- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi eskibiri11
-
Selamun aleyküm arkadaşlar
Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.
Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.
Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.
Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..
Evet söyledi. İçim parçalanıyor resmen. Dün ölmeyi bile düşündüm yani ama oğlum yanımda melekler gibi uyuyordu nasıl ona bunu yapabilirim.
Bu tip insanlar değişmez canim ne yazikki ailesinden önce başkalarını daha çok önemsediği çok açık.İş iş iş diyor ama hep idare ettim inanın. Kardeşlerinin parası olmaz verir ama bana gelince idare et. Bu kış sadece 1 odayı yakıyorum her yer buz gibi. Ama kendi misafiri gelince her yeri yakar 70 e alır kombiyi. Düşünün yani.
S... git deyince dini nikah dusseydi memlekette evli cift kalmazdi. Aklini kullan biraz
"boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor" demişsiniz de
Boşanabilmek için 2 kişinin de kabul etmesi gerekmiyor zaten
Örnek: Ben
Benim eski eşim de boşanmak istemedi.
Ama ben mahkemeye gittim, davamı açtım ve hakim beni haklı buldu. Bizi boşadı.
Sadece 2 sene sürdü mahkeme, boşanmak istemeyince iş uzuyor.
Ama gidip sizin dava açmanızı engelleyen bir durum değil eşinizin boşanmamak istemesi.
Ayrıca barışma çabası filan nerede ben mi anlamadım?
Size el kaldırdı, elimden kimse alamaz dedi??? Bunlar değil herhalde???
Heralde affettirmeye çalışıyor kendini.
Allahım düzelme çabasına içim eridi burda. Çok romantik. Niye kocam beni bu kadar sevmiyorSelamun aleyküm arkadaşlar
Geçen boşanan bayanlar şuan nasıl diye bir başlık açmıştım belki hatırlayanınız olur. Neyse dün eşimle vatsaptan konuştuk. Ona karşı donduğumu yani bir hissimin olmadığını artık yorulduğumu ve bıktığımı söyledim. O ise bana bir sürü şey söyledi. Onun dediklerinide yazayım "Sana 5 yıldır katlanıyorum ben, allah beni eş ile sınava tabir tutmuş destek olmuyorsan köstekte olma." dedi.
Bende ona "sınavını bitirebilirsin aramızda artık bir şey yok zaten dini nikahımız yok biliyorsun değil mi? Bana s.. Git dedin. " dedim ona.
Ama hiç bir şey yazmadı bana. Az öncede oğluma yemek veriyordum. Neymiş niye kaşık tabağa değiyormuş. Kızdı bende dedim çocuğu doyuruyorum ölsün mü açlıktan. Ölsün diyor. Bende dedim ki o öleceğine sen öl dedim. Sonra bi hışımla kalktı üzerime geldi el kaldırdı. Seni kimse elimden alamaz falan dedi. Çok korktum. Ağladım, ağladığımı görünce istersen seni ailenin tanına göndereyim kafanı dinle dedi. Heralde affettirmeye çalışıyor kendini. İşte sonrada senin icabına bakacağım derdinide dinleyeceğim dermanınıda bulacağım işten fırsatım yok diyor.
Ay kızlar rezillik resmen. O sırada annem aradı açamadım. Açsam asla dayanamam ağlarım ve anlar. Ne yapayım kızlar boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor bir düzelme çabası var sanki ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ..
Yok ailemin yanına gönderip güya gönlümü alacak vs."boşanmak istiyorum ama kabul etmiyor" demişsiniz de
Boşanabilmek için 2 kişinin de kabul etmesi gerekmiyor zaten
Örnek: Ben
Benim eski eşim de boşanmak istemedi.
Ama ben mahkemeye gittim, davamı açtım ve hakim beni haklı buldu. Bizi boşadı.
Sadece 2 sene sürdü mahkeme, boşanmak istemeyince iş uzuyor.
Ama gidip sizin dava açmanızı engelleyen bir durum değil eşinizin boşanmamak istemesi.
Ayrıca barışma çabası filan nerede ben mi anlamadım?
Size el kaldırdı, elimden kimse alamaz dedi??? Bunlar değil herhalde???
İyi işte git,aç davanı orada.Yok ailemin yanına gönderip güya gönlümü alacak vs.
Kredi çekmiştide ev için yani dedesinin evinw masraf yaptı onu ödüyorBu tip insanlar değişmez canim ne yazikki ailesinden önce başkalarını daha çok önemsediği çok açık.
Yapacak bisey yok tek şey var oda ya böyle kabulleneceksin ya bosanacaksin.
Kabullenirsen kendine eziyet etmiş olursun umarım hakkında hayırlısı neyse o kararı verirsin...
Ayrıca ne borcun oldugunu da söylemedin?
Ailene gitde biraz kafanı dinle diyor bana. Sen böykeyken benim psikolojim bozuluyor diyo. Bende dedim ki benim ki bozulmuş senin ki bozulsa nolur falan dedimSeni annene gondermesi kiyamayip ilgi gosterdiginden degil kuzum
Aminnnnnnnnnnn ağzınız bal yesin inşallah o canından olur pislik. Birde sonra yavrumu alıp sarılması yok muçocuğu için ölsün diyen adamın allah bin belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?