Merhaba arkadaşlar; Mayıs ayında tanıştık ve baştan şartlarımı söyledim, Uzun süreli bir ilişki istemiyorum birbirimizi tanırız evlenmeye karar verirsek evleniriz anlaşamazsak uzatmadan bitiririz dedim . (Bu arada yaşım 30 ) Tamam dedi ve başladık 3 ay sonra ailesiyle tanıştım ve sonrasından babamla tanış dedim tamam dedi, tanışma vakti yaklaştığında tekrar hatırlattım suratı biraz değişti bende istemiyorsan söyle bana dedim ve bana 5 ay sonra benim borcum var ve 1,5 yıl boyunca hiçbirşey yapamam dedi ki ona söylemiştim sana veremeyeceğim tek şey zamanım diye. Sonrasında ben 2-3 kez ayrılalım dedim ama ikimizde bunu yapamadık. Birbirimizi seviyoruz ama ben ona göre daha fazla seviyorum bence, sevgi konusunda azcık aç gözlüyüm malesef :) Hep ben söyleniyorum şunu yapalım bunu yapalım diye, o pek kasmaz ona göre yolunda giden bir ilişkimiz var ama ben delireceğim düşünmekten. ( Delirme nedenim bu daha önce nişanlanmış ve bitmiş onu baya sevmiş. Bunu kabul edemiyorum. Maddi açıdan ona hiç sıkıntı yaşatmamış çünkü o zaman borçları yokmuş, biz şimdi para harcamayalım diye evden çıkmıyoruz. Borç ailesinin borcu ve onlara hiçbirşey söylemiyor. Tek yaptığı biran önce borçları bitsin diye evden dışarı bile çıkmamak )Borçları seneye bu zamana bitecek. Bende dedimki Mayısta nişan yapalım o zaman dedim tamam diyor, ailesine söylemiş onlarda tamam demiş beni sevdiler zaten ama herşeye tamam diyor ve sonrası fos bu yüzdende ona inanamıyorum, o yüzüğü takmadanda inanamayacağım
İlişkilerim bittiğinde pek umursamayan ben sanki ilk defa bununla aşk yaşıyormuşum gibiyim. Dün bir kısmet çıktı bana :) Durumu iyi evlenmeyi düşünüyor ,aileler birbirini tanıyor vs. ben ne yapacağımı bilemiyorum çünkü sevgilime güvenemiyorum ama ondanda vazgeçemiyorum çok anlayışlı bana hiç bağırmaz benim delirmeme rağmen, çok güzel zaman geçiriyoruz birlikte olduğumuz zaman. Ama zaman zaman zaman... Diğer çocukla görüşeyim diye düşündüğümde bile içime bir fil oturmuş gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilmez durumdayım yani ... SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ...