arkadaşlar söyledim ama niyeti yok gibi :(

Ailene gitde biraz kafanı dinle diyor bana. Sen böykeyken benim psikolojim bozuluyor diyo. Bende dedim ki benim ki bozulmuş senin ki bozulsa nolur falan dedim
Çok merak ediyorum.
O kadar kötü olaylar yaşadıktan sonra nasıl adamla konuştun?
Bırak ya muhatap olma.

Biraz uzak kalin bence

Borç onun. Arkadaşlar şimdi yine tartıştık. Eşim dindar ve benimde öyle olmamı istiyor. Ben az çok dikkat eder namazımı kılarım ama onun ki çol ilerisi. Ben asla dindarım falan demem değilim çünkü. Bu işler gönülden gelecek diyorum anlamıyor. Ben böyleyim değişmem diyor. Bende değişmem dedim. Kendin bilirsin dedi bana. Boşanacağım şimdi ailemle nasıl konuşayım sizce abilerim ablalarım babam annem hepsi sağ. İlk kime anlatayım direk babama anlatamam

Cok gecmis olsun canim..
Borç onunsa bosver kendi ödesin! Din konusunda baskı yapan insanlar karşımdakinin iyiliği için diyorlar ama aslında karşıdaki istemeyince eziyete dönüyor bu durum. Tabiki din konusunda insan içinden gelenini yapmalı.

Anlatmaya gelince bence önce kime diyeyim demeyin, hepsini toplayın ve biraradayken durumu anlat ayrılacağınızi söyleyin, ayrı ayrı anlatırsan, aile bireylerine aralarinda birbiriyle bu konu hakkında konuşmalarına fırsat vermiş olursun.
Belki birileri seninle aynı fikirde olucak belki birileri olmuycak. Herkezin ne diyeceğini tam anlamak için hepsi biraradayken bu bilgiyi paylaşmak en iyisi diye düşünüyorum.

Benim de eşimle evlendigimden beri sorunlarım var ustume geliyo katlanamiuorsan bosanalim diyorum o zaman geri adim atiyor.biraz iyi gibi oluyor bir sure ama Our falan dileme yok yani sonra yine baştan aynı şeyler ..anlayamıyorum.ben yeni uyeyim bazı şeyleri sadece ben yaşıyorum saniyordum

Medem çok dindarmış kredi çekmeseymiş?

Abilerini ve ablalarini al karşına bütün yaşadıklarını anlat . Kararinin net olduğunu da bildir .sakın amalarla başlayan cümleler kurma .kararlı olduğunu ve bir daha o eve dönmek istemediğini anlarlarsa arkanda da dururlar .

ay kime anlatırsan anlat önce. kim nasıl tepki verir onu biz bilemeyiz ki. ben olsam bi an önce harekete gecerim böyle abuk detaylarla uğrasicagıma.

Çok dindarsa önce kadın ona allahın emaneti emanete hiyanet etmemeyi öğrensin şu dini kendine göre yontanlara sinir oluyorum din kadın dövmeyi emretmiyor

yoktur.
nikah duyurma demektir. dolayısıyla resmi nikahla zaten o duyurma gerçekleştiğinden fazladan imam nikahı kıymak gereksizdir hele buna kutsaliyet atfetmek şirktir.
Seninle bunu tartismayacagim. Ban yemek istemiyorum .kutsal kitabı merak ettin mi hiç ? Aç bir oku istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…