arkadaşlar söyledim ama niyeti yok gibi :(

Bosanmayi kabulmu etmiyormu sastim. Sizi ister gibi bi halide yok ama.

Herşey bi yana hiç duygum kalmadı diyorsun bu şekilde yatak bile eziyet olur bir ömür çekilmez böyle hayat

Düzelme cabası seni evden atmak mı bana öyle geldi burdan hem bişey hissetmiyosun hemde neden hala yanındasın ve her lafını barısmaya calısır gibi görüyosun ayrılma niyetin yok denilebilir adam ise stabil ayrılsan ayrılcak modda ben tböyle bir tablo gördüm ne sana saygısı var ne cocuga insan evladına ölsün der mii yaa ben bu adama cocuk bile göstermem.

Düzelme çabası mı??Bebeğine ölsün diyen biri bu ya,size neler yapmaz... Allah korusun,bununla ilgili ne haberler duyuyoruz ,kesinlikle boşanın...

Bu ilişkiden hayır gelmez ne demek ölsün ne demek kalkıp üstüne yürümek el kaldırmak. Vurmasa bile o laflar tehditvari konuşmalar. 1 kere yapan bidaha yapar belki 3. 4.de vurcak ?

Eşine ben ailemin yanına gidiyorum de.. orda iyice bi ailenle konuş, istişare et, çünkü gerçekten psikolojin bozulmuş. Adamın tehditlerini, beddualarını düzeltme çabası olarak görüyorsun. Ayrıca toplanmanızı gerektiren bişey göremedim. Aileninle konuşur sana yaptıklarını anlatırsın, böyle devam edemeyeceğini falan filan. . Sonra ayrılmak istiyorum ama sizin manevi desteğinize ihtiyacım var dersin. Dava açıp celbin eşine gitmesini bekle..

İnş ailen anlayışlıdır da seni yarı yolda bırakmazlar..

hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini
Kusura bakmayın,dayak size müstehak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…