraya gelirim dedim onada tamam dedi ve en sonunda borcu olduğunu öğrendim bu yüzden ona bir türlü güvenemiyorum. Şuan maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok ama onunla evlendiğim an maddi açıdan sıkıntıya gircem sevmesem böyle birşeye kalkmam. Konuşmaya gelince kaç kez konuştum hiçbirzaman kendinden emin konuşmuyor, tamam biz evlilik yolunda ilerliyoruz falan diyor ama hiçbir zaman emin değil inşallah hayırlısı ( bende tabiki bunları diliyorum ) ama sanki birşey olacak ve o yine bana bahaneler üretecek. Nişan tarihini ben belirliyorum, evlilik tarıhini ben belirliyorum bunları onun yapması gerekmezmi ???

sadece siz veya o degil ikinizinde tarihleri vs belirlemeniz gerekiyor haklisiniz..
karisik bir durum.. ama eger diger kisiyle bulusacaksaniz sevgilinizden ayrilin..
aldatma gibi olur bu.. yani siz diger kisiyle bulusup anlasmazsaniz zaten sevgilim var biyandan
derseniz resmen aldatmis olursunuz sevgilinizi..
yani iyi düsünün ve bir karar verin bence ya sevgiliniz ya o diger kisi
ama seviyorsaniz ilerde pisman olacagniz bir sey yapmayin derim .. hayirlisi olsun hakkinizda

Düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum Onu hayatımdan çıkarmak benim için çok zor, ama kendimide düşünmek zorundayım ilişkimi bilen herkes diğeriyle görüşmelisin. Sen elinden geleni yaptığın halde o gayet rahat bir şekilde hayatını sürdürüyor diyor. Ben onun sevgisinden emin değilim yada ondan ne kadar eminsem o benim sevgimden ve sadakatimden o kadar emin ki . Belkide bu yüzden çok rahat. Evet aldatmak olacak biliyorum ama ben onu hayaımdan çıkarmadan diğeriyle görüşeceğim Borcun olduğuunu ilişkinin başında neden söylemedin dediğimde seni kaybetmek istemiyordum dedi ama 6 ay sonra babamla tanışmasına 20 gün kala söyleyebildi demekki beni kaybetmeyi o zaman göze alabildi. Ne kadar saçmaladım daldan dala atlıyorum konularda belki vicdanımı rahatlatmak için belkide onu birtürlü affedemediğimden

ne diyebilirim ki zaten ne yapacaginizi belirlemissiniz :)
kimsenin doldurusuna gelmeyin kendi kafaniza koydugunuzu yapin
sonra keske söyle yapsaydim böyle yapsaydim demeyin..
size hak veriyorum su konuda.. birde o diger kisinin size nasil deger verdigini görmek istiyorsunuz
ama eger o kisiyle anlasamazsaniz ve sevgilinizle araniz iyi olursa iciniz nasil rahat edecek
ben sahsen birdaha sevgilimin yüzüne bakamazdim.. bilmiyorum ya gercekten cok karisik bir durum

Güvenemiyorum ve bu ilişkide mutsuz olan benim sevmeme rağmen 8 aydır birlikteyiz ve ben ne dersem diyeyim hı tamam hı tamam, tartışıyoruz adam yatıp uyuyor Diğer kişi ile evlilik niyetiyle görüşeceğiz ve bana değer verirse oda benden hoşlanırsa durumlar değişecek... Dediğinşz gibi olmazsa sonrası sıkıntı kendimi hep suçlu hissedeceğim. Bu isteme olayından onun haberi vardı annem onun yanında aradı söledi. Bana görüşecekmisin diyor espri imiş. Dedim maşallah baya genişsin böyle bir durumun esprisimi yapılır !!! Ben böyle bir adamla karşılaşmadım daha önce nasıl bir sevgi bu

baya rahatmis ya yani siz anlattikca degisiyor düsüncelerim.. sanki sizi hic sevmiyor mus gibi ..
belki de bu umursamaz tavri sizi etkiliyor genelde bayanlar zora kacar ..
ama öyle de espri olmaz yani bu tür seyleri ben sevgilime söylesem olay cikar.. :)

simdi bende o diger kisiyle görüsün diyorum ya bukadarda olmaz..
o umursamaz takiliyosa sizde öyle yapin birakin o kossun pesinizden ..

al bendekinden bir tane de sende var.görüş canım görüş.o seni ciddiye almıyor gibi davranıyorsa sen hiç alma. artık verdiğimiz değer yetmedi mi.ne vicdanı ya.onlar vicdan yaptı mı hayatımıza girip sonra acı çektirirken.hiç de vicdan falan yapmıyorum ben artık.benim de çıksa böyle bri ben de görüşürüm.hep çok onurşluyuz çok dürüstüz çok vicdanlıyız baglıyız sadıgız diye bunları yaşamyorm muyuz.

bende de var aynısından.hep seviyor lafa gel,nce.hep devam etmek istiyor.ama gel gelelim tık yok gelecege dair.ben de bırakamıyorum ayrılamıyorum içim içimi yiyor.daha dün b,rlikte ne güzel zaman geçirdik aradı sordu bugun yerinde yeller esior yine.ne ses var ne seda.sorsan çok yogun.ben de çok yogunum.bırak Allah askına gelecege dair sana umut vermiyor mu sallama görüş sen o kişiyle.kısmet bu belli olmaz.bakarsın harika bir evlilik yaparsın. o da kalır öylece. çok da iyi olur. ha olmadı mı.vicdan mı yapacaksın.gerek var mı.o kadar vicdan yapılası bir adam olsa sana görüşecek misin demek yerine bir şeyler yapardı görüşme diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…